Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canlar bişi soracağım geçen gün turp suyunu direk haşlamadan sürüp deneyeyim dedim hani pişince iğğğrenç kokuyor ya hem kaynayınca vitamini filan gidiyordur ne bileyim direk kullanayım dedim artık ilahi bir cevap olarak mı nedir kaydirigubbakcemile3 daha saçıma sürmeden ellerim yanmaya başladı.. .turpu rendelerken ellerimde kalan suyu nasıl yaktı nasıl yaktı anlatamam ya sanki asit dökmüşüm gibi parmaklarlımın arasındaki o ince ten nasıl kızardı...!!! başınıza hiç böyle bişi geldi mi...??

evet, her siyah turp rendeleyişimde...
içindeki kükürtten oluyo sanırım acılığı ve yakıcılığı...

hadi ya ?? çok ilginç... hep kaynatarak yapardım ama sonuçta hepsini rendeliyorum yani neyse yaksın bakalım uzatsın da tek yerimseniben

cnm bende 2seans yaptım yıne yapcam ama rahatsızlandım ınsallah yarın yapcam pazara gıdemediğim için kırmızı tup bulabıldım ben sanırım sıyahmıs en yısı hadı bakalıma.s. ınsallah ıı gwlır

kızlar önceden sacım bakırdı üstüne koyu kahve yaptık turplu su uygulayınca sacın rengini acar mı? boyanın akmasını istemiyorum

kızlar benim saçlarım hiç uzamıyo ama düzleştiriciden kaynaklanıyo uçları kırık içinde. ama artk bıraktm ve kullanmıyorum turplu su yapmaya başladım daha öncede 2 ay kadar kullandım ama yine düzleştirici kullandığım için bi faydasını göremedim bu akşam 2.kez uygulıcam artk düzleştiriciyide bıraktım bu şekilde uzar mı dersiniz mafoldumben

kızlar bugun özellıkle uzaktakı azara gıttım sıyah turp almak ıcın aldımdA SUAN HASLANIYO BAKALIM ARTIK INSALLAH HAYIRLISI OLUR

siyah turp her yerde bulunmuyor.
turp suyunu en iyi yapacagım zaman haftasonu. diğer günler iştem gel kaynat yap derken cok gec oluyor

Bende bugün büyük bir merakla gidip Kara turp aldım ve denedim. İlk deneme diye sanırım ama çok fazla döküldü yıkarken.. Bir an kel kalıcam sandım. Banyoda ağlamaya başladım. Şuan saçlarım yumuşacık. Negatif bişe hissetmedim. Bakalım uzayacak mı. Büyük bir merakla bekliyorum. Gelişmeleri yazarım. İlgilenen olursa konuşuruz. İyi akşamlar Uzun saçlarla kalınn..

cnm sacında boya varmı senın benımkınde var ondanmı bılmem çalı gıbı oldu ama yınede memnunum çok sukur yatıstılar sankı ınsallah ıı olur

turplu su yapcam bugün ama korktum yazılanları okuyunca acıkcası...turplu su gerçekten bu kadar çok mu döküyo saçı benim zaten seyrek iyice biter heralde şuan tereddütteyim resmen.ama yinede ilk kez denecem dökerse bırakırım ve turpu kaynatırken kapağı kapalımı olcak yoksa açıkmı yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirimm sevgiler....

kaynattım turpu ama suyun rengi değişmiş ya sarımtırak mı desem yoksa yeşilimsimi desem böyle tuhaf bi renk olmuş suyun rengi bu normal mii su ılınana kadar umarım bi gören olurda cvp alırım soruma yoksa atarım ben o suyu

benim ilk kullanışta dökülme olmadı ama 2. kullanışımda dökülme fazlaca oldu bende bi daha yapmadım

peki teşekkür ederim cvp için..o gün yaptım turplu suyu yani suyu atmadım kafamda bi saat bekletip yıkadım ilk olduğu için bi saat yeter dedim neyse dökülme falan yapmadı sevindim bende ama demekki 2 cide yapabiliyo bugün de 2.ci kez yapıcam şuan kaynıyo turplu suyum bakalım bu sefer ne olucak inş dökülmez yaa..

CNM BENDE BUARALAR BIRAZ AKSATTIM AMA YINEDE DEVAM ETMEYE CALISIYORUM BI UMUT İŞTE İNSALLAH İŞE YARAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…