Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben şimdi gidiorum turp almaya inşalla işime yarar çünkü saçlarım cok yanıktı dün kestirdim omuzlarımda kısacık kaldı ve yaza kadar kalcamda olmasını istiorum havuclu tarifide okudum inşallah olur ama anlamadım turp başımı agrıtıo? ben hergün denemeyi düsünüorum cünkü ilk bas sayfalarda hergünde deneyebilirsiiz diordu rapunzel ayrıca havuc formülüde aynı sadece turp yerine havuç kullanıo ve havuçta keratin old. için daha faydalı die duymustum olmazsa havucu deneyecem tekrar yazarım denedikten sonra

düzenli yaparsan muhtemelen yarar işine. baş ağrıtıyo ama normal bi baş ağrısı değil, saç derisini ağrıtıyo resmen, ilginç ama öyle yani, aslında ağrı değil belki sızlama diyebiliriz. ama normal bi şey, sonçta saç ıslak kalıyo ve havalar da sıcak değil artık. başı naylon bi şeyle sardıktan sonra dışardan fönle ısı vermek lazım arada bir, bu şekilde başı sıcak tutup ağrımasını engelleyebilirizyerimseniben

düzenli derken bi hafta hergün sonraki hafta 2 günde bir sonra tekrar hergün sonra şki günde öle olurmu sen denedinmi canım ya suanda basım sarılı on bucuk gibi yıkayacam üstüne birde havlu sardım bekliorum

hayır, her gün yaparsan saç derinin dengesi bozulur. 2 günde bir yapacaksın. haftada 3-4kez yani, bu yeterli oluyor. zaten ilk sayfada anlatılıyor ne sıklıkta yapılması gerektiği:KK66:

çoğunlukla uzuyor, ama uzamadığını söyleyen de var. yani net bi şey söylemek için 2 ay boyunca 2 günde bir kullanmak gerek bence, bi çok insan kokusuna ya da zahmetine dayanamayıp bırakıyo, ama sonuç alabilmek için istikrarlı olmak lazım. kimi diyor ki bi ayda 5 cm uzadı, kimi 2 cm. bu beslenme şartları ve saçın uzama kapasitesiyle alakalı bi durum. mesela benim saçım ayda 2 cm uzadıysa benim için büyük başarıdır, doğru düzgün beslenen bi insan değilim çünkü...

valla denedim gercektende kokusu igrenc ya dayanılmıo bide evde aksam yaptım bütün kapıları acmak zorunda kaldık ama 2 günde bir olursa yaparım ya inş bi sonuc alayımda o olmazsa havucu deneyecem inş olur

dün denedim sac kremi kullanmadan cok rahat tarandı. ama tül tül oldu. acaba cok beklettiğim için mi? 6 saat bekledi.gece sürüp sabah yıkadım.

canım e yukarısına bakarsan sayfanın her ayrıntıyı bulabilirsin..yalnız strechlemeyi unutma yumurta sarısı sertleştiriyo yıkayanakadar tabi kokusunuda cekmek istemiyosan baglamayı da unutma olur mu tatlım sonuclarını bekliyoruz..süprizzzzz

canlarım bede başlıycam buna ınsallah yarından tezı yok off ınsallah ıse yarar cok dua edıcem size herzaman edıyorum zatende bu karısım ne sıklıkla uygulanmalı

çoğunlukla uzuyor, ama uzamadığını söyleyen de var. yani net bi şey söylemek için 2 ay boyunca 2 günde bir kullanmak gerek bence, bi çok insan kokusuna ya da zahmetine dayanamayıp bırakıyo, ama sonuç alabilmek için istikrarlı olmak lazım. kimi diyor ki bi ayda 5 cm uzadı, kimi 2 cm. bu beslenme şartları ve saçın uzama kapasitesiyle alakalı bi durum. mesela benim saçım ayda 2 cm uzadıysa benim için büyük başarıdır, doğru düzgün beslenen bi insan değilim çünkü...

ARKADAŞLAR, 1 AY BOYUNCA DENEDİM TURPLU SUYU, BİR KAÇ SANTİM FARKETTİ DİYEBİLİRİM.AMA ÖYLE BÜYÜK SONUÇLAR BEKLEMEYİN. SORUN ŞU Kİ ÇOK HASTA OLDUM Bİ DÖNEM VE BIRAKRIM.ISLAK ISLAK BEKLEMEK SAĞLIĞIMI ETKİLEDİ.ŞU SOĞUK HAVALARDA BAŞKA NE TÜR ALTERNATİFLER VAR ACABA, BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ LÜTFEN:çok üzgünüm:

ARKADAŞLAR, 1 AY BOYUNCA DENEDİM TURPLU SUYU, BİR KAÇ SANTİM FARKETTİ DİYEBİLİRİM.AMA ÖYLE BÜYÜK SONUÇLAR BEKLEMEYİN. SORUN ŞU Kİ ÇOK HASTA OLDUM Bİ DÖNEM VE BIRAKRIM.ISLAK ISLAK BEKLEMEK SAĞLIĞIMI ETKİLEDİ.ŞU SOĞUK HAVALARDA BAŞKA NE TÜR ALTERNATİFLER VAR ACABA, BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ LÜTFEN:çok üzgünüm:

cnm bi kaç cm farketti diyosun yani, hem de bir ayda, bu işe yaramış demektir. zaten benim okuduğum başka bir yerde asıl etkinin 4. aydan sonra görüleceği yazıyordu. sağlık çok daha önemli saçının uzunluğundan, rahatsız ettiyse devam etme bence de. bu konunun bulunduğu bölüm baştan aşağı saç uzatma yöntemleriyle dolu.
-yağlar var(badem yağı, hint yağı, zeytin yağı, ısırgan tohumu yağı, defne yağı, susam yağı, yılan yağı, sarmısak yağı... gibi)
-sarmısak- sarmısaklı şampuan var,
-entele otu var,
-havuçlu su var,
-maya var,
-ısırgan suyu var,
-biotin tabletleri var,
-çam terebentin yağı var şampuana katmak için,
-bemix, bephanten ve evigen var şampauana katılarak kullanılan....
yöntem çok ama nasıl kullanılacağını, yan etkilerini veya faydalarını tek mesajda yazmak imkansız. sen tüm konuları okuyup aklına yatanı uygulamalısın...sengözlerimebaksanab

kızlar valla cıvarda ne cok market varsa turp aradım en sonunda komsud buldum kırmısı tup ama olsun valla bısmıllah baslayalım ınsallah ii gelır hadı canlar öptüm

Kızlar biraz saçma olucak ama ben entele otunu denedim. tam 1 ay oldu. Karışım bitti. Fakat saçlarımın önlerindeki 1 cmlik uzama dışında hiç bir değişiklik olmadı. Çok üzüldüm. Şimdi de turp yapmak istiyorum. Fakat aklıma takılan ufak bir pürüz var. Yardımcı olursanız sevinirim. Kara turp mu? Normal turp mu kullanıcaz ?? Şimdiden tşkler :)

blackbullcum her insanda ayni etkiyi göstermeyebiliyo turplu sudan bile bazi arkadaslarimiz sonuc alamadim diye bahsediyodu okudum yani topikte ama insallah turplu su sende etkili olur bende oldu bugün yine yapcam ama arada yapiyorum artik biraz depresyondayimda gecince yine bakimlara baslarim malum gurbet ve insan boguluyo burda

Ben herşeyin kuralına göre olmasına dikkat ederim.Bu yüzden turp'un türü bile kafama takılır. Bu konuda bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. Kara turp mu daha iyi normal turp mu?

X