- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.241
ben şimdi gidiorum turp almaya inşalla işime yarar çünkü saçlarım cok yanıktı dün kestirdim omuzlarımda kısacık kaldı ve yaza kadar kalcamda olmasını istiorum havuclu tarifide okudum inşallah olur ama anlamadım turp başımı agrıtıo? ben hergün denemeyi düsünüorum cünkü ilk bas sayfalarda hergünde deneyebilirsiiz diordu rapunzel ayrıca havuc formülüde aynı sadece turp yerine havuç kullanıo ve havuçta keratin old. için daha faydalı die duymustum olmazsa havucu deneyecem tekrar yazarım denedikten sonra
canım e yukarısına bakarsan sayfanın her ayrıntıyı bulabilirsin..yalnız strechlemeyi unutma yumurta sarısı sertleştiriyo yıkayanakadar tabi kokusunuda cekmek istemiyosan baglamayı da unutma olur mu tatlım sonuclarını bekliyoruz..süprizzzzz
çoğunlukla uzuyor, ama uzamadığını söyleyen de var. yani net bi şey söylemek için 2 ay boyunca 2 günde bir kullanmak gerek bence, bi çok insan kokusuna ya da zahmetine dayanamayıp bırakıyo, ama sonuç alabilmek için istikrarlı olmak lazım. kimi diyor ki bi ayda 5 cm uzadı, kimi 2 cm. bu beslenme şartları ve saçın uzama kapasitesiyle alakalı bi durum. mesela benim saçım ayda 2 cm uzadıysa benim için büyük başarıdır, doğru düzgün beslenen bi insan değilim çünkü...
ARKADAŞLAR, 1 AY BOYUNCA DENEDİM TURPLU SUYU, BİR KAÇ SANTİM FARKETTİ DİYEBİLİRİM.AMA ÖYLE BÜYÜK SONUÇLAR BEKLEMEYİN. SORUN ŞU Kİ ÇOK HASTA OLDUM Bİ DÖNEM VE BIRAKRIM.ISLAK ISLAK BEKLEMEK SAĞLIĞIMI ETKİLEDİ.ŞU SOĞUK HAVALARDA BAŞKA NE TÜR ALTERNATİFLER VAR ACABA, BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ LÜTFEN:çok üzgünüm:
1 kere denedim 2.sini daha deneyemedim. evde misafirlerimiz var onların önüne turplu suylada oturamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?