Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

mrb arkdşlr bende bu siteden etkilenerek turplu suya başladım saçlarım aşırı yıpranmış ve uçlarda yanıklar var bir hafta oldu yapalı lastik gibi olan saçlar dökülmeye ve kopmaya başladı turplu suyun etkisimidir acaba

normlade saçlarım kıvrcıktır yıprandığından dolayı düzleşmişti şimdi tekrar buklelerime kavuşmaya başladım tabi şu lastik saçlardan kurtulmak istiyorum

kızlar ben daha önce turplu suyu bi defa yapmıştım.biras fazla kaynatmıştım turplu suyu bi kavanoza koydum kalanı ve diğer gün kullaniyim dedim çook kötü kokuyodu ve attım.düzenli olarak yapanlar her gün mü kaynatıp hemen tüketiolar onu bi ilk önce soriyimmm..
2. si ben basta biras sac dökülmesi yasantiğini duydum sürekli bi sürüo yoksa basta mi döküooo.cünküü ben sarımsaklı sampuanda kullaniorum baya bi döktüü bastan cook üzüldümm yin öyle bi sorun olmasını istemioruum :çok üzgünüm:

normlade saçlarım kıvrcıktır yıprandığından dolayı düzleşmişti şimdi tekrar buklelerime kavuşmaya başladım tabi şu lastik saçlardan kurtulmak istiyorum

canım benımde saclarım kıvrcıktı dümdüz oldu annem hayret ettı hersey uzaması ıcın ama saclar daha çok parlıyo bana öyle geldıCADIARZU

kızlar ben daha önce turplu suyu bi defa yapmıştım.biras fazla kaynatmıştım turplu suyu bi kavanoza koydum kalanı ve diğer gün kullaniyim dedim çook kötü kokuyodu ve attım.düzenli olarak yapanlar her gün mü kaynatıp hemen tüketiolar onu bi ilk önce soriyimmm..
2. si ben basta biras sac dökülmesi yasantiğini duydum sürekli bi sürüo yoksa basta mi döküooo.cünküü ben sarımsaklı sampuanda kullaniorum baya bi döktüü bastan cook üzüldümm yin öyle bi sorun olmasını istemioruum :çok üzgünüm:

cnm bende de dökulme oldu ama zaten benım saclar boyadan epeyce yıprandı normaldee dökuluyo ben devam edıyorum etmeye calısıyorum yanı bakalım artk bıde gunluk hazırla cnm karısımını zaten hazırladıgın an bıle kötu kokuyo degılkı kalmısı dusunemıyorum umarım yardımcı olabılmsıımdır öptum:teselli:

Arkadaşlar ya ben 2 haftadır yapıyorum. Ama saçlarım hiç bu kadar dökülmemişti hayatımda...Ama sadece yıkarken dökülüyo. Normalde bişi yok. Ama bnm banyoda bile bu kadar dökülmezdi. Onun için korkuyorum. Acaba B12 falan mı alsam.Ne dersiniz? Ne olur bir akıl verin. Banyoda oturup ağlıyorum sinirden.. :KK43: Uzatayım derken kel kalıcam.

cnm benım döukeln saclar yıpranandır dıyo arkadas ama bılmemkı b12 baktırdınmıkı böle etkısı yok dıye bılıyorum benımkıde dökuluyo boş yok yanı ama yınede korkma hemen zeytın yagı yada badem yagı karıstr benımde bıttı almam gerek:KK43:

kizlar bugün yine turplu suyu kullancam iki saat sonra falan sararim sacimi uzattigi kesin ama ben bir ay düzenli yaptim havalar soguk malum sarimsakli sampuana agirlik veriyorum artik oda etkili ama turplu suyu yinede haftada bir iki kez yapiyorum ama bu gün basliycam bir ay daha kullanabilirsem kullancam bayrama biraz uzamasi lazim bayramdan sonra izine gelcez kardesim görücek saclarimi bir ay kullancam yani bakalim yine etkisi olur insallah

bir ara bit otu çok iyi geliyor diye arkadaslarımdan duymustum ama cok dıkkatlı uygulamak lazımmıs zehırlı bı aktar mıs yanı ismi ilginç ama arastırın.. uygulayan uzuyor dıyen arkdaslarım vardı.cok dıkkatlı olmak gerekıyor dedıler o yuzden usendım valla kızlar ben hafta da bır zeytın yağı badem yagı uyguluyorum..

mrb kızlar =) ben bir yerde okumuştum aynı turp suyuyla yapılanın havuçla ilgili olanı biliyorum ama denemedm sizinkini deniycem saçlarım belime kadardı ama kuaför işte omuzlarımda şimdi saçlarımı istiyorum =)=

kızlar kızlar kızlar :)) akşamdan beri kafayı yemiş gibi elimde yeşil çay fincanı yorumlarınızı okuyorum.iki tutam sacım var oda döküldü okuya okuya .=) sanırım cıdden yedım kafayı sac uzatacam dıye.. fakat gördümki yalnız degılım mutlu da oldum hanı =)) cok eglencelı ve bılgılendırıcısınız valla bır gecede profesör oldum.maranki halt yemiş yanınızdaaalkisalkisalkisa =)))

bende şimdi muskatlı karanfilli yağ yaptım diğer forumda arkadaş yazmıştı ananesinin formulüymüş saç uzatmak içinmiş turplu suyu ne zamandır okuyorum evde turp varmış şansa hemde 1 kilo almışlar onuda kaynatıyorum şu an ocakta hangisini ilk yapsam turpluyu gece yapıyım yıkıyım muskatlı yağı şimdi süreyim hangisi iyi gelicek yazıcam size kızlarrrr

2 kez yaptım turplu suyu yarında 3.cüsünü yapmayı düşünüyorum...valla benim saçıma çok ii geldi kızlar ne dökülme oldu ne kopma nede kırılma.aksine saçlarım yumuşacık sanki besliyo saçları,benim saçım genelde yumuşaktır ama biraz tülerikti salık gezemiyodum ama henüz 2 kez yapmama rahmen düzeltti saçımı çok mutluyum çoook...

bende 2.kez yaptım 2 günde bir turplu suyu...deniyim dedim ve faydasını gördüm saçlarım parladı ya ne güzel :teytey: ama kötü kokuyor olsun o kadarına da katlanıyorum artık ben turplu suya yumurtanın sarısını koymuyorum ama yinede saçlarıma iyi geldi...sositososito

2-3 gün önce yapmistim turplu uyu yine yapcam hava günlük güneslik asiri soguk degil dün unutmusum siyahini almayi evde kirmizi turplar var artik onlari kullancam ben zaten kirmizi demet seklindekilerden sonuc almistim devam yani iste her zaman yapamiyorum artik bir düzenli yaptim keske yapabilsem yine

bi arkadaşımdan duyduğumu sizlerle paylaşmak istedim..ben bugün başlayacağım ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.750 ml şampuana 1 kutu (markası önemli değil) doğum kontrol hapını ezip bu şampuanın içine karıştırıp çalkalıyorsunuz ve bu şampuanla saçlarınızı yıkıyorsunuz.şampuan bitene kadar inanılmaz derecede farkı görüyormuşsunuz,bunu saksı çiçeklerine yaparlardı bilmem bilirmisiniz:))) sanırım işe yarayan bi yöntem denemekte fayda var die düşünüyorum..zemuszemus

bende bu turplu sudan kullanmaya başladım .kötü kokuyo falan ama işe yarıyo gibi.kahkülümden uzadığını hissediyorum .devam edicem bayaa bi süre bu maskeye .bide gürleşse saçlarm ..

Herkese selam ve gunaydinlar...
Sac icin verdiginiz bu formuldeki turpkirmizimi beyaz olani mi ?...bunu belirtirseniz sevinirim ayrica strech olayini da biraz acarmisiniz?...
Tesekkurler...herkese sevgiler..

X