Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende ara vermiştim başladım tekrar :ecrin_bebek:
biraz kurutuyo diye önce badem yağı sürüyorum
yarım saat kadar bekletiyorum sonra turplu suyu sürüyorum 2-3 saat bekletiyorum
kafama göre kimi zaman 1 saat bekleyip yıkıyorum :eek:

tmm anladım bu saçları döküyormu ya ? zaten sçlarım az bide kel gibi durmayayım..kaydirigubbakcemile3

ben de hiç dökülme yapmadı, azaltmadı da hep aynı delikafadulden

ama ben 3-4 kere yaptım sadece, artınca bu sayı dökülme de azalır belki :sm_confused:

fazla bir şey demek istemiyorum saç yapısı farklıdır ama bana kalırsa güvenle kullanabilirsin yerimseniben opuyorumnanaktan

ben de hiç dökülme yapmadı, azaltmadı da hep aynı delikafadulden

ama ben 3-4 kere yaptım sadece, artınca bu sayı dökülme de azalır belki :sm_confused:

fazla bir şey demek istemiyorum saç yapısı farklıdır ama bana kalırsa güvenle kullanabilirsin yerimseniben opuyorumnanaktan

haftadamı 3-4 kere yaptın :S yani yedi günün 4 günü yaptın bunu tmm anladım.. dökülmez ins. yaa hem zarar vereceğini snmıyorum doğal sonuçta.. saoll hayatım :) zemuszemusopuyorumnanaktan

Ozaman bende yapmalıyım böylee bi an önce uzamalı
Tüm kuzenlerime söyledim umarım işe yarar da altta kalanın canı çıksın yapmazlar :KK66:
umutlandırdım hepsini

haftadamı 3-4 kere yaptın :S yani yedi günün 4 günü yaptın bunu tmm anladım.. dökülmez ins. yaa hem zarar vereceğini snmıyorum doğal sonuçta.. saoll hayatım :) zemuszemusopuyorumnanaktan

evet banyodan önce yaptım günaşırı kaydirigubbakcemile3

umarım dökülmez ki dökülmeyeceğine inanıyorum, dediğin gibi doğal :icecream:

hiç önemli değil opuyorumnanaktan

bende şimdi yaptım ıslak ıslak bekliorum arkadaşlar kokusu için 7-8 tane ki dahada fazla olabilir karanfil attığınızda koku fln kalmıo hatta karanfil kokuo sdc...

Bir saat sonra okula gidicem..Birazdan da yapmaya başlıcam turplu suyu.Yaptıktan sonra dolaba koysam da akşam geldiğimde saçlarıma sürsem olur mu kızlar?[[/B]

Bir saat sonra okula gidicem..Birazdan da yapmaya başlıcam turplu suyu.Yaptıktan sonra dolaba koysam da akşam geldiğimde saçlarıma sürsem olur mu kızlar?[[/B]

bence olur ama yumurtasını aksam karsıtr yapmadan önce..şimdi yapsan da yetişemiceksin gibi geldi bana =)

kizlar tekrar selam bas agrisindan dolayi birakmistim ama iki günde bir deniyorum yine cok faydali agrimaya baslayinca kurutma makinesiyle biraz sicak hava tutuyorum iyi geliyo foliyoya ben biraz kesmistim sacimi bir tutami kalmisti omuzuma gelcekmis eger kesmeseymisim ben yine haftada 3 kez yapabilirsem basliycam kurban bayraminda bakarim ne kadar olmus bu arada ben sarimsakli sampuan kullaniyorum iyi geldi beklemek yok bilginize turplu suyu yapamassam sarimsakli sampuani yapiyorum

evet banyodan önce yaptım günaşırı kaydirigubbakcemile3

umarım dökülmez ki dökülmeyeceğine inanıyorum, dediğin gibi doğal :icecream:

hiç önemli değil opuyorumnanaktan

İnss yaa dökülürsee keloğlan qißi kalırım artık kaydirigubbakcemile3

ben şimdi gidiorum turp almaya inşalla işime yarar çünkü saçlarım cok yanıktı dün kestirdim omuzlarımda kısacık kaldı ve yaza kadar kalcamda olmasını istiorum havuclu tarifide okudum inşallah olur ama anlamadım turp başımı agrıtıo? ben hergün denemeyi düsünüorum cünkü ilk bas sayfalarda hergünde deneyebilirsiiz diordu rapunzel ayrıca havuc formülüde aynı sadece turp yerine havuç kullanıo ve havuçta keratin old. için daha faydalı die duymustum olmazsa havucu deneyecem tekrar yazarım denedikten sonra

X