Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canim bi dene eger yumusakligi turplu suyla ayni oluyosa yani parlaklik falan etkisi olur herhalde ben hic denemedim ama iki-üc kez dene turplu suyla etkisi ayniysa devam edersin rendeleme yönteminezemuszemus

YA BENIM SUAN IKISINIDE YAPMA IMKANIM YOK MALESEF :KK43: ÖGRENCILIK ISTE...
SIZ SANIRIM TURPLU SU YAPIORSUNUZ BI KEZ DE BUNU DENESENIZ ? HEM FARKI TAM ANLAYABILIRSINIZ BEN ZTN TURPLU SU IMKANI YAPMA IMKANIM YOK EGER AYNI ETKIYI GÖSTERIOSA RENDELEYIP SURCEM KAFAMA ...
NE DERSIN YAPARMISIN ???:dance:

benim 3. haftam saclarimin uzadigini farkediyorum normalde hic uzamiyordu....
malesef cok dökülüyor sacim ama cok yumusak ve parlak oldu bugün kaynattim suyumu biraz da susam yagi ekledim bu sefer bakalim nasil olcak...... :)
herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bugün başladım turplu suya hatta şu anda başım sarılı bi şekilde yazıyorum sırnaşık şeybakalım nasıl olucak inşallah çabuk uzar:Saruboceq:

YA BENIM SUAN IKISINIDE YAPMA IMKANIM YOK MALESEF :KK43: ÖGRENCILIK ISTE...
SIZ SANIRIM TURPLU SU YAPIORSUNUZ BI KEZ DE BUNU DENESENIZ ? HEM FARKI TAM ANLAYABILIRSINIZ BEN ZTN TURPLU SU IMKANI YAPMA IMKANIM YOK EGER AYNI ETKIYI GÖSTERIOSA RENDELEYIP SURCEM KAFAMA ...
NE DERSIN YAPARMISIN ???:dance:
tamam canim ama ancak persembe günü deneyebilirim cünkü esim persembeye kadar izinli evdeyim ara verdim persembe yapinca anlatirim kaydirigubbakcemile3

benim 3. haftam saclarimin uzadigini farkediyorum normalde hic uzamiyordu....
malesef cok dökülüyor sacim ama cok yumusak ve parlak oldu bugün kaynattim suyumu biraz da susam yagi ekledim bu sefer bakalim nasil olcak...... :)
herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
canim benim ilk yikamada dökülme durdu gibi resmen ama simdi herkeste sac dkülme mevsimi herkes sikayetci dökülmeden normal yani dökülmesi:enbuyukkk:

canim benim ilk yikamada dökülme durdu gibi resmen ama simdi herkeste sac dkülme mevsimi herkes sikayetci dökülmeden normal yani dökülmesi:enbuyukkk:

dökülmenin durmasini ümit ediyorum ve cabucak uzamasini ama far ediliyor saclarimin uzadigini arkadaslarim bile söylediler saclarin ne kadar parlak duruyor diye cok sevindim :kedi:

Nihayet dün aldım turp.. Anca bu saate yaptım..Bakalım uzun zamandan sonra etkisi nasıl olacak :) :)

Turbun tamamını rendeleyin,asıl vitamin kabukta derler ya,o hesap :KK66:

sadece bir deneme yetmez ama ben yarın ikinci kez yapıcam bugün aktardan saçlar için yağ karışımı aldım hade bakim işe yarar umarım zemuszemus

ben de yeni keşfettim turp suyunu bu akşam tekrar yapıyam..
ilkinde bile farkı görüyorsunuz saçlarım röfleli ve zor taranıyordu, şekil vermem için uğraşmam gerekiyordu yumuşattı..parlattı..kolayca şekle giriyo kendi kendime nazar değdiricem bu gidişle sürekli gözlerim saçlarımda :CüvCüv: süper bişiy yaa mevsim değişikliğinden saçlarım bu aralar çok dökülüyordu korkmuştum daha da çok dökülür mü diye resmen dökülmesi durdu. Koku felan da kalmıyo keşke daha önce keşfetseymişim.

turp suyunu bende denedim geçen kış ama migrerim olduğu için bırakmak zorunda kaldım onun dışında süper bir şey saçı en başta yumuşacık yapıp güçlendiriyor ama öle çok uzattığını söleyemem ben 3 ay boyunca kulladım her 3 günde bir deniyordum ilk 1 ay sonra azalttım ama saça çok çok iiiyi geliyor kesinlikle öneririm

evet saçı yumuşatıyo kolay taranmasını sağlıyo.. ama ben nerdeyse 7 kere falan yaptım hiç bi uzama olmadı henüz.. az önce yeni turplar aldım tekrar yapacağım akşam. pes etmek istemiyorum ama neden uzamıyo yaa :KK43:( yanlışmı yapıyorum bilmiyorum. kabuğuyla rendeleyip suda kaynatıyorum. ılıdıktan sonra yumurta sarısı kırıyorum içine saçlarımı yıkıyorum. 2 saat falab bekletiyorum.. ben yanlışı yapıyorum lütfen yardımcı olun. bide saçıma bone takıyorum öyle bekliyorum. saçı ıslatması yeterli dimi. çünkü ben çok akıyo diye saçlarımı sıkıyorum gene ıslak kalıyo tabi... sonra boneyi takıp bekliyorum.. yardımlarınızı bekliyorum.. ve de yanlış yapıyosam önerilerinizi..

bone takma canım bone suyu emer saçından onun için jelatinle sar iyice açık kalmasın hiçbir yer ondan sonrada havluyla sar ve en az 2 saat beklet ve turpu sürmeden önce saçını taraki saçında birikmiş tozlar gitsin turpu sürüncede derine masaj yaparak sür daha iyi olur ve her akşam yatmadan önce saçını tarayıp yat bu formülde deriye masaj geliomuş ve kan dolaşımını arttırdığı için saçın uzamasınada yardımcı oluyormuş :KK70: ve ben pilav yemekte saçı uzatıyormuş diye duydum bu arada dediğim gibi bende turpu denedim çok iyi geldi saçıma am öle gözle görülecek bir uzama olmadı ama uzayan saçımda epey sağlıklı uzuyordu zemuszemus

:)) naylon bonedir bence o, eşarbın içine giyilen bonelerden değil.
AS_ATES, cnm herkeste aynı etkiyi göstermiyor turp maalesef. turptaki etken madde kükürt ama senin saçının ihtiyacı başka bi madde olabilir. ikinci hipotezim de: kullanıp ara veren bi çok insan asıl uzamayı ara verince gördüklerini yazıyolar. 2 hafta daha devam et düzenli olarak, sonra karar ver uzatıp uzatmadığına. bir de boşa kürek sallamıyorsun zaten, saçlara çok güzel bakım yapıyor turplu su, bi kaybın yok yaniyerimseniben

Son düzenleme:
bugun bende denedim turplu su ve yumurta.. Tanrım o ne koku oyle :S iğrencti tek kelimeyle ama strech sarıp üstünede bir havlu sardığınız zaman kokuyu duymuorsunuz. 1 saat beklettim ben 2 saat dayanamadım. Şampuanla yıkadıktan sonra koku falan kalmadı gerçi. Fakat ilk sürdüğümde cidden fenalık geçirecektim. Şampuanımın içinde de çam terebentin karıstırmıstım birazcık belki kokuyu almasında etkilidir.Gerçekten saç kremine gerek kalmadı saçlarım kendiliğinden açıldı. Bazı arkadaşlar saçlarında dökülmeden bahsetmişler. Bende herhangi bir dökülme olmadı.Düzenli olarak denemeyi düşünüyorum. Bakalım fark yaratacak mı..

yumurta daeılde bana turplu su kokusu ıyy :S xD

evin içindeki koku için küçük tüp varsa balkonda kaynatabilirsin, komşular çeksin kokuyu:))
başından gelen koku için de boynuna bi de dudağının üstüne parfüm sür, 2saat idare eder.
içinde yumurta yoksa yıkayınca kalmıyo zaten koku:KK66:

X