Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

burda arastırdım cogu kişi memnun diye aldım bende deneme amaclı yarım kutu sampuana kattım iyi gelmezse ziyan olmasın diye olmazsa bırakırım

bende basladim turplu suya bugün 4. günüm 2 kez uyguladim ücüncü kafamda sarili :) ama dogru turpu kullandigima hala emin deillim beyaz uzun turp almistim o pek iyi deilmis heralde birde kücük kücük kirmizi turplardan aldim ikisini karistirarak yapiyorum bakalim sonuc nasil olcak.....
nekadar zamanda uzadigini fark ettiniz?

bazı arkadsların dedıgıne göre aksam yapmıs sabah bakmıs yarım cm uzamıs :)))
gercekcı olalım arkdslar 1-2 yapmada farketmez uzaması yapman etmen kendınızı de bızı de kandrmayın lutfen yaa

kızın saçı zaten hızlı uzuomuş o turpa baglamadıkı.neyse ben şeyi merak ettim bu maskeyi hergün yapsak olurmu acaba .
forumu açan kişi nerdesin

bende basladim turplu suya bugün 4. günüm 2 kez uyguladim ücüncü kafamda sarili :) ama dogru turpu kullandigima hala emin deillim beyaz uzun turp almistim o pek iyi deilmis heralde birde kücük kücük kirmizi turplardan aldim ikisini karistirarak yapiyorum bakalim sonuc nasil olcak.....
nekadar zamanda uzadigini fark ettiniz?
canim ben 1 haftada farketim farki ama belki iki haftada olabilir bünyeden bünyeye degisir canim ama kirmizi minik turplar cok iyi geldi bana bayram günü düzleticem sacimi 1 ay olcak nerdeyse bakalim ne kadar uzamis ama eger yumusama olursa sacinda kirmizi turpla 1 haftada belli olur boya varsa sacinda dibinden anlarsin zaten alkisalkisalkis

kizlar turplu su sbir isteyen bisey ben 1 ay olucak nerdeyse kullanali farketti ama öyle asiri bi uzama degil ama ben yinede farkettim uzadigini ben daha 2 ay yapcam yaza kadar 30 cm uzamasi lazim daha 1 yil var

kızlar bugün siyah turp buldum.hafta sonu onu yapacağım. 3. yapışım olacak. henüz bi uzunluk farketmedim ama yumuşak saçlarım oldu. çamterebentinde koydum ikisinide kullanıyorum. bakalım faydası ne zaman olacak. yanlız çok kötü kokuyo yaa:KK43: bide yumurta:sinifsinif: inş. bu kokuları çektiğime değer de saçlarım bir an önce uzar.

bazı arkadsların dedıgıne göre aksam yapmıs sabah bakmıs yarım cm uzamıs :)))
gercekcı olalım arkdslar 1-2 yapmada farketmez uzaması yapman etmen kendınızı de bızı de kandrmayın lutfen yaa

herkesin saç tipi farkı canım.şu sanal ortamda kime yalan borcum varki?2 kez yaptım.evet yarim cm uzadı.çünkü gerçekten saçım hızlı uzuyor :eek:lmaz:

kizlar turplu su sbir isteyen bisey ben 1 ay olucak nerdeyse kullanali farketti ama öyle asiri bi uzama degil ama ben yinede farkettim uzadigini ben daha 2 ay yapcam yaza kadar 30 cm uzamasi lazim daha 1 yil var

canım başka bi sitede görmüştüm, asıl etki 4. aydan itibaren görülüyormuş. buraya da aylar önce bi arkadaş foto eklemişti, o da bikaç ay kullanmış düzenli olarak, son ayki uzamayı da saçının bi önceki ayki haliyle kıyaslayarak göstermişti fotoda. kızın saçında da boya vardı, 1 ayda rahat 4 cm uzamıştı dipler:1shok:

eğer gerçekten istiyosan saçının uzamasını, devam et mutlaka. 1 ayda bile farkettin sen uzamayı, ilerki aylarda coşacak o saçlar bak göra.s bi de sen haftada 3-5 cm uzasın istemiyosun sonuçta, yaza kadar 30 cm ayda ortalama 3 cm demek, o da gayet makul yani. ben inanıyorum olacağınakaydirigubbakcemile5

turplu suyla 4 cm uzattıktan sonra yaza kadar bişey yapmazsam sizce 15-18 cm uzar mı?(kendiliğinden)

cnm zaten saçım hızlı uzuyo diosun, rahat uzar o zaman. sen gene de bakımı ihmal etme de uzattığın miktarı kırık-çatal olarak kuaförde bırakıp çıkma yani.

canım başka bi sitede görmüştüm, asıl etki 4. aydan itibaren görülüyormuş. buraya da aylar önce bi arkadaş foto eklemişti, o da bikaç ay kullanmış düzenli olarak, son ayki uzamayı da saçının bi önceki ayki haliyle kıyaslayarak göstermişti fotoda. kızın saçında da boya vardı, 1 ayda rahat 4 cm uzamıştı dipler:1shok:

eğer gerçekten istiyosan saçının uzamasını, devam et mutlaka. 1 ayda bile farkettin sen uzamayı, ilerki aylarda coşacak o saçlar bak göra.s bi de sen haftada 3-5 cm uzasın istemiyosun sonuçta, yaza kadar 30 cm ayda ortalama 3 cm demek, o da gayet makul yani. ben inanıyorum olacağınakaydirigubbakcemile5
agzindan bal damliyor canim insallah hepimiz uzun saclara sahip oluruzzemuszemus

turplu suyu çok geç fark ettim malesef:KK43: yrn heman alıp yapmaya başlıycam ama 10 gün sonra yurda gidiyorum orda yapamayacağım için maksimum 5 kez yapabiilcem :KK43:

sicak havluyla saci sarmak daha etkilli oluyormus diye okumustum.....
bende acaba biraz fönlesek nasil olur diye düsündüm.... sizce olurmu?:kedi:kafamçokkarıştı
buarada bugün 4. yapisim saclarim yumusacik oldu ve parlaklik geldi cok sönük duruyordu saclarim

sicak havluyla saci sarmak daha etkilli oluyormus diye okumustum.....
bende acaba biraz fönlesek nasil olur diye düsündüm.... sizce olurmu?:kedi:kafamçokkarıştı
buarada bugün 4. yapisim saclarim yumusacik oldu ve parlaklik geldi cok sönük duruyordu saclarim

saçına banyoda kullanılan boneler var ya, lastikli, naylon, geçirceksin tamamen, açıkta saç kalmıcak ama. sonra makineyi 10 cm uzaklıktan 1-2 dk tutacaksın. çok uzun süre-çok yakından veya bone takmadan tutarsan makineyi turplu su saçında kurur, sert olur saçın. ben de yapıorum ama amacım başımı ısıtmak sadece, havalar soğuyo, 2 saat ıslak kalınca üşüyo başım, sinüzit olmiim diye ısıtıyorum başımı.

saçına banyoda kullanılan boneler var ya, lastikli, naylon, geçirceksin tamamen, açıkta saç kalmıcak ama. sonra makineyi 10 cm uzaklıktan 1-2 dk tutacaksın. çok uzun süre-çok yakından veya bone takmadan tutarsan makineyi turplu su saçında kurur, sert olur saçın. ben de yapıorum ama amacım başımı ısıtmak sadece, havalar soğuyo, 2 saat ıslak kalınca üşüyo başım, sinüzit olmiim diye ısıtıyorum başımı.

tsk ederim canim bugün dedigin gibi denicem kaydirigubbakcemile2 benimde basim üsüyor ve malesef cabuk hastalaniyorum oyüzden korkutuyor biraz :kedi:

X