Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm zaten saçım hızlı uzuyo diosun, rahat uzar o zaman. sen gene de bakımı ihmal etme de uzattığın miktarı kırık-çatal olarak kuaförde bırakıp çıkma yani.

herkezin saçının bi uzama kapasitesi varmış yaa :gitme: korkuyorum belime gelmez diye .. yani uzamaz da böyle kalırsa .kaydirigubbakcemile3 cevapın içinde sağol ayrıca :1hug:

yaa ben bıde bunu deneyeyeım dedım ama sımdı 3*4 bardak suda haslıycaz ya tupları sonra suzunce o bayağı fazla bi miktar da su demek napçaz yanı suyun bırazını alıp yumurtayla mı karıstırıcaz gerı kalanı bekleyebılırmı yanı? bozulmazmı yanı bitene kadar yoks ahergün nsıl miktarını ayarlayıp kaynatçaz ben tam analamadım bu tarifi. biri bana anlatsın ya
:kedi:

dün saçlarımı kestirdimmm bütün kırıkları yanıkları aldırdımm haliyle bayaa kısaldıı çok bişey istemiyorum ben şöyle 10 cm. uzasa çıt çıt fln idare ederimm ama şuanda çıt çıt bile o kadar kötü duruyorkiii.. kaynak yaptırmıştım saçımaa o da mahvetti saçımın yarısı gitti çıkartırkenn sakın kaynak fln yaptırmayınnn . çıtçıt biraz zahmetli ama en iyisi o yinee.. resmini çektim saçımın yarından itibaren kullanmaya başlycam turplu suyu .. şöyle 3 4 ay snra tekrar resim çekip koyarımm :))) yada çok büyük bi etki görürsem koyarımm foto kızlarrr hepimzin saçı uzasın artıkkkkkkkkkkkkk

yaa ben bıde bunu deneyeyeım dedım ama sımdı 3*4 bardak suda haslıycaz ya tupları sonra suzunce o bayağı fazla bi miktar da su demek napçaz yanı suyun bırazını alıp yumurtayla mı karıstırıcaz gerı kalanı bekleyebılırmı yanı? bozulmazmı yanı bitene kadar yoks ahergün nsıl miktarını ayarlayıp kaynatçaz ben tam analamadım bu tarifi. biri bana anlatsın ya
:kedi:

o bayağı bi miktar, nerdeyse 1 litre, ama turp bi kısmını haşlanırken çekiyo, sıksak bile tam sıkılmıyor. bi kısmı da buharlaşıo, elde kalıyo 2-2.5 bardak su, o da orta boy bi saçı anca ıslatıyo. kıvamlı bişey beklemeyin, adı üstünde turplu su, şıpır şıpır damlıyo böyle. ama saçınız çok kısaysa, ya da su gözünüze çok gözüktüyse, veya her seferinde ayrı kaynatmaya üşeniyorsanız suyun yarısını yumurta karıştırıp kullanın, kalan yarısını da yumurtasız bi şekilde ağzı kapalı kapta buzdolabında saklayıp 2 gün sonraki seansta ısıtarak kullanabilirsiniz.

lahana suyu da turp suyu gibi etkiliymis diye okudum acaba deneyenler bilenler varmi araniz da?
ben turp bulmakda cok zorlaniyorum lahana ile devam ederdim alkisalkisalkis

ya ben bu turplu suyu denedm saçımı döktü ya:KK43: hoş yağ sürsemde yıkayınca dökülüo benim saçım..bi senedr taktm kafaya uzatamadm bir türlü..
şimdi yine yağ yapmaya başladm bakalım nolcak:KK43:
ya yanlış yerde olcak galiba ama msjı yazmışken sorayım: saçlarmda çok kırık var yani kırık ama ööle ucunda olupta beyaz olanlardan deil..saç uçlarımın bi iki cm yukarısında bile kırık var:KK43: napmalıyım uzarmı sizce kırıklıda kestrmek istemiorm :KK43::gitme:

turpum yine kafamda bekliyorum (= bişey sorcaktım turpları halka halka mı kesmeliyiz yoksa farklı bi şeklide mi?

ya kızlar 60 milyona çıt çıt gördüm..hem de düzleştirilebiliyo,maşa yapılabiliyo..denedim..kendi saçım kadar doğal duruyo...
turpla falan kasmıcam ya :))

ya kızlar 60 milyona çıt çıt gördüm..hem de düzleştirilebiliyo,maşa yapılabiliyo..denedim..kendi saçım kadar doğal duruyo...
turpla falan kasmıcam ya :))

cnm doğal saçsa al, yoksa sakın inanma. gözümle gördüm "işlem yapılabilen sentetik çıtçıt" diye satılan çıtçıtların maşa karşısında nasıl büzüştüğünü. bi de dükkana kocaman yazmışlar bütün ürünlerimiz işleme uygundur diye:eek:klava:
ha bunu niye mi yazdım, 60 lira gerçek saç için çok düşük bi miktar, yani bahsettiğim çıtçıtların parçası 15 liraydı, ve sorduğumuz yerler arasında en ucuzu oydu. gerçek saçlar el yakıyodu yanibenneyaptımki

sentetik de olsa 4-5 parça için 60 çok iyi, olduğu gibi kullanırım diyosan kaçırma...

kizlar turplu suyla bir ayda 4 cme yakin bi uzama olmustu sacimda ama benim uclarda boya var ve cok kötü kirik kirik duruyodu mecburen kestim simdi bir ay öncesine döndüm ama saclarim daha yumusak ve bicimli oldu bakimli oldu azcik daha var ucunda boya onuda iki ay sonra iyice kiriklar oldumu alirim kisalmasini kesinlikle istemiyom bu aksam yine turplu suyum olcak insallah kafamda kiriklar oldumu sert ve taranmasi zor oluyo devam turplu suya

bu arada kizlar ben turplu suyun icine yapraklarini ve iki dis sarimsagida ekledim sarimsakta cok etkiliymis diye duydum

X