Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

turplu suyu bende bi süre kullandım saçlarımı uzatmak için.gerçekten de etkili.şimdi uzatmaya ihtiyacım yok zaten uzuuunn kaydirigubbakcemile2

4.kez yapıcam da acaba turbu saçıma sürmeyip bol bol limonlayıp yesem?? kan yoluyla daha etkili olmaz mı acaba?

4.kez yapıcam da acaba turbu saçıma sürmeyip bol bol limonlayıp yesem?? kan yoluyla daha etkili olmaz mı acaba?

ben de böyle düşünmüştüm canım.ama emin değilim.turplu suyun içine koyduğumuz yumurtayı yiyorum ben.kafama sürmüyorum.çok kokuyor ve çıkmıyor kokusu.her sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyorum mutlaka.herkesin saçlarına döktüğü ısırgan suyunu ben içiyorum her gece çay olarak.hem daha kolay oluyor hem kan yolu ile olduğu için daha faydalı oluyor.çünkü saça dıştan yapılan bakımın pek de etkisi olmadığını okumuştum bi yerde.

kizlar cok mutluyum turplu suyumu iki hafta oldu deneyeli baya bi fark oldu sacimda kardesim bile farketti bu konuyu acan arkadasa cok tesekkür ediyorum devam turplu suya en az 3 ay daha kullanmam lazim o zaman fark belli olur iyice

ben de şimdiye kadar 2 kere turplu su kullandm. daha uzama olmadı galiba fisfisfis ama pes etmedm. bi gün durup bi gün yapıorum. yarın turp suyu günüm. yarn yapcam. inş işe yarar, beklemedeym

ben de şimdiye kadar 2 kere turplu su kullandm. daha uzama olmadı galiba fisfisfis ama pes etmedm. bi gün durup bi gün yapıorum. yarın turp suyu günüm. yarn yapcam. inş işe yarar, beklemedeym

bir gun durup bir gun yapiyorsan henuz 4 gun olmus zaten 4 gunde sacinin uzamasini mi bekliyorsun anlamadimakannehir

bende başladım geçen çarşamba yaptım bide bugün yapcam. artık doğru düzgen beslenmeyede başladım herşeyden tüketmeye çalışıyorum. bu sabah programların birine saç eken bi doktor geldi saç dökülen hastalara tahlil yapıp ne eksikse ona göre tedavi uygulayolarmış. E vitmn eksikse E vitamn takviyesi gibi. Ve adam saçlar köklerinden beslnir kökleri kılcal damarlardan gerekli besinleri alır yani düzgün beslenme çouk önemliymiş.:1closedeyes: hatta sunucuda ısırgan otu uygulamış ssaçına faydasını gördüm bu doğrumu yaptıklarımız dedi adam herşeyden önce beslenme gibisinden 1-2 şey söledi.CADIARZU

merhaba aranıza yeni katıldım.saçlarım kısacık kaldı ve çok boyamaktan matlaştı çabuk yaglanır oldu ve dökülüyor.turplu su işe yararmı.acilen uzamasını istiyorum .kaç günde bir yapayım bu işlemi.ayrıca b vitaminine başladım inş işe yarar.

saçlarım böyle kıvırcık olduğu için uzadığı belli etmio sizce bu yöntemi denesem kıvırcık halide uzun gösterir mi

thumb_154807025.JPG
[/URL][/IMG]

merhaba aranıza yeni katıldım.saçlarım kısacık kaldı ve çok boyamaktan matlaştı çabuk yaglanır oldu ve dökülüyor.turplu su işe yararmı.acilen uzamasını istiyorum .kaç günde bir yapayım bu işlemi.ayrıca b vitaminine başladım inş işe yarar.

ben kullandım b vitamini :dilcikar: dr wermşti saç döklmesi içn ama bi işe yaramadı :1no2: şimdi zinco içiorm.çinko yani. wala o daha sağlıklı yaptı saçlarımı. turplu suyun da faydasını inş görrz.ben de yeni başladm. ama ilk 150 sayfayı okudum başlamadan önce weeee işe yarıycak gbii :eek:

kızlar turplu suyu bende denedim sonuç negatif bişi yok zencefil de denedim muskat dediler denedim ama saç köklerimde yara oldu ve çok döktü benim saçımı :sinifsinif:

Sen o kadar çok şey karıştırmışsın ki yara olması muhtemel.. Ama sadece bir maskeyi yap uzun süre zaten fayda görürsün. Ve zeytinyağı kafa derisini yumuşatır yara yapmaz bence hiç duymamıştım daha önce. Geçmiş olsun umarım istediğin förmülü bulursun canım..

haftada bi zeytnyagı & yumrta sarısı
ve 3 gunde bi trplu su
sadece bunları kllanarak saglklı saclara kavusablrsnz

cnm verdiğin yöntemler güzel ama başka bi noktaya dikkat çekmek istiyorum ben de, daha önce gördüm senin saçlarını resimlerinden, gayet gürler maşallah. benimkiler de öyle, gürler ve telleri de ne ince ne kalın. o yüzden biz ve bizim gibilere z. yağı bakımı ideal. fakat seyrek ve ince telli saçlara sahip olan arkadaşlar için haftada 1 çok fazla. yağ maskeleri saçları yatıştırır, kabarmasını önler. bu gür saçlar için iyi tabi,ama seyrek saçlı insanların saçlarını iyice sönük gösterir. bir de turplu suya devam ederken yağ maskesi yapmak pek doğru değil bence, haftada 2 turplu su+1 yağ bakımı saç derisinin dengesini bozar. saçı çok kuru olanlar turplu suyun içine yağ koyabilirler bi yemek kaşığı kadar, eğer saç uçları çok kuruysa extra yağ bakımını sadece uçlara yapabilirler. a.s.

bende dün pazardan zar zor buldum 2 tanecik turp. çok merak ediyorum nasıl olacak diye. inşallah yarın yapacağım.sizce 2 turp için kaç bardak su yapayım? tşkler şimdiden.

Arkadaşlar bu turpları süzmeden rendeleyip haşladıktan sonra blendırda çeksek daha iyi olmaz mı diğer türlü su gibi oluyo kafamdan akıyo sarsam bile

X