- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.881
turplu suyu bende bi süre kullandım saçlarımı uzatmak için.gerçekten de etkili.şimdi uzatmaya ihtiyacım yok zaten uzuuunn kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.kez yapıcam da acaba turbu saçıma sürmeyip bol bol limonlayıp yesem?? kan yoluyla daha etkili olmaz mı acaba?
ben de şimdiye kadar 2 kere turplu su kullandm. daha uzama olmadı galiba fisfisfis ama pes etmedm. bi gün durup bi gün yapıorum. yarın turp suyu günüm. yarn yapcam. inş işe yarar, beklemedeym
merhaba aranıza yeni katıldım.saçlarım kısacık kaldı ve çok boyamaktan matlaştı çabuk yaglanır oldu ve dökülüyor.turplu su işe yararmı.acilen uzamasını istiyorum .kaç günde bir yapayım bu işlemi.ayrıca b vitaminine başladım inş işe yarar.
saçlarım böyle kıvırcık olduğu için uzadığı belli etmio sizce bu yöntemi denesem kıvırcık halide uzun gösterir mi
kızlar turplu suyu bende denedim sonuç negatif bişi yok zencefil de denedim muskat dediler denedim ama saç köklerimde yara oldu ve çok döktü benim saçımı :sinifsinif:
haftada bi zeytnyagı & yumrta sarısı
ve 3 gunde bi trplu su
sadece bunları kllanarak saglklı saclara kavusablrsnz