- 31 Ağustos 2009
- 35
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.821
YOUTHANASıA cnm bnce sn 2-3 pet şişeye ewdn hazırlyp gtür snin için kolaylık olr sanırım..yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uzun zamandır yapmıyorum.. Yapınca faydasını hemengörmüştüm..
Bu ara çok dökülüyor saçlarım avuç avuç..Turp mevsimi geldiyse hemen başlayayım ben de.. [/Q faydasını grdüm derkn saçlarını uzatmışmydı cnm evt bn yapıyorum pazardn alıyorum turbu tam bilmiyorm mevsimini ama hatta şuan kaynıyo kaydirigubbakcemile2 2. kez yapıcm inş bndede işe yarar:asigim:
canim sac uzatma yöntemlerine gir 2.sayfada saci maskelerle uzayanlar (resimli)diye yaziyor a.sresimli bölüm nerede cnm ?
turp saç uzatır arkadaşım burda herkes bas bas bağırıyo ya hiç mi bakmıyosun şu yazdığın topicin başına sonuna ya :umursamaz:arkadaşlar bu turp saçı uzatıyor mu yoksa sıklaştırıyo mu ben anlamadım dökülmeye ii geliyosa uzatmaya da ii gelcek diye bişiy yok turp sayesinde saçı uzayan war mı??:kedi:
canim benim iki hafta olcak nerdeyse 2 cme yaklasti diyebilirim yaklasik haftada 1 cm uzadi ama benn iki hafta olmadi basliyali iki günde bir yapiyorum acayip yumusatiyo yumurtayida ekle bence cünkü protein deposu eksiksiz yap yapicaksanarkadaşlar bu turp saçı uzatıyor mu yoksa sıklaştırıyo mu ben anlamadım dökülmeye ii geliyosa uzatmaya da ii gelcek diye bişiy yok turp sayesinde saçı uzayan war mı??:kedi:
canim benim ilk yikamada etki etti psikolojik degildir o inan günese cikinca parlakligin farkina varirsin yasasin turplu su:enbuyukkk:turkbayragiben de 3 defa yaptım..sampuanımda da sarımsak var..ama maskeyi yapıp tüm koku gitsin diye banyoda saatlerce kalıyorum ve çıktığımda bitap düşüyorum..kışın yurtta yapamıcam diye şu son 15 günde yaptığım kar..ama saçlarım güçlendi sanki..ya da tamamen psikolojik bilmiyom kaydirigubbakcemile2
canim sen kahvaltilik kirmizi minik olanlardanmi kullaniyon ben avusturyadayim burda yalniz böyle turplardan satiliyo bende mecburen onlardan kullaniyom turkbayragiancak türk marketlerinde var ne yazikkisimdi kirmizi turp kaynatiyorum su pembe kirmizi bisey oldu, peki bu sari saclari boyamazmi sonra kirmizi olmasin saclarim ?????
ben yag ekliorum üzerine suyu az yag filan ekleyince 2-3 damla sirke derken diplerine yedirip birazda uclarina yeterli oluo..okdar su çıkıyo mu turptan ya=?? ben de kaynatırken 2 bardak su falan koyuyorum..burdaki tarifte 4 dio ama 4 çok gerçekten..yoğun olması daha iyi.