Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Ben uzun zamandır yapmıyorum.. Yapınca hemen faydasını görmüştüm..
Bu ara çok dökülüyor saçlarım avuç avuç..Turp mevsimi geldiyse hemen başlayayım ben de.. :KK43:

Ben uzun zamandır yapmıyorum.. Yapınca faydasını hemengörmüştüm..
Bu ara çok dökülüyor saçlarım avuç avuç..Turp mevsimi geldiyse hemen başlayayım ben de.. :KK43:[/Q faydasını grdüm derkn saçlarını uzatmışmydı cnm evt bn yapıyorum pazardn alıyorum turbu tam bilmiyorm mevsimini ama hatta şuan kaynıyo kaydirigubbakcemile2 2. kez yapıcm inş bndede işe yarar:asigim:

kızlar yorumlarınız cok gusel cok etkilendim ve hemen bugun akşam denicemkaydirigubbakcemile2 inş saçlarım uzar ama en önemlisi saçlarım bi kaç aydır yogun bi şekilde dökülüo banyoda çektikce saç gelio durmuo senağlama kel kalıcam galiba diorm cok korkuorum bu turpsuyu inş işe yararda dökülmeden kurtulurum napsam olmuo boya zamnı gelmiştir dedim boyattım uçlarından kestirdim ama gene aynı dökülüo dökülüo offff:çok üzgünüm: inşallah faydası olur bende sevincten uçarım bugun mutlaka denicem hemen :eek:

kızlar yorumlarınız cok gusel cok etkilendim ve hemen bugun akşam denicemkaydirigubbakcemile2 inş saçlarım uzar ama en önemlisi saçlarım bi kaç aydır yogun bi şekilde dökülüo banyoda çektikce saç gelio durmuo senağlama kel kalıcam galiba diorm cok korkuorum bu turpsuyu inş işe yararda dökülmeden kurtulurum napsam olmuo boya zamnı gelmiştir dedim boyattım uçlarından kestirdim ama gene aynı dökülüo dökülüo offff:çok üzgünüm: inşallah faydası olur bende sevincten uçarım bugun mutlaka denicem hemen :eek:

kizlar be sarimsakli sampuani denemekten vazgectim badem yaginida deniyim diyom simdi gecen yil faydasi olmustu bana uzatma konusunda hem yaglar saci besliyo dimi

arkadaşlar bu turp saçı uzatıyor mu yoksa sıklaştırıyo mu ben anlamadım dökülmeye ii geliyosa uzatmaya da ii gelcek diye bişiy yok turp sayesinde saçı uzayan war mı??:kedi:

bi sorum daha olcak acaba yumurta kullanmasam olmaz mı hiç sewmem yumurtayı ağzıma bile sürmüyorum kafama nasıl sürücem kötükedihüso

arkadaşlar bu turp saçı uzatıyor mu yoksa sıklaştırıyo mu ben anlamadım dökülmeye ii geliyosa uzatmaya da ii gelcek diye bişiy yok turp sayesinde saçı uzayan war mı??:kedi:
turp saç uzatır arkadaşım burda herkes bas bas bağırıyo ya hiç mi bakmıyosun şu yazdığın topicin başına sonuna ya :umursamaz:

canim benim iki hafta olcak nerdeyse 2 cme yaklasti diyebilirim yaklasik haftada 1 cm uzadi ama benn iki hafta olmadi basliyali iki günde bir yapiyorum acayip yumusatiyo yumurtayida ekle bence cünkü protein deposu eksiksiz yap yapicaksan
:enbuyukkk:turkbayragi

arkadaşlar bende bir haftadır yapıyorum iyi de geldi. dökülme azaldı saçım uzadı daha sağlıklı ve parlak görünüyor.. ama şu yumurta kokusu yıkadıktan sonra bile geçmiyor..buna birşey yapan var mı

ben de 3 defa yaptım..sampuanımda da sarımsak var..ama maskeyi yapıp tüm koku gitsin diye banyoda saatlerce kalıyorum ve çıktığımda bitap düşüyorum..kışın yurtta yapamıcam diye şu son 15 günde yaptığım kar..ama saçlarım güçlendi sanki..ya da tamamen psikolojik bilmiyom kaydirigubbakcemile2

ben de 3 defa yaptım..sampuanımda da sarımsak var..ama maskeyi yapıp tüm koku gitsin diye banyoda saatlerce kalıyorum ve çıktığımda bitap düşüyorum..kışın yurtta yapamıcam diye şu son 15 günde yaptığım kar..ama saçlarım güçlendi sanki..ya da tamamen psikolojik bilmiyom kaydirigubbakcemile2
canim benim ilk yikamada etki etti psikolojik degildir o inan günese cikinca parlakligin farkina varirsin yasasin turplu su:enbuyukkk:turkbayragi

:enbuyukkk:turkbayragi
simdi kirmizi turp kaynatiyorum su pembe kirmizi bisey oldu, peki bu sari saclari boyamazmi sonra kirmizi olmasin saclarim ?????
canim sen kahvaltilik kirmizi minik olanlardanmi kullaniyon ben avusturyadayim burda yalniz böyle turplardan satiliyo bende mecburen onlardan kullaniyom turkbayragiancak türk marketlerinde var ne yazikki

duygu016 canım ben yine burada okuyup yapmıştım kışın.. ılk yapışımda avuç avuç dökülen saçlarımı bi çektim,bi iki tel anca gelmişti.. Ayrıca yumuşacık olmuşlardı.. Saçlarım o zaman zaten uzun olduğu için çok takip etmedim ama uzamaya da faydalı sanırsam :KK66:

moonshine76 Benim saçlarımda boya olmadığı için varolan boyaya etki yapıyor mu bilmiyorum sanki bu başlıkta kızıl akıttığını yazmıştı ama geçmiş zaman,dönüp bakarsın ya da yeniden yardımcı olurlar. Ama benim gibi saçında kimyasal yoksa,renk açısından hiçbir etkisi olmadığını söyleyebilirim :KK66:

kizlar turplu suyu ne kadar kullaniyonuz 1 yumurta sarisi ve bir bardak turplu sumu miktarini yazarmisiniz

X