- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.581
saçları turpla uzayan varsa resim koyabilrmi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...78-sa231305-maskelerle-uzayanlar-resimli.html
a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçları turpla uzayan varsa resim koyabilrmi:)
kızlar size bişey diyim mi boşuna uğraşıyosunuz valla...kavak yellerindeki kız var ya pelin karahan...aslı yani..onun saçlarının dizinin sezonunda ne kadar kısa olduğunu bilen bilir ama şimdi bi şampuan reklamında oynuyo maşallah saçlar belinde....nasıl oldu da 1 ayda 30cm uzadı anlamadım...bu ünlülerin bi bildiği var ben size diyeyim...ya bengüye ne demeli omzunun üstünde saçları şimdi bele yakın...üstelik bunlar ne postiş ne çıtçıt ne kaynak...bence ünlülerin kullandığı bişey var...hepsi çünkü gerektiğinde çok cesur...
kızlar acil cewap bekliorum..bu turp siyah falan dien olmuş..kırmızı turp mu siyah turp mu..
Ya streçlesem bile hep enseme filan damlıyor arada, oralardada tüy çıkar diye çok korkmuştum Neyse genede faydasını görüyorum daha 3. yapışım ve saçımın direnci arttı. Kırıklarımdada gözle görülür düzelme var :)
Ya streçlesem bile hep enseme filan damlıyor arada, oralardada tüy çıkar diye çok korkmuştum Neyse genede faydasını görüyorum daha 3. yapışım ve saçımın direnci arttı. Kırıklarımdada gözle görülür düzelme var :)
peki sen yumurta katıyormusun yoksa sadece turplu mu yapıyosun cnm.
şu ısırganı bı sure yapayım turpu bende denıcemm haftada 1 kez falan hem tamamen mevsımı gelmıs olurr
Saçlarımı yıkıycağımda yapıyorum canım haftada 3 kez oda zaten. Birde hafta sonu 1 defa yaparım :)tebrkler alkisalkisalkis har gün mü yapıosun cnm sen hihoyyyt hihoyyyt