Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bir formül de benden, yağlı ve problemli ciltlere sahip olanlar yumurtanın beyazını 1 paket yaş mayanın 1/3i ile karıştırıp içine de 1-2 damla limon suyu damlatıp sürülcek kıvama getirdikten sonra yüzlerine maske şeklinde uygular; kuruyana kadar bekleyip sonra suyla durularlarsa bu da çok iyi gelir.
not: hafif yanma ve kızarıklık olabilir ama bu geçicidir, yarım saat içinde hafifler. endişe edilcek bir şey yok, zira bu yanma hissi dolaşımın hızlandığın işaretidir.

Çok sağol tatlım, deneemyi düşünüyorum; ama tereddüt ettim bazı noktalarda.. Saç dökülmesinde özellikle..

dene bence de canım ama peşinen söyleyeyim uzama konusunda herkes memnun kalmamış, yani ya düzenli yapmadılar ya da beklentileri çok farklıydı orasını bilemiycem ama bakım ve parlaklık konusunda hemfikiriz yani. bir de dökülme hususunda bir ipucu verebilirim, eğer hazırladığın karışıma 4-5 damla menekşe yağı damlatırsan dökülmeyi önleyebilirsin. hem de müthiş bir kokusu vardır menekşe yağının(en azından ben çok beğenirim), turplu suyun kokusunu da kırar yani.

Çok sağol tatlım.. yerimseniben

canım cook tesekkurler paylasım ıcın de ,bu formulun cılde etkılerı nedır?? sıyah noktalara mı ıı gelıo sıvılceye mı neye yanı kaydirigubbakcemile2

canım cook tesekkurler paylasım ıcın de ,bu formulun cılde etkılerı nedır?? sıyah noktalara mı ıı gelıo sıvılceye mı neye yanı kaydirigubbakcemile2

siyah noktalara iyi geliyor. maya kururken aynı kil maskesi gibi ciltteki yağ fazlasını alarak cildi dengeliyor. sivilcelere de iyi geliyor aslında, kurutmaya yardımcı. fakat içten gelen bir durumsa-mesela karaciğer rahatsızlığından kaynaklanıyorsa- o zaman dışarıdan yapılan diğer bakımlar gibi etkili olamıyor maalesef. bunun dışında peeling görevi görüp cildi yeniliyor ve kan dolaşımını hızlandırarak hücreleri canlandırıyor.a.s.

benimde bgn turplu suyu 5. deneyişim olucak saçlarımın uzamasında aslında bi sorun yok dipten geliyo ama sanki uçtan hiçbir uzaama yok çok fazla kopma olduğundan dolaayı umarım iyi gelir

saç otlar asma gibi uçtan uzamaz zaten dipten uzar..ben salı günü saçlarımı röfle yaptırdım dipleri de boyandı keni rengim değil yanibu arada 2 kez de turp suyu yaptım boyadan sonra bugün 3.gün ve hem arkadan hem tepeden birer saç kopardım ve cetvelin üstüne koyup ölçtüm 5 mm kendi saçım hadi 2-2,5 mm si kılın kökü olsa gerisi son 3 gündeki uzaması..ki belirteyim uçalrı berbat yanık saçlarımın sağlıksiz olan saçlar daha zor uzarmış ona rağmen iyi bence...ampuller ve yağlarla da bakım yapıyorum 2 güne bir onun da mutlaka ki katkısı vardır

arkadaşlar turp buldummmm
pazara ısırgan ve turp avına çıkmıştım ama kırmızı turp buldum birde tam mevsimi olmadığı için birazcık tuzluya mal oldu.

Dün bu turpu denedim acelem olduğu için 45 dakika filan beklettim saçımda yıkadığımda parlaklığı ve yumuşaklığı fark ettim cidden. Yarın tekrar yapıcam bu sefer 2 saat bekleticem =)

evet canım bende çok zor buldum bende öğrenciyim kıbrısta aramadığım yer kalmadı. yazın değil kışın oluyomuş turp bulmak biras zor oluyo heleki burda

ipekciimm nasıl yaptıgın ılk sonucu anlatırmısın??? ooff benmde 2_3 gundur dokuluyo yaa =(( ısırgan yıpranmıs sclarımı atıyo acepp

aferin sana:) biz bulamıyorus sen yiyosunlmaz lmaz:

ama haklı kızcağız ben yemedim ama sırf saçlarım boğazımdan ağır bastığı için yoksa turplar mevsimi değil diye fındık kadardı kahvaltılık alıyorlar dedi kadın pazarda alırken köylü pazarı var burda kendi ürünlerini satıyorlar halden alma değil...ama nasıl güzel tadıı turp tadı var ama bi de çıtır baharlı bir koku...hmmm....yani yemekte haklı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…