- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.561
arkadaşlar yumurtanın beyazınıda atmayın içine 4 tatlı kaşığı mısır unu 2 tatlı kaşığı süt ekleyip yüzünüze sürün harika bişe konu başlığı olarak açmışlar ama belki okumayan vardır diye yazayım dedim ben yaptım çevremdekilerin bile dikkatini çekti yüzün nasıl pürüssüzleşmiş dediler:)
Çok sağol tatlım, deneemyi düşünüyorum; ama tereddüt ettim bazı noktalarda.. Saç dökülmesinde özellikle..
dene bence de canım ama peşinen söyleyeyim uzama konusunda herkes memnun kalmamış, yani ya düzenli yapmadılar ya da beklentileri çok farklıydı orasını bilemiycem ama bakım ve parlaklık konusunda hemfikiriz yani. bir de dökülme hususunda bir ipucu verebilirim, eğer hazırladığın karışıma 4-5 damla menekşe yağı damlatırsan dökülmeyi önleyebilirsin. hem de müthiş bir kokusu vardır menekşe yağının(en azından ben çok beğenirim), turplu suyun kokusunu da kırar yani.
bir formül de benden, yağlı ve problemli ciltlere sahip olanlar yumurtanın beyazını 1 paket yaş mayanın 1/3i ile karıştırıp içine de 1-2 damla limon suyu damlatıp sürülcek kıvama getirdikten sonra yüzlerine maske şeklinde uygular; kuruyana kadar bekleyip sonra suyla durularlarsa bu da çok iyi gelir.
not: hafif yanma ve kızarıklık olabilir ama bu geçicidir, yarım saat içinde hafifler. endişe edilcek bir şey yok, zira bu yanma hissi dolaşımın hızlandığın işaretidir.
canım cook tesekkurler paylasım ıcın de ,bu formulun cılde etkılerı nedır?? sıyah noktalara mı ıı gelıo sıvılceye mı neye yanı kaydirigubbakcemile2
bende yapıorum bu tarifi ve saclarım her banyoda bir avuç gelirken elime dün 3 tel dökülde sadece inanaamadım tavsiye edilir kesinlikleeeee
bu arada koparak dökülmelere karşı (saç uçlarından) bi formülünüz warmı? turp onadan iyi gelirmi?
aferin sana:) biz bulamıyorus sen yiyosunlmaz lmaz:
aferin sana:) biz bulamıyorus sen yiyosunlmaz lmaz: