- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.401
turp buldummm..turp buldummm..pazarda turpu görünce sevincimden annemi öptüm..oleyyy.yihhuuu...yebbaaakaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar iyi güzel yazmışınız yorumlarını da ama birde önceki halim sonraki halim diye foto ekleseniz süper olcak gerçekten.
saç dökülmesine iyi gelir mi bu maske yoksa daha çok mu dökebilir bilgilendirirseniz bende kullanmayı çok istiyorum.
turp buldummm..turp buldummm..pazarda turpu görünce sevincimden annemi öptüm..oleyyy.yihhuuu...yebbaaakaydirigubbakcemile3
şuanda saçımdaaa turplu su var :)) bugün başladım kokusundan korkuyodum ama şuanda bile beni rahatsız etmiyoo. saçımda kaynak var ama kendi saçım çok kısa ve yandıı ondan foto çekemedim ama 1 ay sonra tekrar ölçcemm:) umarım işe yarar ve şu kaynaklardan kurtulurummm
turbun kokusu rahatsız ederse havuç kullanabilirsin onun yerine canım hem kötü kokmaz hem bulunması daha kolay marketlerde falan,içinde keratin olduğu için uzatıyo paylaşıyım dedim a.s.
turbun kokusu rahatsız ederse havuç kullanabilirsin onun yerine canım hem kötü kokmaz hem bulunması daha kolay marketlerde falan,içinde keratin olduğu için uzatıyo paylaşıyım dedim a.s.
bugün havuçlu yaptım yumuşacık ve parıl parıl delikafadulden
turp bulamıyom diye yapmıyodum ama bu turptan da güzel oldu
turpta sert oluyodu CADIARZU
havuç uzatıyo mu saçı aa yeni duydum_??_
aynı şekilde mi yapıyoruz turplu su gibi?? o kadar hızlı uzatıyo mu o daa?
ben de turp bulamadığım için yapamıyodum.. ben de havucu deniym o zaman.. çıtır çıtır oldu saçlarımın uçları artk kesmem lazm kıyamıyorm yaa hemenn uzasın çoğalsınn parlasın yumuşasınnn!! =PP yapınca sonuçları paylaşırız