Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Turplu su gerçekten saçı uzatıyor arada uçları kesmekte fayda var tabii daha hızlı uzuyor bende siyah turp havuç saf zeytin yağı kullanıyorum gerçekten işe yarıyor

Aramıza yeni katılanlar -
ısteğe bağlı 1 veya2 turbu rendeliyoruz (siyah kırmızı beyaz demet halıne olan kucuk kırmızı turp )
ısteğe bağlı 2 veya3 bardak suyla kaynatıyoruz.
Süzerek dinlenmeye ve ılımaya bırakıyoruz. ( 10 15 dk )
Daha sonra süzdüğümüz suyun ıcersıne 1 Tane yumurta sarısı eklıyoruz ve cırpıyoruz.
ısteğe bağlı ( 1 kaşık zeytin yağı ekliyoruz )

Bu karısımı sac dıplerımıze basda olmak üzere butun sacımıza masaj halınde uyguluyoruz.
( ısteğe bağlı Sacımızı strec veya benzerı bırseyle sarıyoruz )
ısteğe bağlı 1 2 3 4 5 saat bekletıyoruz .
Ve ve yıkıyoruz duruluyoruz =)

Mutlu SoN =)
2 Hafta icinde gözle görülür değişikliğ fark ediyoruz =))

Konumuz online kalsın arkadaşlar yeni katılan arkdaslarımıza kolaylık olsun =))

ben de uzatmak istiyorum dün kuaför gitti kesti saçlarımı omuzlarımda şimdi... ama uzasın bir an önce..

bu turp olayı iyi güzel, yapacaktım da turp bulunmuyor sanırım şu sıra?
nerden bulucaz? baya faydası olmuş bu turpun yapacaktım ya...

Evet hanımlar şuan normal turpların mevsimi geçti ama.Pazarlarda demet halinde küçük kırmızı yaprakları olan turplar var.Onları bulmaya çalışın ve bu turpdan asla mahrum kalmayın =))

Evet hanımlar şuan normal turpların mevsimi geçti ama.Pazarlarda demet halinde küçük kırmızı yaprakları olan turplar var.Onları bulmaya çalışın ve bu turpdan asla mahrum kalmayın =))

yani okadar etkili diyosun?CADIARZUben saçımdan çok problem yaşadığım için sarımsak kullanıyorduma.s şimdi bıraktım deneyelim nolcek?vereliniortakeşim uzun saç seviyor kızımın kafasına da sürerim yaz geldi nasılsa bol bol suya girer!...kaydirigubbakcemile2

onlar da aynı şekilde etkili olur mu peki? küçük kırmızı turplar.. :eek:

kuaförlere küfür etmek üzereyim, kısalttı saçlarımı kahretsin ya :eek:klava:

yapmam lazım bu turp olayını, bulmaya çalışıcam mutlaka, teşekkürler.. a.s.

onlar da aynı şekilde etkili olur mu peki? küçük kırmızı turplar.. :eek:

kuaförlere küfür etmek üzereyim, kısalttı saçlarımı kahretsin ya :eek:klava:

yapmam lazım bu turp olayını, bulmaya çalışıcam mutlaka, teşekkürler.. a.s.

Ben henüz o turplardan kullanmaya baslamadm canım.Stoklamısdım normal sıyah turplarımı kullanıyorum.Ama tarıf ettıgm turplardan kullanan arkdaslarda durumdan memnunlar =))

Derin 55 Rahatlıkla kullanablırsın .Faydasını göreceğinden %100emınım =))
Şampuanına da bırkapak cam terebentını eklersen daha hızlı sonuc alırsın
(cam terebentın bır cesıtyag aktarlarda satılıyor )

turp buldum turp buldum :lepi: delikafadulden :sm_cool: :teytey: küçük demet olanlardan hepsini robottan geçirdim buzlupa attım ihtiyacım oldukça çıkartıp kaynatcam hihoyyyt saçımı boyadım ertesi gün entele sürdüm dipleri yarım milim görünüo :lepi: :nazar:

turp buldum turp buldum :lepi: delikafadulden :sm_cool: :teytey: küçük demet olanlardan hepsini robottan geçirdim buzlupa attım ihtiyacım oldukça çıkartıp kaynatcam hihoyyyt saçımı boyadım ertesi gün entele sürdüm dipleri yarım milim görünüo :lepi: :nazar:

hayırlı olsun tatlım sevindim:)benim turplar bitti bende alıcam...

:eek: Ehehehhee hadı bakalım kullan sonucları paylas =)
Ya kızlar benım sıyah turplarımda çürümeye başlamıs artık .
Derin dondurucuya atmısdım.Orda bile çürümeye başlamış cok şaşırdım.
En kısa zmanda tüketicem onları küçük kırmızılardan alıcam
Hadı bakalım aynı etki olur inş =)))

turp buldum turp buldum :roflol:

ben de buldum :sm_cool:

şimdi 2 tanesini rendeliyoruz? kaynatıyoruz filan di'mi? içine yumurta sarısı koyacak mıyız, başlarda öyle bir şey okudum? uzasın lütfen ya...

çamterebenti mi ne, onu da aldım kullanıcam..

bu turp olayını 2 günde bir mi yapıcaz? :nazar:

son bi bilgi kontrol lütfen..a.s.

ısteğe bağlı 1 veya 2 turp rendeliyoruz
isteğe bağlı 1 veya 2 bardak suyla ısteğe bağlı 20 25 dk kaynatıyoruz
ısteğe bağlı 10 15 dk dinlendiriyoruz ve süzüyoruz
isteğe bağlı 1tane yumurta sarısı ekliyoruz
ısteğe bağlı 1 kaşık zeytın yağı eklıyoruz
Ve saç diplerimiz başda olmak üzre bütün saçımıza masaj yaparak sürüyoruz.
ısteğe bağlı 1 2 3 4 5 saat bekletiyoruz .
Ve yıkıyoruz =))

Ve 2 hafta sonra muhtesem sonucu gözlerımızle goruyoruzz =)))

ısteğe bağlı yazdımkı canım kullanmaya basladıkca kendıne uygun olan seklı zaten alısıcaksın .

Dip not = Hiçbir zararı olmayıp faydası olduğu kanıtlanmışdır . =)))

Teşekkür ederim canım, yapıcam bunu istediğim sonucu alırım/alırız umarım, ki öyle olacak gibi görünüyor.. a.s.

X