- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.281
zuhahahahha
bencede ya neyse parası verıp alcam heaaa
bencede ya neyse parası verıp alcam heaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hanımlar şuan normal turpların mevsimi geçti ama.Pazarlarda demet halinde küçük kırmızı yaprakları olan turplar var.Onları bulmaya çalışın ve bu turpdan asla mahrum kalmayın =))
Evet hanımlar şuan normal turpların mevsimi geçti ama.Pazarlarda demet halinde küçük kırmızı yaprakları olan turplar var.Onları bulmaya çalışın ve bu turpdan asla mahrum kalmayın =))
onlar da aynı şekilde etkili olur mu peki? küçük kırmızı turplar..
kuaförlere küfür etmek üzereyim, kısalttı saçlarımı kahretsin ya klava:
yapmam lazım bu turp olayını, bulmaya çalışıcam mutlaka, teşekkürler.. a.s.
turp buldum turp buldum :lepi: delikafadulden :sm_cool: :teytey: küçük demet olanlardan hepsini robottan geçirdim buzlupa attım ihtiyacım oldukça çıkartıp kaynatcam hihoyyyt saçımı boyadım ertesi gün entele sürdüm dipleri yarım milim görünüo :lepi:
turp buldum turp buldum :lepi: delikafadulden :sm_cool: :teytey: küçük demet olanlardan hepsini robottan geçirdim buzlupa attım ihtiyacım oldukça çıkartıp kaynatcam hihoyyyt saçımı boyadım ertesi gün entele sürdüm dipleri yarım milim görünüo :lepi: