Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

12.aya kadar bu karışımlarla dizlerine kadar indirirsin :):):) Hiçbişi yapmasan sadece çam esansı kullansan bile beline kadar iner rahat ol sen =)))) nedir bu 12.ayın hikmeti ? :):)

gulu seven dikeninede katlanir efendim, takilmayin boyle seylere.. hem saclarin cok gurse inceltirsin, makas attirirsin aralarina kurtulursun ki ben kendi adima tavsiye etmem.

gülü seven dikenine katlanır demişsiniz bu ne gerginlik...ben sadece soru sordum saçlarımın gürlüğünden memnunum turp saç çıkarıyormu dedim....

gülü seven dikenine katlanır demişsiniz bu ne gerginlik...ben sadece soru sordum saçlarımın gürlüğünden memnunum turp saç çıkarıyormu dedim....

ne var bu sozde simdi? =))) Gulu seven dikenine katlanir sozunda hic bi ima yok ama siz yinede uzerinize alinmissiniz (kotu olarak soylenmis size genelde galiba).. gayet basit olan cozumler onerdim.. evet yeni sac cikariyo forumu okumanizi tavsiye ederim, ki en mantiklisi bu.. yan etkisini gorenlerde oldu cunku. Kafasinda yara cikanlar mesela...

e hadi kolay gelsin size =)

o sözde bişey yok ama şöyleme biçiminiz hoşuma gitmedi efendim diye vurgulayarak...neyse ben uzatmıcam konumuz bu diil ben sorduğum sorunun cevabını aldım arkadaştan...

Alinganliklara gelemedigimi belirtiyimde ben, durduk yere kisisel algilamaniz benim problemim degil.. Forumda o kadar cok sey konusulduki, coguna goz gecirmis biri olarak her gelene cevap vermek bana mantikli gelmiyor, cunku herkes okuyabiliyor oyle degilmialkisalkisalkis

arkadaşlar merhaba,,çam terebentin saçı aşırı kurutuyor dikkat edin ama çabuk uzatıyor ben 8 aydır saç dökülmesiyle ilgili sorun yaşıyorum Doktorada gittim tahlillerimide yaptırdım belli bir sebep yok .
çam terebentini kullandım fakat miktarı çok önemli biraz fazla koyduğunuzda saçta kopma ve ciddi bir kuruma meydana geliyor
şampuanınızın içine badem yağı da koyun çamterebentinle beraber daha koruyucu oluyor ama güzel uzatıyor saça kötü bir etkisi yok turp suyu kökleri besliyormu bilemedim

benim bi arkadaşımın saçları çok azdı çam terebentin koyuyodu şampuana bi kere yıkamıştım onunla saçlarım keçe gibi oldu bana yaramadı...ama o çok memnundu şaşırmıştım bende...peki cnm badem yağını ne kadar koyuyosun saçı ağırlaştırrmazmı...çünkü ben saçıma tek olarak südüğümde arınmamıştı saçımdan bi tuhaf yaptı saçımı.. normalde karışım yağları çok kolay temizliyorum ama badem yağı çıkmadı resmen saçımdan...

1kapak badem yağı 1kapak çam terebentin koy faydalı olmaması gerçekden tuhaf ama saçı kuruttuğu acı bir gerçek.Aslında bu karışımlar kişiye göre değişiyo bikaç kullanımdan sonra sende kendine uygun olcan şekli uygularsın zaten

kızlar bu mevsimde nerden buluyorsunuz şu turpu yaa kışın pazrda çoktu yüzüne bakmıyordum şimdir haldır hadır arıyorum her yerdee

tatlım ikinci kullanışım benim umarım gösteriyodur aynı etkiyi...saçlarımı baya yumuşak yaptı ama tabi asıl önemli olan uzaması sen nasıl turp kullanıyosun cnm?

Ben normal siyah turp kullanıyorum 7 8tane kaldı ama mecburen bu küçüklerden alıcam artık.Siyah turpların daha iyi oldunu okumuşdum ama napalım bulamayınca mecburen kırmızı alıcaz

ne güzel stoklamışsın cnm turpları siyah turp yok bi yerde sanırımama kırmızı küçüklerinde aynı etkiyi göstericeğini düşünüyorum turp yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…