- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.201
artık turp bulamıyorum bu tarifte şimdilik bu kadar. ben epey faydasını gördüm.. sezonda devam ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu turp suyu tamam uzatuyor dökülmeyi engellıyor ama yeni saç cıkmasınada fayda edıyormuuu
bir tane turp kullanıyorsunuz diilmi arkadaslar artık turp bulmak zor oldugu için demet halinde satın aldım onları birer avuç poşete böldüm yeterli olur heralde diilmi 4 bardak suya yapıcamaa 2 bucuk 3 bardak suya yaparım bende olur heralde
Arkdaşlar bu turp suyu muhteşem bişi uzatıo yumuşatıo güzelleşdiriyo ama benim saçlarım hala dökülüyo hemde aşırı uzatma konusunda cok memnunum kullanmayada devam edıyorum ama sasılcak sey saclarım ınanılmaz dökülüyo :S belki rutin dökülme ayında felanımdır bılemiyorum
yozqat 66 12. aya kim öle kim kala şimdiden düşünme =)
saçlarım turplu su yaptıktan sonra yumuşacık oldu:)normalde az dökülür saçlarım turplu sudan sonra hiç dökülmedi bayıldım...peki kızlar bu turplu su yeni saç çıkartıyomu benim saçlarım zaten gür ben saç çıkarsın diil uzatsın istiyorum...