Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bu turp suyu tamam uzatuyor dökülmeyi engellıyor ama yeni saç cıkmasınada fayda edıyormuuu

ediyor.. ben eylül'de başladım bu aya kadar devam ettim.. çok memnun kaldım.. yeni saçlar çıktı. hemde uzadı..

koku yapıyor sadece hazırlarken o kadar.. ona da çözüm buldum..
işiniz bittikten sonra teflon bi tavada türk kahvesi kavurun bir kaç dakika içinde tüm o pis kokuyu çekiyor. yerine hoş bir kavrulmuş kahve kokusu alıyor.. böylece evde kıyamet kopmuyor kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bir tane turp kullanıyorsunuz diilmi arkadaslar artık turp bulmak zor oldugu için demet halinde satın aldım onları birer avuç poşete böldüm yeterli olur heralde diilmi 4 bardak suya yapıcamaa 2 bucuk 3 bardak suya yaparım bende olur heralde

Arkdaşlar bu turp suyu muhteşem bişi uzatıo yumuşatıo güzelleşdiriyo ama benim saçlarım hala dökülüyo hemde aşırı uzatma konusunda cok memnunum kullanmayada devam edıyorum ama sasılcak sey saclarım ınanılmaz dökülüyo :S belki rutin dökülme ayında felanımdır bılemiyorum

bir tane turp kullanıyorsunuz diilmi arkadaslar artık turp bulmak zor oldugu için demet halinde satın aldım onları birer avuç poşete böldüm yeterli olur heralde diilmi 4 bardak suya yapıcamaa 2 bucuk 3 bardak suya yaparım bende olur heralde

eğer saçın çok uzun değilse 2-3 bardak haydi haydi yeter, zaten fazlasını sıkıyoruz saçımızdan, kalan bile koynumuza boynumuza süzülüo... ziyan etme bence de, azar azar yap:) bi de posasını süzdüken sonra iyice sık, baya su çıkıo ondan da!

Arkdaşlar bu turp suyu muhteşem bişi uzatıo yumuşatıo güzelleşdiriyo ama benim saçlarım hala dökülüyo hemde aşırı uzatma konusunda cok memnunum kullanmayada devam edıyorum ama sasılcak sey saclarım ınanılmaz dökülüyo :S belki rutin dökülme ayında felanımdır bılemiyorum

ben anlamıyorum yaa turp suyu kullandım 3 ay hiç dökülmedi muhteşemdi gunde 2-3 en fazla abartmıyorum cidden dökülmüyodu uzaması aşırı yoktu ama yinede uzuyordu süperdi kısacası turp bitti bir dönem kullanamadım sonra demet halinde olanlardan aldım neysse o da yetmedi bıraktım gerçi şimdiden yeniden aldım bi sürü demet ama bu ara aşırı dökülüyo saçım anlatamam oluk oluk gelıyo elime bi anda turp suyunu bıraktım diye bu kadarda dökülmez heralde ama aşırı dökülüyo şaştım kaldım:1shok:

Bende denedim turplu suyu ve çok işe yaradı 1 kere kullandım baktım " haftada hemen uzayıverdi belli oluyodu uzadığı annem diyordu nasıl uzadı senin saçın diye.daha yeni kestirmiştim beğenmeyince uzatmak için turplu suyu duydum ve kullandım.hemen uzadı.şimdi kullanmıyorum yine aynı o boyda çok yavaş uzuyo.süper bir formül turplu suu..yine başlicam kullanmaya

kızlar turplu suyumu yaptım şimdi bekliyorum bakalım:)ayrıca haftada 2 kere mecitefendi yağda kullanıyorum...benim saçlarım uzun ama daha çok uzasın istiyorum bir ay düzenli kullanıcam bakalım ne kadar uzıcak...

kizlar benim sacim simdi omuzumun biraz asagisinda sizde 12 ci aya kadar nereme gelir ?? yaa cok sabirsizim bir an önce uzasinnnn :)

nilim 86 valla bende çok şaşkınım turplu sudan önce daha az dökülüyodu şuan aşırı döküküyo.ama uzama konusunda süper acayip fark var anlıyamadım valla dediim gibi belki bi dönem geçiriyoruzdur umarım en kısa zmanda dökülme sona erer :eek:

yozqat 66 12. aya kim öle kim kala şimdiden düşünme =) :eek:

supersin yaa.. kim ole kim kala :KK70:delikafadulden

ya ama bi terslik var, senin sacin neden dokuluyo.. benim sacimda suan hic dokulme yok, yani azicik sac normalin daha altinda hatta. acaba kullandigin sampuan dokuyor olmasin?

blendax kullanıyorum cnm ya dökülme konusunda bi fikrim yok bekleyip görmekdende baska care yok hadi hayırlısı Çok üzgünüm çoook

valla bende anlamadım history umarım durur bu dökülme ben şimdide bıttım sabunu kullanıyorum umarım işe yarar yarıyo gibi ama bakalım devam edicem

saçlarım turplu su yaptıktan sonra yumuşacık oldu:)normalde az dökülür saçlarım turplu sudan sonra hiç dökülmedi bayıldım...peki kızlar bu turplu su yeni saç çıkartıyomu benim saçlarım zaten gür ben saç çıkarsın diil uzatsın istiyorum...

saçlarım turplu su yaptıktan sonra yumuşacık oldu:)normalde az dökülür saçlarım turplu sudan sonra hiç dökülmedi bayıldım...peki kızlar bu turplu su yeni saç çıkartıyomu benim saçlarım zaten gür ben saç çıkarsın diil uzatsın istiyorum...

gulu seven dikeninede katlanir efendim, takilmayin boyle seylere.. hem saclarin cok gurse inceltirsin, makas attirirsin aralarina kurtulursun ki ben kendi adima tavsiye etmem.

peki bu siyah turp mu yoksa kırmızı olan mı :KK70: Yani fark eder mi turpun çeşidi? Zaten siyah turpu bu mevsimde nerden bulurum bilmiyorum :KK43:

X