- 15 Kasım 2007
- 714
- 4
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.241
peki tatlım ne zamandır kullanıyosun saçında ne kadar uzama oldu?ben 1 ay düzenli kullanıcam bakalım..bide şu kötü kokusu olmasa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
04.22.2009da başladım saçlarımı yeni kesdirmişdim çenemdeydi ( kuaför azizline uğramışdım ) .
Bugün 05.26.2009 saçlarım omuzlarıma dökülüyor .Akıl edip resimleseydim aradaki farka inanamazdın.Kokusu rahatsız ediyodu ama sıcaklar basınca hiç çekilmez oldu. Ara vermeden kullanmaya devam et farkı kendin gör =))
Benimkiler belimdeydii :S hem bakım olsun dedim hem eski boyalarım gitsin felan derken kuaför çeneme kadar kesmişdi :S psikolojım bozuldu dısarı cıkamıodum felan derken turp ımdadıma yetişdii .Renginde bi değişiklik yapmaz hatta parlaklık kazandırır rahatlıkla kulllan =)
ufff tam da fınal zamanı yaaa ((
tesekkur ederm canm
Ya kizlar bi tek kaynarken kotu kokuyo ama kafaya suruldukten sonra ben hic bi koku almiyorum =).. piserken mutfakta dolasmamak gerekiyo sanirim, ondan sonra koku zaten kalmiyo fazla.
Ya canım bikaç hafta öncesine kadar bende rahatsız olmuyodum ama bu sıcaklarda yumurta acayip kötü kokuyo bide ben cok bekletıyorum sacımda feci yanii
e han yabani turp tüyleri zayıflatıyordu? Normal turpta saç mı uzatıyormuş, aman yanlışlıkla yabani turp sürmeyin kafanıza :bbo: