Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

peki tatlım ne zamandır kullanıyosun saçında ne kadar uzama oldu?ben 1 ay düzenli kullanıcam bakalım..bide şu kötü kokusu olmasa...

04.22.2009da başladım saçlarımı yeni kesdirmişdim çenemdeydi ( kuaför azizline uğramışdım ) .
Bugün 05.26.2009 saçlarım omuzlarıma dökülüyor .Akıl edip resimleseydim aradaki farka inanamazdın.Kokusu rahatsız ediyodu ama sıcaklar basınca hiç çekilmez oldu. Ara vermeden kullanmaya devam et farkı kendin gör =))

ay inanmıyorum cnm harika koksun valla değermiş:)benim saçlarım uzun ama ben dahada uzun olsun istiyorum arada çıtçıt takıyorum maşalayınca çok sıkıldım...tatlım benim saçlarım röfleli renginde bi değişim falan yaparmı bu turp koyulaştırma gibi?

Benimkiler belimdeydii :S hem bakım olsun dedim hem eski boyalarım gitsin felan derken kuaför çeneme kadar kesmişdi :S psikolojım bozuldu dısarı cıkamıodum felan derken turp ımdadıma yetişdii .Renginde bi değişiklik yapmaz hatta parlaklık kazandırır rahatlıkla kulllan =)

04.22.2009da başladım saçlarımı yeni kesdirmişdim çenemdeydi ( kuaför azizline uğramışdım ) .
Bugün 05.26.2009 saçlarım omuzlarıma dökülüyor .Akıl edip resimleseydim aradaki farka inanamazdın.Kokusu rahatsız ediyodu ama sıcaklar basınca hiç çekilmez oldu. Ara vermeden kullanmaya devam et farkı kendin gör =))

pardoooonnn ;:1shok: bu sdce turplu su ıle mı olduuuu

pazartesi çarşamba cuma ( turplu su ) cumartesı pazar (çam terebentin + badem yağı ) uyguluyorum 2saat beklıyorum ve yıkıyorum =) :eek:

Benimkiler belimdeydii :S hem bakım olsun dedim hem eski boyalarım gitsin felan derken kuaför çeneme kadar kesmişdi :S psikolojım bozuldu dısarı cıkamıodum felan derken turp ımdadıma yetişdii .Renginde bi değişiklik yapmaz hatta parlaklık kazandırır rahatlıkla kulllan =)

saol tatlım çok yardımcı oldun:)

Ya kizlar bi tek kaynarken kotu kokuyo ama kafaya suruldukten sonra ben hic bi koku almiyorum =).. piserken mutfakta dolasmamak gerekiyo sanirim, ondan sonra koku zaten kalmiyo fazla.

ufff tam da fınal zamanı yaaa :KK43:((
tesekkur ederm canm

ya guzelim kafaya uygula derslerine bak, illaki dus aliyosundur dus alicagin gunlere denk getir, emin ol cok fazla zamanini almiyo =). Bende yogunum su donem ama yinede aksatmamaya ozen gosteriyorum =).

kafamda turbum bekliyorum yine mesela lülülülülülü

Ya kizlar bi tek kaynarken kotu kokuyo ama kafaya suruldukten sonra ben hic bi koku almiyorum =).. piserken mutfakta dolasmamak gerekiyo sanirim, ondan sonra koku zaten kalmiyo fazla.

Ya canım bikaç hafta öncesine kadar bende rahatsız olmuyodum ama bu sıcaklarda yumurta acayip kötü kokuyo bide ben cok bekletıyorum sacımda feci yanii:eek:

Ya canım bikaç hafta öncesine kadar bende rahatsız olmuyodum ama bu sıcaklarda yumurta acayip kötü kokuyo bide ben cok bekletıyorum sacımda feci yanii:eek:

yumurtayi kullanman sartmi? Ben devamli sadece turp suyu kullandim ve sacimi bayagi hizli uzatiyo.. yumurta koku yaptigi gibi sacimi haddinden fazla yumusatmisti:1no2:

e han yabani turp tüyleri zayıflatıyordu? Normal turpta saç mı uzatıyormuş, aman yanlışlıkla yabani turp sürmeyin kafanıza :bbo:

X