- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.181
benim saçıma sürmediğim yağ kalmadı burda okuduğ bütün yararlı yağları karıştırıp 1 gün arayla saçıma sürüp bekliyorum ama yok sadce ayda bi cm uzuyor kafayı yicem ya entelede yok hiç biyerde bulamıyorummm :çok üzgünüm:
Bak keryneia
1.Sampuanına çam esansı karışdır.
2.3günde bir sacına cam esansı ve badem yağıyla masaj yab beklet yıka.
3.Fırsat buldukca ister 2 ister 4günde turplu suyu uygula.
bütün bunları yap ve uzamasını izle. 2ay sonra sacında gözle görülür muhteşem bi değişim göreceğine garantı verıyorum. Öyle bir haftada saclar bele ınmıyo kımse kusura bakmasın beklıceksın goruceksın.
turplu su ilemi canim ??[COLOR="black"]arkadslar var ya carrefourda falan var....sacım uzadı cidden sanırım 1 ay boyunca sabırla 2 günde 1 yapın size yemin ederim 5 cm uzatıyo arkadasım yaptı ki onun saclar hic uzamaz kıvır kıvır düsünün......[/COLOR]
[COLOR="black"]arkadslar var ya carrefourda falan var....sacım uzadı cidden sanırım 1 ay boyunca sabırla 2 günde 1 yapın size yemin ederim 5 cm uzatıyo arkadasım yaptı ki onun saclar hic uzamaz kıvır kıvır düsünün......[/COLOR]
Ay ben gecen hafta yapamadim, ama yarin muhakkak yapicam.. gercekten yapar yapmaz sanki uzadigini hissediyosunuz, biliyorum tamamen psikolojik ama uzuyoda saka maka =) Yilmak yok, uygulamaya devam
Bu arada 5cm uzayan arkadasa tebriklerimi sunuyorum, benim sacim ayda 5cm uzasa baskada bisey istemezdim ama maalesef agir uzayan sac tipine sahibim, yinede bunada sukur diyorum =)
şimdi baktım son eklediğin resme de ciddi fark var yani. Gözün aydın, sevindim senin adına. Çok özeniyorum istikrarlı insanlara yaa...