Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar bu kadar üzülcek ne var, zaten yazın kafamızda yumurtayla durmak imkansız olcaktı(yumurtasız yapanlara dicek sözüm yok tabi ama ben yumurtayla yaptıklarımdan daha memnun kaldım) hem saç bu istemeseniz de uzar yani, yağ sürün ne bileyim sitede saç uzattığı söylenen onlarca bitki ve formül var, onları deneyin. Turp yok die salmayın kendinizi, boşamayın saçları:icecream:

gercektenı mercektenı kalmadı canım bu turblusuyun test edıldı onaylandı kesınlııkle işe yarıyor. ama sen biraz gec kaldın turp kalmadı piyasadaa

benim saçıma sürmediğim yağ kalmadı burda okuduğ bütün yararlı yağları karıştırıp 1 gün arayla saçıma sürüp bekliyorum ama yok sadce ayda bi cm uzuyor kafayı yicem ya entelede yok hiç biyerde bulamıyorummm :çok üzgünüm:

aman canım içanadolu bölgesinde bitmez merka etme salatalardan ve soframızdan eksik olmaz ama şimdi de kafamızdan eksik etmeyeceğiz anlaşılan başımız üstünde yeri var o zamankaydirigubbakcemile3

Arkadaşım iyi güzel bakım yapıosun saçına ama yağlar için gün aşırı yapmak hiç uygun değil, Allah korusun saç dökülmesine neden olabilir. Haftada1 kez yağlamak yeterli. Kalan günlerde de ısırgan, biberiye gibi otları demleyip sürebilirsin saçına. Bi de içten desteklemeyi dene, çinko, B12, Biotin saç uzamasında çok etkilidir, eczanelerde bulabilirsin. Ben 1,5-2 ay kadar önce turplu suyu bıraktım, turplu su kullanırken ayda1cm uzadı saçım. Fakat o ara ne kadar kötü beslendiğimi farkettim. Doğru düzgün bir şey yemiyordum, yumurta, süt, karaciğer, kırmızı et yoktu hayatımda. Sonra araştırdım ki cilt ve saç için çok önemli bir vitamin varmış, adı Biotin. Aradım,biotin, B12, selenyum(yumurtada olan bir element) içeren bir multivitamin buldum, onu kullandım, Türkiyeye gittiğimde de Supradyn aldım,şimdi dönüşümlü olarak kullanıyorum ve extra bişey yapmamama rağmen saçım ayda 2 cm uzuyo. Bence zamanla vücuttaki eksik tamamlandıkça daha da iyi olacak. Dile kolay hayatımda karaciğer yemedim, 6-7 yıldır da yumurta yemiyorum, uzun sürer eksikliği gidermek.
Ayrıca yağlar konusunda hepsini karıştırarak etkilerini azaltıyor olabilirsin. Karışımını güvenilir bir aktara hazırlat bence. Ayrıca sarmısak yağı hem uzatmada hem de saç çıkarmada çok etkilidir, kullanmadıysan onu da dene derim. Kokuyor ama değer. Fakat gün aşırı yapma yağları,faydasından çok zararı olmasın sonra.
Sevgiler...

kizlar ben turplu suyu 1 ay yaptim su an yapmiyorum ama birkmama ragmen hala uzuyor saclarim yani biraksanda etkisi kaiyo süüüüüüüüüüper biseeee bu yaaaa ........ biz bahceye turp ekmistik ciktilar ama cooook kücük yinede hicdegilse yapabiliyrum

çam esansı dediğiniz şey çam terebentin falan mı acaba? alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

[COLOR="black"]arkadslar var ya carrefourda falan var....sacım uzadı cidden sanırım 1 ay boyunca sabırla 2 günde 1 yapın size yemin ederim 5 cm uzatıyo arkadasım yaptı ki onun saclar hic uzamaz kıvır kıvır düsünün......[/COLOR]

valla doğru sölüyosun canım cenemın biraz aşşasında kesdirmişdim saclarımı 3hafta oldu olmadı kullanıorum bu turplu suyu şuan sacım omzumdan aşağıya indi

tam olarak neler uyguladın canım ??*delikafadulden

Ay ben gecen hafta yapamadim, ama yarin muhakkak yapicam.. gercekten yapar yapmaz sanki uzadigini hissediyosunuz, biliyorum tamamen psikolojik ama uzuyoda saka maka =) Yilmak yok, uygulamaya devam

Bu arada 5cm uzayan arkadasa tebriklerimi sunuyorum, benim sacim ayda 5cm uzasa baskada bisey istemezdim ama maalesef agir uzayan sac tipine sahibim, yinede bunada sukur diyorum =)

şimdi baktım son eklediğin resme de ciddi fark var yani. Gözün aydın, sevindim senin adına. Çok özeniyorum istikrarlı insanlara yaa...

şimdi baktım son eklediğin resme de ciddi fark var yani. Gözün aydın, sevindim senin adına. Çok özeniyorum istikrarlı insanlara yaa...

Tesekkurler canim, cok sagol. Benim icin bu sekilde uzamasi yeterli aslinda soyle 3 ayda 7,5 cm uzadigini dusunuyorumda offf =))) azmi ayol, 3 ay sonra bayagi uzamis olucak sacim, ondan sonrasi kolay artik =)))

ya kızlar bana tam olarak söyleyebilir misiniz.Karışım nasıl?nasıl uyguluyorsunuz haftada kaç kere falan.Dehşet yorum olmuş hepsini okuyamadım malesef kuaföründe azabına uğradım.teşekkürler..Bide ek olarak yılan yağını kullansak zarar olur mu ki

bayanlar benim sacım gercekten uzamaz ve kıvırcık.....turplu suyu 2 günde 1 yaptım 1 ay boyunca ve ölçtük 5 cm !!!!!!!! uzamıs....!!!! cok mutluyum..yumurtasız yaptım onun haricinde yağ vs kullanmadım.....devam edin büyük marketlerde var cıkın bugün alın 3 kilo falan hepsini rendeliyip buzluga atın cünkü rendelemeden koyunca cürüyo cöpe gidiyo uzamıyo die düsünmeyin 2 hafta sonucunda farkı görüceksiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…