- 29 Nisan 2009
- 285
- 1
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.161
Kizlar saclarim hic olmadigi kadar canli ve gur gorunuyor.. sizlerle simdiye kadar uyguladiklarimi paylasmak istiyorum.
- Sac sampuanimi degistirdim, simdi Marlies Moller - volume kullaniyorum
- Keciboynuzu pekmezi yiyorum gunde iki kasik kadar. Keciboynuzunun faydalari saymakla bitmez, herkese tavsiye ediyorum..
- Cinko ve Biotine haplari kullaniyorum gunde iki adet.
- Sacima her iki gunde bir turp suyu maskesi uyguluyorum 1 - 2 saat kadar.
Ve suan dokulmeyen daha gur ve daha saglikli saclara sahibim, ayrica cok daha hizli uzuyolar :lepi:
canım sen yumurta koyuyormusun turp suyuna.birde çok akıyor boynuma,yüzüme..korkuyorum tüulenmekten..sen nasıl çözüyorsun bu sorunu..
Bak keryneia
1.Sampuanına çam esansı karışdır.
2.3günde bir sacına cam esansı ve badem yağıyla masaj yab beklet yıka.
3.Fırsat buldukca ister 2 ister 4günde turplu suyu uygula.
bütün bunları yap ve uzamasını izle. 2ay sonra sacında gözle görülür muhteşem bi değişim göreceğine garantı verıyorum. Öyle bir haftada saclar bele ınmıyo kımse kusura bakmasın beklıceksın goruceksın.
Hımmm büyük marketlerde satılıyo olabılır yada küçük bi ihtimal eczanelerde. Ben bu cam esansıyla saclarımı belıme indirdim tabiki zmanla oldu. Gecenlerde kesdirdim şuan gene cam esansına deevam edıorum ama turplu suyuda denemeye basladım 2hafta olmasına raağmen şoklardayım turplu suyuda tavsiye ederim hatta grantı verıyorum.cam esansını bulamazsan turplu suyu dene . ıstersen özelden kendı saclarımı gösterebılırım .