Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlarrrr yaz geldiiiiii turp yok bgn pazarı aradım marketlere baktım yok yok yokkkkkk saçlarımı nasıl uzatıcammm karıştırdığım yağları sürüyorum hergün mutlaka bekliyor 2 3 saat ama turplu suyun etkisini anlayamadan turp mevsimi bitti naapcam bennn havuçlu bi tarif vardı turp gibi olan tutarmı acaba yerini

canım sen yumurta koyuyormusun turp suyuna.birde çok akıyor boynuma,yüzüme..korkuyorum tüulenmekten..sen nasıl çözüyorsun bu sorunu..

canım sen yumurta koyuyormusun turp suyuna.birde çok akıyor boynuma,yüzüme..korkuyorum tüulenmekten..sen nasıl çözüyorsun bu sorunu..

canim sacimi biraz SIKIYORUM ve strechliyorum ardindanda havluyla sariyorum hic bi sekilde akmiyor.. Havluyu banyodan sonra sacimiza nasil sariyosak o sekilde sariyoruz.. Tuylenmekten korkma, yuze aksa bile o bolgece tuylenme olucagini hic sanmiyorum canim. Ciltteki tuyler bilindigi uzere cok uzamazlar, uzasalarda dokulurler heralde, hormonel bi bozukluk olmadigi surece ciltte tuylenme olucagini hic sanmiyorum.

arkadaslar ben turp suyunu ve dıger yagları surdugumde sac bantı takıorım alnımdan sacların basladıgı yere:))
sonra poset gıyıorum kafama sonra havlu yaza tulbentle basımı örtuorum hıc akmıo tavsıye ederım kaydirigubbakcemile2

evet cnm o güzel bi yöntem ama uzun saçlılar için ne kadar da olsa süzülüyor, o saç bandı da ıslanıyor yukardan poşet sıkıştırınca ıslak saçı. bu yüzden saçın her yerine güzelce yedirdikten sonra suyun fazlasını sıkmak lazım bence. fazla suyu akıtabildiğiniz kadar akıtın, sonra saç bandı, poşet havlu işlemine geçin derim ben.

burda hala var, ama kırmızı ve beyaz turp var, siyah yok. kırmızılar hani şu demet halinde satılan ufaklıklar var ya onlardan. ama dün eşşek kadar turpları bir demette hem de ufaklarla aynı fiyata görünce gözüm döndü, hemen aldım o demeti:sm_cool: ben artık uzatsın diye uğraşmıorum, çünkü saçımı yeni kestirdim ve kuaförüm sağolsun boydan hiç kısaltmadı, zaten sağlıklıydı uçlar, kırık, çatal yoktu, 1 cm cik kesti şekli düzelsin die, katları temizledi bi de. yani yeni kestirmeme rağmen saçlarım hala kopçamdan aşağıda. Aldığım vitaminler işe yaradı, saçım ayda 2cm uzuyo artık:teytey: Yaz son bulmadan istediğim uzunluğa gelirler inş. Turbu da bakım için aldım, bayılıyorum verdiği parlaklık ve yumuşaklığa:icecream: saçım yeni boyanmış gibi oluo:dance:

Kizlar su saclari uzayan bayanlarin fotolarini koyabilicekleri bi baslikmi acsak acaba? Sohbet edilmesin orda sadece fotograflarimizi koyalim ve mumkunse yorumlari baska bi basliga yapalim.. bu sekilde kim hangi urunle ne kadar bi zamanda ne kadar uzattigini net bi sekilde gormus oluruz ve bence herkes icin cok daha aciklayici olur.

Bak keryneia
1.Sampuanına çam esansı karışdır.
2.3günde bir sacına cam esansı ve badem yağıyla masaj yab beklet yıka.
3.Fırsat buldukca ister 2 ister 4günde turplu suyu uygula.
bütün bunları yap ve uzamasını izle. 2ay sonra sacında gözle görülür muhteşem bi değişim göreceğine garantı verıyorum. Öyle bir haftada saclar bele ınmıyo kımse kusura bakmasın beklıceksın goruceksın.

Tesekkurler canim, ama soyle bi sorun var ben yurtdisinda yasiyorum ve burda Turkiyedeki gibi aktarlar yok, varsada hic raslamadim. Aslinda bende denemek isterdim, ama maalesef burda cam esansini bulabilicegimi sanmiyorum, ama yinede paylasim icin tesekkurler. Imkani olanlar alip uygulayabilir..

Bu arada badem yagi aldim ben, ama sacim fazla yaglanir diye sadece bi kere uyguladim oda turp suyuyla ve yaglanma gormedim. Cam esansini nerden bulurum bilemiyorum ama sadece badem yagini avocado ile denesem acaba bi faydasini gorurmuyum acaba?

Son düzenleme:
Hımmm büyük marketlerde satılıyo olabılır yada küçük bi ihtimal eczanelerde. Ben bu cam esansıyla saclarımı belıme indirdim tabiki zmanla oldu. Gecenlerde kesdirdim şuan gene cam esansına deevam edıorum ama turplu suyuda denemeye basladım 2hafta olmasına raağmen şoklardayım turplu suyuda tavsiye ederim hatta grantı verıyorum.cam esansını bulamazsan turplu suyu dene . ıstersen özelden kendı saclarımı gösterebılırım .

aa :) canım cook super ya bunları duymak,kac ayda kac cm uzadı normal uzaması nasıldı??delikafadulden

valla kısaca şöle söliyim saclarım omuzlarımdaydı 2 bucuk ayda göğsümün 3parmak altına indi kepeklerım gitti saclarım parladı dükülme hayla aynı ama alttan kucuk saclarım cıkıo yerlerıne gelıo yenılerı.normalı nedır bılmıorum daha önce hıc okadar uzatamamısdım. 2günde bir cam esansı badem yagıyla masaj yabıb 2saat beklıorum yıkıorum .2haftadırda turblu suya basladım onunda faydası var kesınlıkle ve kesınlıkle...

Arkadaşlar malum turp yok anca ufak demet turplardan buldum acaba turpun demetinide kaynatsak işe yarar mı bilgisi olan varmı?

bnde kafayı yicem çok az deneyebildim tuplar btti saçlarım uzamıcak kaldım bölee büüüwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…