Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

haftada 1 cm uzadı benm.oncekı fotolarım forumda vardı nerde bulamadm,pc de yoktu koyamadm. extradan 1 kere yılan yagı ve badem yagı yaptm, ve sampuanımda bemıxle bepanthen var :) turpu 4 kere yaptm suaralar bulamadım yanı2haftadr yapmıyorm ama sacım aldı basını gidiyor

haftada 1 cm uzadı benm.oncekı fotolarım forumda vardı nerde bulamadm,pc de yoktu koyamadm. extradan 1 kere yılan yagı ve badem yagı yaptm, ve sampuanımda bemıxle bepanthen var :) turpu 4 kere yaptm suaralar bulamadım yanı2haftadr yapmıyorm ama sacım aldı basını gidiyor

canm sonuclar super cook sevındım...
sampuanının ısmı nedırr

3478347986_6a93e07a6e.jpg

kizlar dayanamadim cektim bi ay dolmadan.. ve sanirim sacim 2cm civari uzamis eslestirdigimde oyle anlasiliyo =) Saclarim dalgali oldugundan pek anlayamadim ama kahkullerimden acayip belli oluyo, devamli fohnledigimden oturu.

7 nisanda baslamistim henuz 8 gunum daha var :p bi haftada yarim cm uzarmi bilemem ama bi hafta sonra tekrar cekmeyi dusunuyorum =)

Hayatimda bu kadar hizli uzadigini hatirlamiyorum, cok yavas uzayan bi sacim var ve ben 2cmle bile gercekten cok memnunum :KK66:

bu arada saclarimi asimetrik kestirmistim, tuhafiniza gitmesin :p

Son düzenleme:

kizlar dayanamadim cektim bi ay dolmadan.. ve sanirim sacim 2cm civari uzamis eslestirdigimde oyle anlasiliyo =) Saclarim dalgali oldugundan pek anlayamadim ama kahkullerimden acayip belli oluyo, devamli fohnledigimden oturu.

7 nisanda baslamistim henuz 8 gunum daha var :p bi haftada yarim cm uzarmi bilemem ama bi hafta sonra tekrar cekmeyi dusunuyorum =)

Hayatimda bu kadar hizli uzadigini hatirlamiyorum, cok yavas uzayan bi sacim var ve ben 2cmle bile gercekten cok memnunum :KK66:

canım gozunaydn, saclarnda gercekten değişm var harika olmuş :)) devam edelm buna hepımzz cok etkılı :eek:

canm sonuclar super cook sevındım...
sampuanının ısmı nedırr

canım her turlu sampuanı denedm bukez de ucuz aliym dedm gecen ay:KK70: gittm duru nun hacim veren sampuannını aldm içine de 1 bemıx 1 bepanthen kattım saçlarm hem hacımlendi hemde saglıklı gorunuyo :)

birde saçımı 2 hafta once boyamıştm. boyadıgm gunden 1 gun snra turplu su,2 gun snra da yılan yagı yapmştm.ve diger gunler hiçbişe yapmadım.saçlarımn suankı halı böle işte diplerim gamyoncuiremsu

393.jpg

394.jpg

offff hiçbiyerde turp bulamıyorum kızlarr senağlama senağlama senağlama iki ay nası sabredicem okul kapanana kadar kullanmak istiyodum sonrada adam gibi kestirip boyatmayı düşünüodum senağlama senağlama senağlama senağlama bi 3 cm daha uzasaydı yeterdi bana

turp istiomm turppppp :kızgın: :kızgın: senağlama

canım gozunaydn, saclarnda gercekten değişm var harika olmuş :)) devam edelm buna hepımzz cok etkılı :eek:

cok mutluyum ya, epeydir fotografi bulamiyodum ama bu kadar uzadigini bende farketmemistim sahiden =).

bu arada kizlar turplar bizim burda indirime filan dusmus, bayagi coklar yani.. nasil oluyoda Turkiyede bulamiyosunuz anlamiyorum :S Cok talep yokmu acaba, yada daha buyuk supermarketlere baksaniz, kisin ortasinda cilek dahi bulunuyo yani :KK66:

canmm cook super sonuclaarrr:))
gözun aydıınn....fotolar ıcın de tesekkurler aynı kıyafetle cektrmen cok daha aydınlatıcı oluo canm ya teskkurler..
sdce turplu yumurtalı su yaptın degılmı ?
sampuana bısıler felan karıstrdınmı,belkı daha önce sölemıssındır de okuyamadım hepsını:1no2:

canmm cook super sonuclaarrr:))
gözun aydıınn....fotolar ıcın de tesekkurler aynı kıyafetle cektrmen cok daha aydınlatıcı oluo canm ya teskkurler..
sdce turplu yumurtalı su yaptın degılmı ?
sampuana bısıler felan karıstrdınmı,belkı daha önce sölemıssındır de okuyamadım hepsını:1no2:

Cok tesekkurler canim =)

Tekrar anlatiyim ben size..

Ben bu uygulamayi yumurtasiz yaptim. Bi kere yumurta ile denedim, ama kafamdaki kasinmalar daha azaldiginan oturu yumutasiza devam ettim.

- 2 yada 3 gunde bir bu kaynatilmis turplu suyu, yaklasik bi bardak kadar kafamiza dokuyoruz.. suyun azligi yada coklugu onemli degil, onemli olan tum sacin ve kafanin islanmasi.. Turplari ise iki avuc kirmizi turplari rendeleyip iki bardak su ile yarim saat kaynatiyorum ve hepsi bu. Ilimaya birakiktiktan sonra saca uyguluyoruz ve strecleyip mumkunse havluyla basimizi sariyoruz. 1 - 2 saat arasi beklettikten sonra basimizi yikiyoruz :KK66:

Bu arada saclarim suan arkadan topladigimda topuz oluyo, kestirdigimde cok kisaydi ve suan hepsi toplanabiliyo =) Sanirim 2cmdende fazla uzamis, tam olarak nasil olcerim bilemiyorum dogrusu.

Paylaşım için çok teşekkürler.. Saçlarım dökülüyordu ve eski canlılığını kaybetti.. bu yüzden bu işlem iyi gelir sanırım :CüvCüv: ayrıca saçımı uzatmayı çok seviyorum ama kırılıyo diye hep kesitiriyodum kestirmicem bi daha hıh :KK43: bu uygulamayı hemen denemem lazım tşkler bilgiler için..yerimseniben

Cok tesekkurler canim =)

Tekrar anlatiyim ben size..

Ben bu uygulamayi yumurtasiz yaptim. Bi kere yumurta ile denedim, ama kafamdaki kasinmalar daha azaldiginan oturu yumutasiza devam ettim.

- 2 yada 3 gunde bir bu kaynatilmis turplu suyu, yaklasik bi bardak kadar kafamiza dokuyoruz.. suyun azligi yada coklugu onemli degil, onemli olan tum sacin ve kafanin islanmasi.. Turplari ise iki avuc kirmizi turplari rendeleyip iki bardak su ile yarim saat kaynatiyorum ve hepsi bu. Ilimaya birakiktiktan sonra saca uyguluyoruz ve strecleyip mumkunse havluyla basimizi sariyoruz. 1 - 2 saat arasi beklettikten sonra basimizi yikiyoruz :KK66:

Bu arada saclarim suan arkadan topladigimda topuz oluyo, kestirdigimde cok kisaydi ve suan hepsi toplanabiliyo =) Sanirim 2cmdende fazla uzamis, tam olarak nasil olcerim bilemiyorum dogrusu.

yumurtalı ne işe yarıyo yumurtasız ne işe yarıyo anlamadm:sm_confused: hangisi daha etkili??

beyaz gömlekli olan sensin dimi...ya bu resimi ne zaman cektin (TARIH)
süüüüper yaa gözün aydin cok güzell duruyoooo insanin 24 saat turplu su yapasi geliyo:lepi:yerimseniben

1 ay falan oluyordr canm tarihi tam blmıyorm :) ama sacımı boyamadan 2 hafta once falandı yanı 1 ay oluor :)) ooff turp bulamıyorm kı yapamıorm 2haftadr

yumurtalı ne işe yarıyo yumurtasız ne işe yarıyo anlamadm:sm_confused: hangisi daha etkili??

yumurta zaten saci uzatmiyo ama bakim yapiyo diye biliyorum.. buyuk bi olasilikla turp saci sertlestirdigi icin yumusatmak amacli yumurta kullaniyodur. Ben yumusamasini istemiyorum, zaten fazla yumusak saclarim..

dileyen kullanir.

slm arkadaşlar bende turplu su yapıcam ama kışa artık mahlum mevsimi geçti.....yanlız bişey sorucam turpu soyuyomuyuz yoksa kabuğuylamı rendeliyoruz ? herkes bişeyler sormuş ama kimse bunu sormamış merak ettim doğrusu ,cevap beklerim sevgiler....hihoyyyt

slm arkadaşlar bende turplu su yapıcam ama kışa artık mahlum mevsimi geçti.....yanlız bişey sorucam turpu soyuyomuyuz yoksa kabuğuylamı rendeliyoruz ? herkes bişeyler sormuş ama kimse bunu sormamış merak ettim doğrusu ,cevap beklerim sevgiler....hihoyyyt

ceren senden once soranlar oldu, emin ol sormadik sey birakmadik zaten :p.. tabikide kabuklariyla kaynatiyoruz, doktorlarin senelerdir soyledigi gibi vitaminin cogu kabukta kaldigindan oturu bunu asla israf edemeyiz oyle degilmi =)

X