Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

miraycım bişey daha soracam bu muskat karısımındaki zeytin yaglı muskat ve karanfili blendırdan gecirdim ama hala parcaları var onları süzüyormuyuz yoksa onunla birliktemi sürüyoruz saca:uhm: bide defne sampuanının resmini cekip koyarmısın.bugun aktara gittim sordumm bir sürü marka cıkardı bana :uhm:

Son düzenleme:
deniycem diyodum, boyayı akıtıyor demişsiniz ve saçlarım kızıl o yüzden vazgeçtim gerçekten akıtıyo mu yaa? çok heveslenmiştim :KK43:( akıtmayan bişey var mı peki böyle yumuşatan ışıldatan besleyen ve akıtmayan ?? yumurta sarısı ve zeytinyağı denedim o da açtı rengini.

hemide kızıl saç diosunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en çok akan saç rengi... sen bişe yapmasanda akar kızıl farketmes yani:roflol:

turp suyu dahada akıtır ona göre kullan:1no2:

Son düzenleme:
hyr canım bildiğin ısltiosun saçını fazla suyunu sıkıp tokayla tepeden topuz yapıp üstüne poşet bağlıyon onun üstüne akmasın die hawlu hawluda düşmesin die çemberle bağliosun 1 2 saat bekle yıka ben öle yapiorum

miraycım bişey daha soracam bu muskat karısımındaki zeytin yaglı muskat ve karanfili blendırdan gecirdim ama hala parcaları var onları süzüyormuyuz yoksa onunla birliktemi sürüyoruz saca:uhm: bide defne sampuanının resmini cekip koyarmısın.bugun aktara gittim sordumm bir sürü marka cıkardı bana :uhm:

kum gibi olmasını bekleme cnm zaten:1closedeyes:
ufak parçalara bölünüo süzme cnm kavanozda öle beklet, sonrada üstünde kalan yağı saçına uygulaa.s

defne garlı şampuan al cnm
http://www.bitkieczanesi.net/images/urunler/8-a-defne-sampuan.jpg bu linkte fotosu var bi bak istersen. içinede bi kaşık bal koy şahane oluoo:dance::dance::dance:

kum gibi olmasını bekleme cnm zaten:1closedeyes:
ufak parçalara bölünüo süzme cnm kavanozda öle beklet, sonrada üstünde kalan yağı saçına uygulaa.s

defne garlı şampuan al cnm
http://www.bitkieczanesi.net/images/urunler/8-a-defne-sampuan.jpg bu linkte fotosu var bi bak istersen. içinede bi kaşık bal koy şahane oluoo:dance::dance::dance:

sacıma sürdüm muskat karısımını beklemedeyim sonucu merak ediyom bakalım nolcak:1rolleyes: bende aktar tavsiyesiyle golden leaf defne özlü şampuanı almıştım bi yıkamada sacımı odun gibi yaptı bidaha elimi sürmedim-tatlicadiarzu- ya buda öle olursa bide bal sactan nasıl arınıyo yapış yapıs olmuyomufisfisfis

Son düzenleme:
cnm ben turplu suyun içine koydum geçen balı 1 yemek kaşıgı kadar süper oldu bir kere şampuanla yıkayınca hiç bişey kalmıyo bidaha hep bal koyucam turpun içine süper yaptı saçlarımı

sacıma sürdüm muskat karısımını beklemedeyim sonucu merak ediyom bakalım nolcak:1rolleyes: bende aktar tavsiyesiyle golden leaf defne özlü şampuanı almıştım bi yıkamada sacımı odun gibi yaptı bidaha elimi sürmedim-tatlicadiarzu- ya buda öle olursa bide bal sactan nasıl arınıyo yapış yapıs olmuyomufisfisfis

yok cnm şampuanın içine konulan bi kaşıkk bal saçı parlatır besler ve kabarmasını önleer yapış yapışta olmas merak etme zaten koca kutunun içine konunca hemen şampuanın içine karışıo..
a.s ben hep koyarım çokta işime yarar,tavsiye ederim:1hug:

Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var :KK70:. normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$ :KK70:

fdsfsdv.jpg

dfssds.jpg

Son düzenleme:
ışıltısı yeter yaaa, maşallah iyi uzamış hakkaten :nazar: ne sıklıkta yapıosun peki, haftada kaç kez? bi de içine başka bişi katıo musun, yoksa sadece turpla yumurta mı?

teşekkür ederim :$ 2 günde bir yapıyorum hiç aksatmadan . suyuma sadece turp birazda havuç kuyorum yumurta da kullanmıyorum:)

evet sacımı yıkadım dedigin kadar varmış yumuşacık oldu :sm_cool: bakalom kuruyunca kabaracakmı acaba :uhm:
miray bilgilendirdigin için saol cnma.s.

kızlar ya sevinçten havalara uçcam şimdi :teytey: çoook sevindim hepiniz adına herkes sonuç alıyo ne güzel ya yazılanlar o kadar güzel ki yarın mutlaka ben de yapıcam bu turpu. herkeşler memnun anlaşılan bi de bi şey sorcam size herkes deneyimlenmiş bu konuda şimdi geceden yapsak sabaha kadar dursa sabah yapsak banyoyu bi sakıncası olur mu yumurtasız. hiç böyle yapan var mı acep???

bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var :d. Normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$ :d

[ımg]http://img24.imageshack.us/img24/7848/fdsfsdv.jpg[/ımg]

[ımg]http://img24.imageshack.us/img24/9241/dfssds.jpg[/ımg]

allah askına söle ne yaptın saclarına

kizlar hangi renk turp koyacam allak bullak oldum biri kirmizi biri beyaz diyor
disi kirmizi ici beyaz mi olacak
yoksa bildigimiz mormor olanindan mi :KK70: bi cevap allah rizasi icin yaa

kizlar hangi renk turp koyacam allak bullak oldum biri kirmizi biri beyaz diyor
disi kirmizi ici beyaz mi olacak
yoksa bildigimiz mormor olanindan mi :KK70: bi cevap allah rizasi icin yaa

canım dışı krmızı yada siyah olan turpları kullanacaksın yerimseniben dışı beyaz olanı kullanmayacaksın :teselli:

X