Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Rosedem zencefil nasil yapilip kullaniliyor ?

canım 1,5 subardağıyla 4-5 tane kök zencefilleri kaynatıyorum kaynamaya başladıktan sonra altını kısıyorum bi 5 dk da öle kaynatıyorum.en son durulama suyu olarak kullanıyorum a.s inş sende memnun kalırsın canım ben çok memnunum :sm_cool:

arkadaslar bnde yaklaşık 2 aydr bu formu takıp edyrum ve turplu su kullanyrum ıkı aydr ve cok memnunum saclarımı dört beş parmak uzattı suana kadar.. ancak sıze bır önerım oda sampuan olarak moos ısrgan otlu şampuan kullanmanız deneyın gercekten cok farkını göruceksınız ben 3 yıldr kullanyrumm ve hep herkesden daha hızlı uzattı saclarımı ve dolgnlaştrdı..tavsıye etmek bnden denemek sızden ööle pahalıda deıl 13 ytl

eda mrb sen sanırım yeni başladın degilmi turplu suya uzattıgını anlamak için şöle 1 ay felan yapmak gerekir diye düşünüyorum ben bugun 5 ci kez yapıcam ilk yaptıgımda benımde saçlarımı sertleştirmişti ama ben şimdi içine 1 er yemek kasıgı zeytınyagı ve badem yagı koyuyorum sertlıgını alıyor yumuşacık oluyo valla saçlarım istersen dene bi hatta bugun 1 tatlı kaşıgıda bal koyucam içine inşlh turpun etkisini azaltmaz. balında saça iyi geldigini duymuştum bilen varmı acaba

arkadaşlar turplu su sadece uzatıyor mu gürleştirmesine de yardımcı oluyor mu lütfen bir bilen yazsın...

formun çoğunu okudum ama yinede kullananlardan bi yorum bekliyorum...
yani gürleştirmeyede yardımcı oluyor mu? bunu bilmek istiyorum..

eda mrb sen sanırım yeni başladın degilmi turplu suya uzattıgını anlamak için şöle 1 ay felan yapmak gerekir diye düşünüyorum ben bugun 5 ci kez yapıcam ilk yaptıgımda benımde saçlarımı sertleştirmişti ama ben şimdi içine 1 er yemek kasıgı zeytınyagı ve badem yagı koyuyorum sertlıgını alıyor yumuşacık oluyo valla saçlarım istersen dene bi hatta bugun 1 tatlı kaşıgıda bal koyucam içine inşlh turpun etkisini azaltmaz. balında saça iyi geldigini duymuştum bilen varmı acaba

ay canım bi an için tüm istek kırılmıştı beni moralman motive ettin tşk ederim inşallah ii bi sonuç alırız devam edicem öpüyorum seni tatlımm tşklerrrr:1hug:

arKadaslar merhaba,bende bu gün aranıza yeni katılanlardanım..maalesef bende saclarımı cok fazla yıprattım son 1,5 senedir sacımın girmedigi renk kalmadı zaten boya nedeniyle cok fazla yıprandı daha sonra kendi rengine boyattım fakat boya nedeniyle yıprandıgından saçlarım su anda omuzlarımın üstünde yaklaşık 2 boyunca halka kaynak kullandım fakat onları kullanmak daha dogrusu yıkamak bana cok zor geldi cıkarttırdım simdi tek amacım saçlarımın eskisi saglıklı bir sekilde ve cabuk uzaması yarın turp suyunu deneyecegim umarım işe yarar..Birde aktarlada defni garli diye bitkisel bir sampuan varmıs bu sampuanı kullanıp yararını gören arkadaslar var mı acaba ?

arKadaslar merhaba,bende bu gün aranıza yeni katılanlardanım..maalesef bende saclarımı cok fazla yıprattım son 1,5 senedir sacımın girmedigi renk kalmadı zaten boya nedeniyle cok fazla yıprandı daha sonra kendi rengine boyattım fakat boya nedeniyle yıprandıgından saçlarım su anda omuzlarımın üstünde yaklaşık 2 boyunca halka kaynak kullandım fakat onları kullanmak daha dogrusu yıkamak bana cok zor geldi cıkarttırdım simdi tek amacım saçlarımın eskisi saglıklı bir sekilde ve cabuk uzaması yarın turp suyunu deneyecegim umarım işe yarar..Birde aktarlada defni garli diye bitkisel bir sampuan varmıs bu sampuanı kullanıp yararını gören arkadaslar var mı acaba ?

hoşgeldin cnm aramızaa.s.

bende defne şampuanı kullanıyorum. 1 ay kadar bi zaman oldu başlayalı. çooooookk memnunum ilk başlarda sertelştiriodu ama şuan yumuşacık sçlarım. dier kullandığım şampuanlarla aradaki farkı kolayca anlayabilrsina.s

kullanann biri olarak tavsiye ederim yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar ben 1 hafta oldu basliyali
uzama varmi bilmiorum heralde yarin santim fln oldu
ama olmuyabilirde piskolojikte olabilir hehe
ama acaip guzel oldu saclarim yumusacikk =O
dewam turpa !!! xD

esmer güüzeli turplu su sadece kaynarken kötü kokuyo onun dışında kokmuyo yerimseniben beyaz turptan ziyade en iyisi siyah turpmuş eğer onu bulamazsan kırmızı turp kullan ben etkisini gördüm turplu su harika bişey umarım sende etkisini görürsün sositososito

anacum aldi siyah turplarimi =D
yapicam simdi =P
insalah uzar hepimizin saclari yaa amiin :KK70:
hihoyyyt

gerçekten turbun ve zencefilin tamamen faydası var, sölediklerimin hepside saçımda gerçekleşti ama ben haftada bi defada yine burdan bulduğum bi tarifi yapıorum, onunda çok faydasını çok gördüm , 1 bardak saf zeytinyağna 3 tane muskat ve 7.8 tane karanafil ezip koyuyorum güneş gören bi yerde 3 gün bekletiorum sonra saçıma sürüp 3 saat bekletiorum sonuçmuu süperrrrrrrrrrrrrrr:hooray: saçlarım fön çekmeden fönlü gibi oluo dümdüzz hihoyyyt

canım 1 bardak saf zeytinyağı demişsin. bardak ölcün ne cay bardagı mı, yoksa su bardagı mı onu belirtirsen sevinirima.s.

ay canım bi an için tüm istek kırılmıştı beni moralman motive ettin tşk ederim inşallah ii bi sonuç alırız devam edicem öpüyorum seni tatlımm tşklerrrr:1hug:

rica ederim cnm ama sakın bırakma ben dün 5ci kez yaptım içine birazda bal koydum sonucu anlatamam sana resmen parıldadı saçlarım ben sonuna kadar devam diyorum çok belli etmeye başladı etkisini turplu su mükemmel valla keşke daha önceden bulsaymışım dedim

canım 1 bardak saf zeytinyağı demişsin. bardak ölcün ne cay bardagı mı, yoksa su bardagı mı onu belirtirsen sevinirima.s.

canım bende muskatlı karışımı denedim gerçekten muskat yumuşacık yaptı saçımı birdahakine karışıma saç için bakım maskesi eklicem bulamaç şekliinde saçımda bekletcem ama saçlarımda iileşme varr

mirayycım defne garlı şampuanı kulladığın zaman durulama suyu olarak zencefili kullanıyomusun eğer kullanırsak şampuanın ekkisini azaltırmı CADIARZU. ben turplu ve zencefilli suya güvenerek dün saçımı kestirdim ve çok kısa oldu moralim çok bozuk senağlama

YA KIZLAR BU TURPLU SU AYRICA GÜRLEŞTıRıOMU BıRı DAHA SORMUŞ AMA CEVAP ALAMAMIŞ.BEN HEM UZASIN HEMDE GÜR OLSUN ıSTıYRUM YAAsenağlama

ıkı hafta boyunca uç gunde bir denedim ama hiçbir sonuç alamadım yine ayda bir cm uzadı saçlarım hiçbir değişiklik yok yani bana yaramadı açıkcası

dayanamadım bende katıldım aranıza kızzzlarrr benide aranıza alın nolurlülülülülülü kaydirigubbakcemile3 yaw bekarken saçımla uğraş ewlendim hala saçımla uğraşiorum saçım çok kısa diil ama çok uzasın istiorum çarşıdaki uzun saçlı kızları gördükçe kıskançlıktan ortadan ikiye ayrılıyorumşakkıdıben kırmızı turpla yaptım 3 4 kes falan çok yumşattı uzattı sanki sora beyaz turp aldım banamı öle gelio bilmiorum ama kırmızı gibi yapmadıya yaw bu beni:1no2:bide 1 kilodan fazla aldım bitsin die uğraşiom ama beyaz işe yaramio söliim yumşatmio en güzeli KIRMIZI siyahını denemedim ama kırmızıdan şaşmayın bence beyaz kullanan oldumu buarada

Arkadaşlar merhaba,
turplu su ile ilgilli yazılanları uzun süredir takip ediyorum ama daha yeni üye oldum:)
ben 10 gündür 2 günde bir saçıma uyguladım gerçekten saçımı çok parlak yaptı sanki birazda güçlendirdi gibi ama saçlarım hiç uzamadı daha önce kullananlarda ne kadar zamanda etkisini göstermişti.birde gliserinin saçlarını yumuşattığını okumuştum acaba tuplu suyun içine gliserinde koysam olur mu?

X