- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.421
tmm cnm şimdi anladım pardon bende 1 ayda böle uzadı sandım şok geçiriyodum nerdeyse :roflol:
nerdeee öle bi yol olsa hemen yapalım hiç durmayalım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm şimdi anladım pardon bende 1 ayda böle uzadı sandım şok geçiriyodum nerdeyse :roflol:
yok tatlım ya neden gitsin dalgalrı ben o anlamda sölemedim yani benim kii banyodan sonra kabarıodu ve şekil almıodu şimdi elimle düzelterek kurutuorum ipek gibi oluo merak etme bişey olmas dalgasına.. bu arada saç rengini bayağ açıo ama haberinis olsun yani.. benim mavi üstlü olduğu halimde saçm boyasıda üstüne 2 defa kahve boyadım bayağ bayağ kahveydi yani turplu sudan sonra bu dier fotolarda olan haline geldii çok açtı renginia.s
ayy Mirayy84 çok güzel görünüyorsun, saçların hem sağlıklı hem de uzamış görünüyor.
Ya ben bişi sorcam sana saç rengine bayıldım ne rengi bu? ben Çağla Şikelin saç renginden istedim ama olmadı turuncumsu bi renk çıktı abartmıyorum :1no2: .Tekrar boyatıcam ama üniversite yıllarımda saçlarım çok işlem yaptırdım, kuaföre gidip balyaj yaptırırdım güzel olmazdı, başka kuaföre gidip düzelttirirdim bu defa daha çok yıpranırdı. Şimdi aynı hatalara düşmiyim diyorum hatayı hatayla kapatmak istemiyorum. O yüzden bakımlarıma devam ediyorum.Bugünde işten çıkınca muskatı yapıcam, yarın sonuçları yazarım inşallah.
he kızlar bide bu ürün de ii saçın kırılmasını engellio bide bunun yuvarlak şişede olanı var tarama kolaylığı sağlıo onunda resmini koycaktım ama turplu suyu içine koydum bitmişti şişe
he kızlar bide bu ürün de ii saçın kırılmasını engellio bide bunun yuvarlak şişede olanı var tarama kolaylığı sağlıo onunda resmini koycaktım ama turplu suyu içine koydum bitmişti şişe
turplu suyu dün denedim bende...her ne kadar kocam bişi farketmemiş desede ben farkedebiliyorum.5saat beklettim.kokusu berbat:bbo:şıpır şıpırda aktı enselerimden çözüm boynuna eşarp baklamakyıkayınca kalmadı koku filan...buklelerim artık kolay şekil almaya başladı ve yumuşacık oldu saçlarım.bu konuda oldukça memnunum:dance:bu ilk denemem uzamasını beklicem artık 1hafta sonra sonucu yazarım...:enbuyukkk: