Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ayy Mirayy84 çok güzel görünüyorsun, saçların hem sağlıklı hem de uzamış görünüyor.:nazar:
Ya ben bişi sorcam sana :eek: saç rengine bayıldım ne rengi bu? ben Çağla Şikelin saç renginden istedim ama olmadı turuncumsu bi renk çıktı abartmıyorum :1no2: .Tekrar boyatıcam ama üniversite yıllarımda saçlarım çok işlem yaptırdım, kuaföre gidip balyaj yaptırırdım güzel olmazdı, başka kuaföre gidip düzelttirirdim bu defa daha çok yıpranırdı. Şimdi aynı hatalara düşmiyim diyorum hatayı hatayla kapatmak istemiyorum. O yüzden bakımlarıma devam ediyorum.Bugünde işten çıkınca muskatı yapıcam, yarın sonuçları yazarım inşallah.

yok tatlım ya neden gitsin dalgalrı ben o anlamda sölemedim yani benim kii banyodan sonra kabarıodu ve şekil almıodu şimdi elimle düzelterek kurutuorum ipek gibi oluo merak etme bişey olmas dalgasına.. bu arada saç rengini bayağ açıo ama haberinis olsun yani.. benim mavi üstlü olduğu halimde saçm boyasıda üstüne 2 defa kahve boyadım bayağ bayağ kahveydi yani turplu sudan sonra bu dier fotolarda olan haline geldii çok açtı renginia.s

canım çok saol, resimlerine baktım saçların çok güzel çok hoşuma gitti :hooray: ssaçlarını gördükten sonra kesin o muskatı yapmaya karar verdim :dance:

ayy Mirayy84 çok güzel görünüyorsun, saçların hem sağlıklı hem de uzamış görünüyor.:nazar:
Ya ben bişi sorcam sana :eek: saç rengine bayıldım ne rengi bu? ben Çağla Şikelin saç renginden istedim ama olmadı turuncumsu bi renk çıktı abartmıyorum :1no2: .Tekrar boyatıcam ama üniversite yıllarımda saçlarım çok işlem yaptırdım, kuaföre gidip balyaj yaptırırdım güzel olmazdı, başka kuaföre gidip düzelttirirdim bu defa daha çok yıpranırdı. Şimdi aynı hatalara düşmiyim diyorum hatayı hatayla kapatmak istemiyorum. O yüzden bakımlarıma devam ediyorum.Bugünde işten çıkınca muskatı yapıcam, yarın sonuçları yazarım inşallah.

çok sağol tatlım. saçlarm kızıl viyoleydi benim ama çok sıkılmıştım rengide devamlı akıodu. sürekli boya istiodu ve ben kızılın kesinlikle yaşlı gösterdiğiini düşünüorum artıka.s sonra sıkıldım haziranda boyattım saçımı. daha dorusu orealle açıtrdım kızıldan dönmek çok zor. bayağ yıprandı saçlarım. ama ne rengi die soruosan inan blmiorum kuaföre söledim kumral olmak istiorum die oda mavi üst giydiğim resimdeki gibi yaptı saçlarımı. rengi bana ozaman çok kötü gelmişti tenime yakışmadığını düşündüğüm için kendim kolestonun boyasını aldım kumral rengine boyadım 2 defa, şimdi hiç boyamıorum turpta saçımın rengini açıo zaten. sadece dip boya yapıorum bu hale geldi işteesırnaşık şey

mrb kızlar..saçla ilgili her türlü bakımı deneyip bir türlü sonuç almayanlardan biri_ydim diorum artık:)enteleymiş pirinçmiş e vitamini vs hemen hemn hepsini denedim diyebilirim,geçen hafta burda turplu suyu okuduğumda bi etksini göremiceğimi bile bile denedim amaa sonuç İNANILMAZZZ saçımı yeni boyamama rağmen 2 cm uzamış ben bile inanamadım,kesinlikle bir hafta düzenli olarak deneyip sonucu görmenizi tavsiye ederim..

kızlar paylaşmak istedim sizinlee evet deneme 2 yapılanlar

turplu su ,hint yağı,zeytin yağı karıştırdım saçıma bitmiş bi ürün şişesine koydum fısfıs la sıktım yarım saat sonra bidaha 1 saat sonra bidaha olacak şekilde şişeyi bitirdim 2 saat bekledim banyo da ballı şampuan la yıkadım bi kerede saç kremi sürdüm duruladım sonra banyomu ettiksen sonraa öhöm höhm çıkarken de zencefil suyunu saçıma masaj yaparak sürüdm hiç durulamadım ve şimdi saçlarımı dinlendiriyorum havlu sarılı birazdan kurutucam ok kapişşşşş kaydirigubbakcemile5 sonuçları beklicez haaaaaaaaa muskat karanfil zeytinyağı hint yağı karışımım da beklio 3 gün sonra onu sürcem dinlenio demleniooo oda varr onuda sürcem turba da devamm oh ohhhhhdelikafadulden

he kızlar bide bu ürün de ii saçın kırılmasını engellio bide bunun yuvarlak şişede olanı var tarama kolaylığı sağlıo onunda resmini koycaktım ama turplu suyu içine koydum bitmişti şişe
glisss.jpg

he kızlar bide bu ürün de ii saçın kırılmasını engellio bide bunun yuvarlak şişede olanı var tarama kolaylığı sağlıo onunda resmini koycaktım ama turplu suyu içine koydum bitmişti şişe
glisss.jpg

bende kullandım bu serinin ürünlerinden ama pek memnun kalmadım. yani hiç bi etki göstermedi saçımda:1no2::1no2::1no2:

glisss.jpg

ya o ürün nerde ben göremiyorum, sitede yeni sayılırım.
nasıl bakıcam? nereyi:1ninca: tıklıycam?

turplu suyu dün denedim bende...her ne kadar kocam bişi farketmemiş desede ben farkedebiliyorum.5saat beklettim.kokusu berbat:bbo:şıpır şıpırda aktı enselerimden çözüm boynuna eşarp baklamak:kahve:yıkayınca kalmadı koku filan...buklelerim artık kolay şekil almaya başladı ve yumuşacık oldu saçlarım.bu konuda oldukça memnunum:dance:bu ilk denemem uzamasını beklicem artık 1hafta sonra sonucu yazarım...:enbuyukkk:

turplu suyu dün denedim bende...her ne kadar kocam bişi farketmemiş desede ben farkedebiliyorum.5saat beklettim.kokusu berbat:bbo:şıpır şıpırda aktı enselerimden çözüm boynuna eşarp baklamak:kahve:yıkayınca kalmadı koku filan...buklelerim artık kolay şekil almaya başladı ve yumuşacık oldu saçlarım.bu konuda oldukça memnunum:dance:bu ilk denemem uzamasını beklicem artık 1hafta sonra sonucu yazarım...:enbuyukkk:

turp suyunun heryerimden akması benide çok rahatsız ediyodu ama saçını strecledikten sonra havluyla sar ozaman akması duruyo sositososito

yaa bende yapmak istiyorum bu turplu suyu ve zeytinyağlı karanfilli muskatı
kocişim yardım eder bana
benim saçlarım çok yıprandı çok dökülüyo bi ara röfle vardı şimdi tek renk yine sarı yıllardır mahvoldu, uçları falan o kadar kırık ki kestiricem ama o kadar yavaş uzuyo ki kıyamıyorum kestirmeye dip yaptırmadan bi iki hafta önce deniyim bari
normalde insanlar bir ayda iki ayda bir dip boyaya gider ama ben 4 ay gitmesem bile idare edebiliyorum o kadar yavaş uzuyor yani anlayacağınız :çok üzgünüm:

kızlar ben turplu suyu yapıp direk havluyla sarıyorum hiç akmıyo bugünde yaglı karışım hazırlamıştım onu yaptım ama sarımsak yagı çok fena kokuyo inşlh yıkayınca kokusu gider bu karışımda baya işe yarıyacak gibi yıkadıktan sonra yazarım sonucunu

yağları fazla kullanmayın arkadaşlar.en azından direk olarak sürmeyin..çok kez denedim bende...saçlarım kalın telli ve boyadan dolayı yıpranmış.çalı süpürgesi gibi oldular resmenbenneyaptımki iki yemek kaşığı kadar şampuanın içine koyup çalkalayın.ben öyle kullanıyorum.şampuandaki kimyasalıda en aza indiriyor böylelikle..ama turp suyu ilaç gibi geldi.sositososito saç için doğal yağlar direk uygulandığında daha fazla kurumasına neden oluyor..bunu özellikle kuaförüm söyledi bilginiz olsunyerimseniben

saçlarımı yıkadım gerçekten çok güzel oldu baya bi parladı saçlarım ozzelf valla baya bi kuruydu benim saçlarım ama yaglı karışımlar gerçekten çok iyi geldi saçlarıma hemde mattı saçlarım 1 haftadan beri turplu su yapıyorum 2günde 1, sıraylada yaglı karışım yapıcam gerçekten çok fark etti yumuşacık oldu tabi fazla yaglı şeylerde zararlıdır bitleniriz felan kaydirigubbakcemile3 ama birde muskatlı karışım var ondada yag var miray arkadaşımız deneyenlerden ve çok memnun olanlardan bende baya bi methini okudum bu karışımın 2 gün sonra yapıcam sonra sonucunu yazıcam sende dene derim

bende denemek istiyorum bunu çok merak ettim ama yumurtalı olması pek hoş değil :bbo: ama denicem bunu :)

mrb kızlar bende yeni katıldım ama okudğum kadarıyla baya memnun kalınmış turptan benimde başımda şu an turplu su var bende deneyip yorumlarımı yazacam :enbuyukkk:

X