Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

missy tşk ederim cnm paylaşımın için 2 günde bir teker teker yapmaya karar verdim bende bakalım ne olacak miray cnm saçların parlak duruyor gerçekten :nazar:

biraz önce yıkadım saçlarımı şampuandan sonra pirinç suyunuda döktüm bekledim 5 dak sonra kremledım durulama suyuda zencefil döktüm mirayında dedigi gibi 2 ci seferde zencefil sertleştirmedi güzel oldu herkese tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

missy tşk ederim cnm paylaşımın için 2 günde bir teker teker yapmaya karar verdim bende bakalım ne olacak miray cnm saçların parlak duruyor gerçekten :nazar:

cnmcım foto 4 ay önce çekildi maalesefbenneyaptımki
ozaman yerinde sayıyodu saçlarm şimdi isee dahada parlak yeni foto koyarım hihoyyythihoyyythihoyyyt

miray 4 ayda bu kadar uzadımı gerçekten gözlerime inanamadım ben 4 ay önce bi kestirmiştim 3 parmak anca uzadı ya şaşırdım valla süper

mirayycım senin yaptığın muskatlı tarifi bende yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılıo anlayamadım muskatlarıdamı karanfil gibi ezmemiz gerekiyo yerimseniben.bide dalgalı saçları gerçekten düzleştiriyomu benim saçlarım dalgalı ve dalgasının gitmesini istemiyorum :1no2:

rosedem ben şimdi yaptım cnm muskatlı karışımı muskatları önce çekiçle ezdim çünkü çok sertler sonra yagla dövmeye devam ettim ben bir kerede yaptım cnm yani 11 muskatı birden ezdim 3 kullanımlık yaptım içine 15 tane felan karanfil ezdim havanda dövdüm yani karıştırdım yagla 3 bardakta hakiki sızma yagı koydum cam kavonazda kaldırdım 3 gün sonra içinden 1 bardak alıp denicem inşlh benım sacımada iyi gelir

rosedem ben şimdi yaptım cnm muskatlı karışımı muskatları önce çekiçle ezdim çünkü çok sertler sonra yagla dövmeye devam ettim ben bir kerede yaptım cnm yani 11 muskatı birden ezdim 3 kullanımlık yaptım içine 15 tane felan karanfil ezdim havanda dövdüm yani karıştırdım yagla 3 bardakta hakiki sızma yagı koydum cam kavonazda kaldırdım 3 gün sonra içinden 1 bardak alıp denicem inşlh benım sacımada iyi gelir

canım çok teşekkürler bende denicem gamyoncuiremsu bu karışım hakkındada çok iyi yorumlar yapılmış,sonuçlarını yazarsan sevinirim inşllh sendende güzel yorumlar duyarız kaydirigubbakcemile5

miray 4 ayda bu kadar uzadımı gerçekten gözlerime inanamadım ben 4 ay önce bi kestirmiştim 3 parmak anca uzadı ya şaşırdım valla süper

cnm evet kullanmaya başladıktan sonra böle uzadı işteesengözlerimebaksanab

Eklentiler

• $DSC_0762bulbul.jpg
    $DSC_0762bulbul.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC_0988bulanık.jpg
    $DSC_0988bulanık.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $Görüntü0355bulanıkkkk.jpg
    $Görüntü0355bulanıkkkk.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $Görüntü0362siayahhh.jpg
    $Görüntü0362siayahhh.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 69
baktım cnm fotolara gerçekten süper çok güzel uzamış turplu suyuda kullandın ama demi tam ne kadar oldu zaman açısından 4 aymı daha fazlamı 4 ayda bu kadar uzaması mucize ya

avatardakide benim cnm saçlarımı 4 ay önce kestirmiştim omuzlarımda hafif şimdi ise 3 parmak kadar uzamış kakülümden ölçtüm baktım

baktım cnm fotolara gerçekten süper çok güzel uzamış turplu suyuda kullandın ama demi tam ne kadar oldu zaman açısından 4 aymı daha fazlamı 4 ayda bu kadar uzaması mucize ya

yok cnm inan 4 ay öncesine kadar yerinde sayıyodu saçım. hiç uzamodu yaa şaka gibiydi. işte 1 aydır yapıorum turplu suyla muskatlı zeytinyağı maskesini bu süre içinde bayağ uzadı yanii şekil A da göründüğü gibi:dance::dance::dance:

mirayycım senin yaptığın muskatlı tarifi bende yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılıo anlayamadım muskatlarıdamı karanfil gibi ezmemiz gerekiyo yerimseniben.bide dalgalı saçları gerçekten düzleştiriyomu benim saçlarım dalgalı ve dalgasının gitmesini istemiyorum :1no2:

yok tatlım ya neden gitsin dalgalrı ben o anlamda sölemedim yani benim kii banyodan sonra kabarıodu ve şekil almıodu şimdi elimle düzelterek kurutuorum ipek gibi oluo merak etme bişey olmas dalgasına.. bu arada saç rengini bayağ açıo ama haberinis olsun yani.. benim mavi üstlü olduğu halimde saçm boyasıda üstüne 2 defa kahve boyadım bayağ bayağ kahveydi yani turplu sudan sonra bu dier fotolarda olan haline geldii çok açtı renginia.s

saçların 1 ay içindemi böle uzadı yani ben anlamadım ya fisfisfis

sen beni tamamen yanlış anladın leydi063 :1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol: dün avatardaki resmimde saçlarım göğsümün tam üstündeydi ve 4 ay önce çekilmişti bu zaman içinde belki bi iki parmak uzadı . son bir aydada bu hale geldi işteehihoyyythihoyyyt

maşallah yaa:nazar:
inanamadım gördüklerime ne kadar uzamış saçlarınız.ben deneyeceğim hemen.CADIARZU

X