- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.401
missy tşk ederim cnm paylaşımın için 2 günde bir teker teker yapmaya karar verdim bende bakalım ne olacak miray cnm saçların parlak duruyor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
missy tşk ederim cnm paylaşımın için 2 günde bir teker teker yapmaya karar verdim bende bakalım ne olacak miray cnm saçların parlak duruyor gerçekten
cnmcım foto 4 ay önce çekildi maalesefbenneyaptımki
ozaman yerinde sayıyodu saçlarm şimdi isee dahada parlak yeni foto koyarım hihoyyythihoyyythihoyyyt
miray canım saçların gerçekten çok güzel ve yoğun görünüyo maaşallah
rosedem ben şimdi yaptım cnm muskatlı karışımı muskatları önce çekiçle ezdim çünkü çok sertler sonra yagla dövmeye devam ettim ben bir kerede yaptım cnm yani 11 muskatı birden ezdim 3 kullanımlık yaptım içine 15 tane felan karanfil ezdim havanda dövdüm yani karıştırdım yagla 3 bardakta hakiki sızma yagı koydum cam kavonazda kaldırdım 3 gün sonra içinden 1 bardak alıp denicem inşlh benım sacımada iyi gelir
miray 4 ayda bu kadar uzadımı gerçekten gözlerime inanamadım ben 4 ay önce bi kestirmiştim 3 parmak anca uzadı ya şaşırdım valla süper
baktım cnm fotolara gerçekten süper çok güzel uzamış turplu suyuda kullandın ama demi tam ne kadar oldu zaman açısından 4 aymı daha fazlamı 4 ayda bu kadar uzaması mucize ya
mirayycım senin yaptığın muskatlı tarifi bende yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılıo anlayamadım muskatlarıdamı karanfil gibi ezmemiz gerekiyo yerimseniben.bide dalgalı saçları gerçekten düzleştiriyomu benim saçlarım dalgalı ve dalgasının gitmesini istemiyorum :1no2:
saçların 1 ay içindemi böle uzadı yani ben anlamadım ya fisfisfis