- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.381
bende dün zencefilli suyu denedim turplu sudan sonra saçlarımı yıkadım durulama suyu olarak bir bardak zencefilli suyu döktüm saçlarıma ama çok sert yaptı gıyış gıyış oldu saçlarım pek memnun kalamadım lorealın bakım için bir serumu var hafif yaglık veriyor kuru saça onuda sürdügüm halde yinede sertligi gitmedi sanırım zencefilden vazgeçtım sadece turplu suyla devam acaba zencefilimi yanlış kullandım miraycım zencefilli suyu durulama suyuna karıştırmak mı gerekiyodu acaba ben direk zencefil suyunu döktümde saçıma ondanmı sertleşti acaba sen daha iyi bilirsin
cnm evet sertleştridği doğru ama ilk başlarda öle yapıo sonra değişio merak etme ben artık mavi su da kullanıyorum onunla çabucak açılıo saçlarım. gerçi kullanmasamda ilk başlardaki kadar sert deil ama ben kokusunu çok seviyorum. 2 gün boyunca kokusu gitmio sarı kızın mavi suyunun a.s zencefilide durulama suyuna karıştırarak deil direk döküorum ben saçıma aynı senin yaptığın gibi yanii burada muskatlı zeytinyağınıda dene onu kullandıktan sonra föne bile gerek kalmıo saçımınn mucize bişey diorum başkada bişe demiorum:hooray:
:teytey::teytey::teytey: