selamlar selamlar...a.s.
10 gündür turplu su yapıorum saçıma ve daha öncede bahsettğim gibi fazla fazla yapıorum sonra gerektiği kadarını ısıtıp kullanıyorum,ve bu kadar kısa süre kullanmama rağmen saçım nerdeyse 2 cm uzadııııııı:lepi: Hala şaşkınım ama gerçekten uzadıı yaa, tamam sizden gaz alarak ve inanarak yaptm ama bu kadar kısa sürede olmaz diyodum ya, ama şunuda sölemeyelim yanında ek olarak saçıma turplu sudan sonra şampuan ve en sonunda durulama suyu olarak kök zencefil lavanta kaynatıp döküyorum buda etkili olmuştur heraldeyerimseniben, bişeyi daha paylaşmak istiyorum alışveriş yaptığm aktar bana saçınza ne kadar bakım yaparsanız yapın eğer normal şampuan kullanıyosanz yaptığıınız emek boşa gider bunun içinde doğal bitkisel şampuan kullnmalısın dedi, ve defneli zeytinyağlı şampuanın gerçekten saçı uzatıp sağlıklı olmasını sağladığını söyledi
,ben bunu zaten daha öncede duymuştum kullandığımız şampuanların hepsinde kimyasal maddeler var ve bu saçı günden güne öldürüo,mantıklı yani, dediğim şampuan 10 tl. Ve bayağ büyük eğer tam etki olmasını istiyosanız kullanmaya başlayın bnce uzun upuzun saçlarımız olsun hepimizin :dance::dance: