Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar benimde saclarım son aylarda çok döküldü.evlilik nedeniyle şehir değiştirdim.doktorlar ondan olur dediler.kansızlık dediler.daha neler neler..fakat almanyadan bi arkadaşın vasıtasıyla bi şampuan ve bakım kürü geldi.3 yıkımada yüzde doksan kesildi dökülmem.saç dökülmesi büyük stress.eğer böyle bi problemi olan varsa bana mail atsın yardımcı olayım.

ben bu suyu 2 kez kullandım ilkinde bi fark yoktu (tabiki) ama ikincide resmen uzadığını farkettim. öyle bir karış değildi normalde kopçamın biraz altındayken şimdi en uzun olanı tutuğumda belimde oluyor. benim zaten çok uzasın diye bir gayem yoktu ama işe yaradığını gördüm.

Ya ben 5 kere yaptım hala etkisini göremedim.İlk yaptığımda dökülmüştü baya sonradan azaldı.Bazen hiç dökülmüyo saçlarım bazen de fazla dökülüyo bişey anlamadım ben bu işten.:uhm:
Boyalı da değil ki saçım farkedemiyorum uzasa bile.Nasıl anlıycam üff uzamıyo işteesenağlama

mirayy bi kaç gün öncesinden kaynatıp daha sonra kullanıyomuşun ya bu nasıl muhafaza ediyosun, bide aynı gün yapıp sürdüğümüz kadar etki ediyomu sence. Ben çalışıoyorum eve geç geldim için çok zor oluyo kaynatmak yardımcı olursan çok sevinirim

merhabalar bende yeni katıldım bu turplu suyu bugün denedim ama saçlarım çok sertleşti taranmıyor bilee acaba ilk deneme oldugu için mi

ben bu gün 3. kez uyguladım turplu suyu daha uzama falan olmadı sanırım doğal olarak ama saçlarım acayip yumuşadı ve normalde çok kabarıyordu zor şekil alıyordu şimdi ise harika oldular kabarması gitti ve çok çabuk şekil alıyor yumuşacık oldular uzatmasa bile sırf bu yüzden devam ederim çok memnun kaldım. bu arada ben içine bir tane havuç yumurta sarısı bir su bardağı zeytin yağı koyuyorum siyah turpla yapıyorum.siyah turp büyük olduğu için süzdüğüm suyu 2 pet şişete bölüyorum birine yumurta koymuyorum ve dolaba koyuyorum o gün kullanıcağıma yumurta koyuyorum.bir gün ara verip diğerini dolaptan çıkartıp çok hafif ılıtıp yumurtasını kırıp onu uyguluyorum tekrardan :) biraz karışık anlatım sanırım umarım anlaşılmıştır :))

selam kızlar bende 2 haftadır düzenli olarak turplu suyu kullanıyorum saçlarım kıvırcık olmasına ragmen etkisini çok iyi görüdüm ilk yapışımda biraz döküldü ama olsun şimdi yumuşacık ve çok kolay şekil alıyor uzamasını çok istiyorum fakat saçlarım boyasız oldugu için anlıyamıyorum umarım hepimiz saçları uzar iyiki varsın turplu suhihoyyyt

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yettim gariii arkadaşımın teki mandalina kabuğunu kaynattı saçına ılık sürdü saçları yumuşadı süper oldu ve saçları uzadı bu nuda denicemmmmkaydirigubbakcemile5

slmlarr..a.s.
ben hazırladığım turplu suyu, kovanoza koyuyorum kapağını sıkıca kapatıp buzdolabında bekletiyorum,kullancağım zamanda biras alıp ısıtıyorum içine yumurtanın sarısını ekleyip kullanıyorum. aslında bunu başta yaparken acaba etkisini kaybedermi die düşünmedim deil ama her yaptığımda evi okadar pis kokutamasdm. ama etkisini gördükten sonra iiki yapmışım dedim.hihoyyyt
saçlarımı gün aşırı düzleştirdiğim için donuk mat ve lastik gibiydi -tatlicadiarzu-15 gündür yaptığım bu maske sayesinde evrim geçirdi. şuan saçlarım ölesine parlak ve yumuşakki sürekli elim saçlarımda. kaydirigubbakcemile2 üstelik bariz bi şekilde uzadı. yaklaşık 2 cm falan.:lepi: ben çok memnunum valla. saçıyla sorunu olan herkes denesin bu karışımı.:1rolleyes: ha ben bide zencefilde yapıorum. onunda etkisi var heralde. eğer onun hakkında merak ettiklerin varsa yardımcı olurum cnmmm:teselli:

arkadaşlar bende şimdi katıldım bu foruma çok fazla sayfa sayısı oldugu için hepsini okuyamadım fakat bu turplu suyun gerçekten işe yaradıgını okudum deneyip memnun kalmayan birileri varmı acaba aranızda bana da yardımcı olun lütfen ama baştan döküldügü yazılmıs sacların benim zaten çok dökülüyor baya açıldı saçlarım hem gürleştirecek hemde uzatacak bir formul arıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…