- 11 Şubat 2009
- 1.657
- 0
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.201
hadi yaa bnde deniycem bayılırım uzun kirpiklere.peki bıraktıında bi dökülme falan yan etkisi oluomu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa bnde deniycem bayılırım uzun kirpiklere.peki bıraktıında bi dökülme falan yan etkisi oluomu?
Ben bunu kullanıyım en iyisibenneyaptımki
Ya ben 3 kere yaptım ama hala bi değişme yok kaşıntı filan da pek yok.:mymeka:
ya bikaç haftadır bunu araştırıorum,kafayı yiycem,rüyalarıma bile girio artık..koca bi araştırma sonunda entele tarifleri,hint,yılan,susam,menkşe...vs.vs yağları bikaç çeşit pahalı şampuan,turp,havuç,mandalina,portakal suları(kaynatmalı yane)vede çinko,b,b12 vitaminleri haricinde başka bişi yok ben şampuanıma hem çam derebentin koydum hem tatlı badem yağı ayrıca turp suyunu uyguluyorum,2.haftamdayım.tam bir ay sonra ya tamam ya deva dicem.bilmem benim saçlarımdanmı uzama konusunda yol katedemiorum.yada ümidimi yitirmem için daha erkenmi?başkoydum bu yola,çok umutlandım herşeyi denicem die..inşallah işe yararda hayalkırıklıına uğramam:çok üzgünüm: ne diyebilirimki başka?ayrıca azönce bi yerde okudum saçları 2 ay boyunca hergün yıkayıp ıslakken sıkıca örün dio,2ayda uzar dio ama hergün yıkamakda yıpratır heralde..neyse çok uzattım canım çok sıkkın da :a015:
Bu turplu suyu 2 . yapışım ve inanılmaz inanamıorum saçımm gerçekten uzamış
Okadar mutluyumki entele yaptığımda uzamamıştı ama şimdi 2 günde farkı gördüm ve çok şaşırdım
İnanılmazzzz etkili bişeyyyy
Çok teşekkür ederim bulanaa =))
bende uzun zamandır yapıorum turplu su bugünde burda okuduğum bepanhten pastillin saça etkisinden yola çıkarak kara tup bepanhten pastil ampu yumurta sarısı badem yağı zetin yağı ve hint yağı karıştırarak denedim arkadaşlar