Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

hımm teşkkürler canım ilk fırsatta hint yağı alıcam.ben bi yerde 15 gün sadece geceleri yatmadan sürülür die okumuştum.bi arkadaşta rimeline bikaç damla karıştırmış,ona cesaret edemedim ama.neyse deneyip yaşamış birinden bunları duymak güzeldelikafadulden..uygulamay başlayınca onuda yazarım inşallah saçlarımda başlar artık uzamaya yaa..

kıslaaarkaydirigubbakcemile2 azönce yıkadım saçlarımı.sonra kuruttum.omzumda bi tane tel kalmış alime alıp dibine baktım,2mm kadar bi fark olmuş:1rolleyes:snırım işe yaramaya başladı ha ne dersiniz:??inşallah..boya yapmıştım ayın 7sinde,ordan anladım:)çok mutluyum inşallah başladı uzamaya:teytey:çok mutluyummm..ama nedense bugüne kadar hiç dökülmediği kadar döküldü uygulama ve yıkama esnasında ama biraz dikkatle aza indirebilirim umarım..herkesin bu güzel sewgililer günün kutlarım ayrıcaa:))sevgilerrrrŞeniz

yaa aslında hepsi oluomuş ama siyah turpun etkisi daha fazlaymış.bnde ondan kullanıorum.mahalle pazarlarında çok bulunuo,oralara bi bak derim ben..sevgilerr

Ben bunu kullanıyım en iyisibenneyaptımki

Ya ben 3 kere yaptım ama hala bi değişme yok kaşıntı filan da pek yok.:mymeka:

bir kutu içebilirsin ...bir ay dene faydasını görürsün...ben denedim turplu suyu yumusama oldu saclarımda parlaklıkta ama uzama konusunda birsey dıyemıcem...saclarım hıc dokulmuyor bırde bu faydasını gördüm ama b vıtamını ile ben yellim yeliim üzadı gını bılırım saclarımın sen son kuafor kesmeseydı belimde sapsarı saclarım vardııı....ama gene uzadı yanı 3 ayda baya birr....iç çamasırı hızamdaydı bır karıstan bıraz az uzadı

rica ederim tatlım umarım bulursun(özgrkz).. ya bu b,b12 ve çinko falan diolar ya saç uzatmada etkili diee,ben onuda araştırdım drla konuştum,çinko falan kilo aldırırmış,özellikle iştahsızlık,halsizlik ve yorgunluk sıkıntısı olanlara tavsiye edilirmiş,eczaneye kadar gittim ama kilocokacimcoook falan sözkonusu olunca vazgeçtim:KK43:bilemiyorum yani bilginize....

Bu turplu suyu 2 . yapışım ve inanılmaz inanamıorum saçımm gerçekten uzamış
Okadar mutluyumki entele yaptığımda uzamamıştı ama şimdi 2 günde farkı gördüm ve çok şaşırdım
İnanılmazzzz etkili bişeyyyy

Çok teşekkür ederim bulanaa =))

ya bikaç haftadır bunu araştırıorum,kafayı yiycem,rüyalarıma bile girio artık..koca bi araştırma sonunda entele tarifleri,hint,yılan,susam,menkşe...vs.vs yağları bikaç çeşit pahalı şampuan,turp,havuç,mandalina,portakal suları(kaynatmalı yane)vede çinko,b,b12 vitaminleri haricinde başka bişi yok:KK43: ben şampuanıma hem çam derebentin koydum hem tatlı badem yağı ayrıca turp suyunu uyguluyorum,2.haftamdayım.tam bir ay sonra ya tamam ya deva dicem.bilmem benim saçlarımdanmı uzama konusunda yol katedemiorum.yada ümidimi yitirmem için daha erkenmi?başkoydum bu yola,çok umutlandım herşeyi denicem die..inşallah işe yararda hayalkırıklıına uğramam:çok üzgünüm: ne diyebilirimki başka?ayrıca azönce bi yerde okudum saçları 2 ay boyunca hergün yıkayıp ıslakken sıkıca örün dio,2ayda uzar dio ama hergün yıkamakda yıpratır heralde..neyse çok uzattım canım çok sıkkın da :a015:

bende uzun zamandır yapıorum turplu su bugünde burda okuduğum bepanhten pastillin saça etkisinden yola çıkarak kara tup bepanhten pastil ampu yumurta sarısı badem yağı zetin yağı ve hint yağı karıştırarak denedim arkadaşlar

ya bikaç haftadır bunu araştırıorum,kafayı yiycem,rüyalarıma bile girio artık..koca bi araştırma sonunda entele tarifleri,hint,yılan,susam,menkşe...vs.vs yağları bikaç çeşit pahalı şampuan,turp,havuç,mandalina,portakal suları(kaynatmalı yane)vede çinko,b,b12 vitaminleri haricinde başka bişi yok:KK43: ben şampuanıma hem çam derebentin koydum hem tatlı badem yağı ayrıca turp suyunu uyguluyorum,2.haftamdayım.tam bir ay sonra ya tamam ya deva dicem.bilmem benim saçlarımdanmı uzama konusunda yol katedemiorum.yada ümidimi yitirmem için daha erkenmi?başkoydum bu yola,çok umutlandım herşeyi denicem die..inşallah işe yararda hayalkırıklıına uğramam:çok üzgünüm: ne diyebilirimki başka?ayrıca azönce bi yerde okudum saçları 2 ay boyunca hergün yıkayıp ıslakken sıkıca örün dio,2ayda uzar dio ama hergün yıkamakda yıpratır heralde..neyse çok uzattım canım çok sıkkın da :a015:

Saçım örülebilecek kadar olsa yaparım ben.Normalde her gün yapıyorum zaten banyo ama bu turba başladığımdan beri 2 günde bir yapıyorum.
Eğer saçınız alışık değilse hiç başlayamayın her gün banyoya.Alışınca yağlanmaya başlıyor ayrıca cildi de kurutuyor söyleyeyim...

Bu turplu suyu 2 . yapışım ve inanılmaz inanamıorum saçımm gerçekten uzamış
Okadar mutluyumki entele yaptığımda uzamamıştı ama şimdi 2 günde farkı gördüm ve çok şaşırdım
İnanılmazzzz etkili bişeyyyy

Çok teşekkür ederim bulanaa =))

bende dün ilk defa denedim böyle gerçekten etkili olduğu yazılarını okuyunca çok seviniyorum inş. etkisini hep beraber görürüz ama şu bi gerçek kesinlikle yumuşama yaptı azda olsa ama ilk seferdi sonuçta ve saçlarım inanlımaz yıpranmış ve röfleden yanıktı ama ona rağmen bile iyiydi yani bakalım

bende uzun zamandır yapıorum turplu su bugünde burda okuduğum bepanhten pastillin saça etkisinden yola çıkarak kara tup bepanhten pastil ampu yumurta sarısı badem yağı zetin yağı ve hint yağı karıştırarak denedim arkadaşlar

hımmm bunu hiç duymamıştım:pastillin !!! neyse yeni başladın sanırım!bir ay sürekli dene bakalım ama kısa aralarla bizede sonuçları yazarsan sevinirim.. bu arada kızlar turp suyunun faydası çok zararı yok,ilk denemede bile hemen etkisini gösterio bencede,yumuşatıo parlatıo.. benim yıkama ve uygulama esnasında çok dökülüo ama kuruduktan itibaren sürekli karıştırıorum dökülecekmi di hiç gelmio elime:) (maaşallah) :)))) inşallah bide uzatsa,benden mutlusu olamaz heralde.. şu örme işi kafama yatmadı açıkcası evet örmk farkedio uzama açısından ama ben lisedeyken falan hemen hemen hergün örerdim,çok kırılırdı,ama evet uzatıodu da.ne bilim ya örmem ben artık,kırılacana yavaş uzasın daha iyi.hem saç hergün yıkanmamalı dimi?hem alışıklık yapıo,hem çok yıpratır die düşünüorum bende..neysee yazarım yine..hşçkln

slm kızlar.şimdi kaynıo,içine havuçunda saça çok faydası varmış die havuçda rendeledimbi küçük iki tane orta bakalım nasıl olcak bu kez?ya aklıma takılıo,sizdede oluomu;saçıma toka takıorum,toka 15dk sonra kayıp inio aşağıya,acaba saçlarımmı çok döküldüde tutmuo,yoksa çok yumuşak artık onun içinmi tutmuo?sizdede oluomu fikri olanlar varsa yazarsa sevinirim..bakıorum iki gündür bu benim 15.günüm uzama falan yok sanki yaa..umudumu yitirmeye başladım artıkbenneyaptımki

slm bende bugun basladım arkadaslar yumusama oldu sacalrmd benım boya oldugu ıcın hem anlarım acılma oldumu dıe ınsallah ıyı gelır saclarım sutyenımın hızasında yaza kadar belıme kadar uzatmak ıstıorum

saçları her gün yıkayıp örmek konusunda:

bence yeni yıkanmış, kökleri açılmış saçı öle çekiştire çekiştire örmek saç dökülmesine sebep olur, hem de giden sağlıklı teller olur. ama banyodan çıktıktan sonra saç derisine yapılcak 2-3 dakkalık masaj çok daha faydalı olur. ayrıca saçı her gün yıkamak da saç teline zarar verir. sonuçta kozmetik ya da doğal, her şampuan kimyevi maddeler içerir, bu maddeler de saç telinin nemini alarak zarar verir. kısacası her gün yıkanan saçbelki çabuk uzar ama sağlıklı olmaz.

Son düzenleme:
X