Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

----------

kaşıntı uzadığının habercisiymiş desem yerimseniben
[/QUOTE]

inş dediğin gibidir cnm...yerimseniben 1 haftadır hafif bir kaşıntı var normalde hiç olmazdı...

----------

kaşıntı uzadığının habercisiymiş desem yerimseniben

inş dediğin gibidir cnm...yerimseniben 1 haftadır hafif bir kaşıntı var normalde hiç olmazdı...[/QUOTE]

bende burdaki arkadaşlardan öğrendim cnm ama bendede oldu yani gerçektende uzadı kaydirigubbakcemile5

a aa çok sevindim :sm_cool:! zencefil deniorm hemen hihoyyyt uzun saçlara ..:içelim:

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

a aa çok sevindim :sm_cool:! zencefil deniorm hemen hihoyyyt uzun saçlara ..:içelim:

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

kız yanlış topike yazdın sanırsam burası turplular topiği zencefil başka yerde kaydirigubbakcemile3

bende bu aksam denicem bu turp suyunu saclarım uzun belime gelmek üzere ama ben biraz daha uzasın istiyorum temmuzda dügünüm var inş. istedigim boya getirebilrim turp suyu ile......

hihoyyythihoyyythihoyyyt turplu kafalar kervanına bende dün akşam katıldım delikafadulden normalde aşırı dökülen saçlarım turplu suyu sürdükten sonra en fazla 7 /10 tel döküldü açıkcası ilk kullanımda bu kadarını beklemiyordum, hiç turp sevmem ama internetten yaptığım araştırmalar sonucu turpun her derde deva olduğunu öğrendim:1shok::1shok: kafaya sürme dışında yemekte gerekiyo bence, hem içten hem dıştan hesabı :lepi::lepi:

bikaç gündür takip ediyorum turp olayını.. bugün okulda öğretmen arkdaşlarla paylaştım hepimiz deniycez inşallah etkili olur..

2 Hafta Sonra

4 Hafta Sonra

Bana Uzamış Gibi Geldi :sm_cool: siyaha da başladım dün kokusu berbat :bbo:

İlk yaptığımda bolca saç döküldü siz normal demiştiniz benim saç dökülme problemim yok çünkü, sadece uzatmak derdindeyim... Ama 3. yaptıktan sonra kel kaldığımı farkettim, resmen saçlarımın önü açıldı diplerim görünüyoooorr... (Saçımı parlatmıştı, yumuşatmıştı ama çok döktü) Şimdi başka maske yapıyorum inşallah toparlar saçımı... :a015:

cnm bende bu konuda çok bilgi sahibi dilim ama daha önce burdaki ark.lardan bi çoğundan duyduğum bu kürün öncelikle yıpranmış saçları döktüğü ardından sağlıklı saçları getirdiği söyleniyordu..bence turpa bi süre ara ver ve başka maskede uygulama saçın deneme tahtasına dönmesin iyi yapcam derken bide daha fena olmasın :teselli:

kızlar ben 4 kez yaptım en son -12 gün önce filan yaptım sonra zamanım olmadı ama uzamış yaa 3 hfta gibi bi sürede kahküllerim tam dukak çizgisindeydi şimdi baya bi aşağıya inmiş bu kadar kısa sürede yani yapıp yapıp ara versen de etkisi devam ediyo galiba

slm kızlar bugün ikinciyi yaptım şuan kafam sarılı duruyo :))
ilk yaptığımda hiç bi değişiklik olmadı zaten mucize beklemiyodum ama dökülme falanda olmadı.Bu yaptığımda turplu suyu kaynattıktan sonra bi markete gidip geleyim dedim o ara ılıklasır dedim meger soğumuş valla kafayı üşütebilirim buz gibiydi laelaelaelaelae
bakalım ikinci de ne olcak ben inanıyorum işe yarayacağına.Hadi hepimize kolay gelsin :lepi:

Ya bu turpun alerji yapma gibi bi durumu var mı ki acaba.? yüzümde sivilceler çıktı bu nedenler olabilir mi acaba bilen varmı?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…