Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

çok merak ediyorum, illa kaynatmak mı lazım diye bu turp u. katı meyve sıkacağıyla suyunu çıkarsak da öyle sürsek olmaz mı? hem böylece turp un içindeki mineral ve vitaminlerde ısıyla yok olmamış olur. uzmanlar bangır bangır sebzeyi çok pişirmeyin içindeki yayarlı olan ne varsa yok olur diyorlar. aklıma yatan bir fikir gibi geldi aslında. böyle deneyen oldu mu acaba. hem kötü koku da eve sinmemiş olur. tabii bence . sanırım öneriyi atınca denemek lazım dersiniz haklı olarak.

bence haklısın arkadaşım bende yarım saat kaynatmıyorum ve saçımda 45 dk veya 1 saat bekltiyorum öylede işe yarıyor valla saçlarım ne zaman uzadı anlamadım bile. bide suyunu sıkıp yumurta kırıp öle denemk lazım :))

Yaa kızlar ben de turplu suyu denemek için anneme siyah turp aldırmıştım. Ama hava soğuk sinüzitlerim azar diye cesaret edemedim ve yedim turpları :1rolleyes: Havalar ısınsaydı bi.

arkadaşlar şu resimlerinizi koyun saçı uzayanlar rica ediyorum
cnm dünki sayfalara bi göz at istersen yerimseniben
Yaa kızlar ben de turplu suyu denemek için anneme siyah turp aldırmıştım. Ama hava soğuk sinüzitlerim azar diye cesaret edemedim ve yedim turpları :1rolleyes: Havalar ısınsaydı bi.

afiyetolsun cnm yemeklede uzuyormuş zaten cokacimcoook

saol canım bişey daha sorayım ben ilk kez dün denedim turpu rendeledim 4 bardak suda 15 dk kaynattım olurmu yoksa daha fazla mı kaynatmam gerekiyora.s.

kıZlar bişe soRjam bu turPlu suyu Yapıp saçı kuruttuKdan sonra düzleştirici kullansAk uzamasına enqeL oLurmu yHa sonuçda kırıOo

çok merak ediyorum, illa kaynatmak mı lazım diye bu turp u. katı meyve sıkacağıyla suyunu çıkarsak da öyle sürsek olmaz mı? hem böylece turp un içindeki mineral ve vitaminlerde ısıyla yok olmamış olur. uzmanlar bangır bangır sebzeyi çok pişirmeyin içindeki yayarlı olan ne varsa yok olur diyorlar. aklıma yatan bir fikir gibi geldi aslında. böyle deneyen oldu mu acaba. hem kötü koku da eve sinmemiş olur. tabii bence . sanırım öneriyi atınca denemek lazım dersiniz haklı olarak.

Arkadaşlar annem bitkilerle cok içli dışlı olduğundan İbrahim saraçoğlu ve marankilerin kitabında Aynen söyle yazyor; Turp, lahana vb maddelerden ancak kaynatılıp demlendiğinde kükürt maddesi açağı çıkar. Bu da bizim saçlarımıza yararlı. Ama senin önerini de uygulamak lazm.

kızlar bi şey merak ediyorum anladıgım kadarıyla turbun saç uzatma nedeni içindeki kükürt.bu aralar üşendiğimden turp kaynatamıyorum.sizce kükürtlü sabun ya da şampuanın faydası olur mu?

kıZlar bişe soRjam bu turPlu suyu Yapıp saçı kuruttuKdan sonra düzleştirici kullansAk uzamasına enqeL oLurmu yHa sonuçda kırıOo
çok sık kullanmasan bi sorun olmaz cnm sonuçta saç uçlarını kırabilir düzleştirici ama nasılsa turpla köklerini besliyoruz kaydirigubbakcemile5
kızlar bi şey merak ediyorum anladıgım kadarıyla turbun saç uzatma nedeni içindeki kükürt.bu aralar üşendiğimden turp kaynatamıyorum.sizce kükürtlü sabun ya da şampuanın faydası olur mu?

cnm sabununda şampuanında içinde azda olsa katkı maddeler var ama bizim kürümüz tamamen el yapmı ve doğal yerimseniben

yengeçburcu, fairlike yok başkası konu açmış gibi gösteriliyo kafayı yicem biri açıklasa bari anlamadım noluyo böle Çok üzgünüm çoook

ya ewt en azından site yöneyimi bizi FairyLike ın neden aramızdan ayrıldığıyla ilgili bilgilendirse keşkeeeeeeeeeee......................

bidaha turplu suyla uyumucam kaşıntı başladı :KK70: herşey dozunda gözel :p

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

X