Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

evet arkadaşlar.. bu yöntemin işe yaradığını bugun onaylamış bulunmaktayım=) nitekim ben de bu tarz şeyler çok işe yaramaz hani.. ama bende bile yarıyosa vardır bişey=))1 hafta oldu tam.. ve 2güne bir uyguladım.. 1cm değil ama 7mm uzamıştır belki.. şu mavi saç sevdası olmasa dayanamazdım bu kokuya ama herşey mavi saç için :bbo: laelaelaelaelae laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

ben bunun kokusunu sevdım ya hiç itici gelemdı bana:roflol:
dün kara turpla yaptım ve ılk kulanmamda belırgın yumusaklık gordum
cokta dokulmedı saclarım normalde asırı dokulur hihoyyyt
yarın tekrar yapcam:lepi:

bende yeniyim aranızda.mesajını okuyunca birkaç kişidende duyunca yapmaya karar verdim artık temmuza kadar uzatmak lazım düğün varda..

hülyalı yok cnm gayet ii belli oluo .. saçların kestirdiiğinde tam omuzuna deymiyormuş fakat yeni resimlerde omuzlarında :)

kızlar benim bu fotomda az önce çektim bilmem anlaşılıyormu?
bugün tam 1 ay oldu saçımı boyatalı görebildiğiniz kadarıyla yaklaşık 3 cm e yakın ..8 turp işlemi yaptım ..

hülyalı yok cnm gayet ii belli oluo .. saçların kestirdiiğinde tam omuzuna deymiyormuş fakat yeni resimlerde omuzlarında :)

evet cnm hatta omuzlarımı çok az geçiyor bile :lepi:
11 günde 6 kere falan yaptım sanırım son 3 gündür yapamıyorum sositososito

Harika Bişey Bu . Benim Saçlarım 5 Ayda 5 cm Fln Uzadı . Turplu Suyu Denedim Ayda 3 cm Uzadı. Mucize Gibi Ellerinize Sağlık..

Bide Ben Turplu Suyla Uyuyorum Bazen Bi Sakıncası Olurmu ??

karamelim bunu okumadınmı tatlım yerimseniben
ne kadar güzel ya mucize gibi 1 ayda 3 cm ah ah su saç dökülmem olmasa amma yapardım valla..
cnm dökülmeye birebir iyi gelio zaten yumurtalısı kaydirigubbakcemile5
ya nolur biri açıklık getirsin şu konuya bu turp suyu kaç saat bekletiliyo???ve sonra durulanıomu?

dün akşam yaptım turplu suyu sonra yıkamadım bugün yine yaptım üzerine 2 saat sonra falan yıkıcam bi uzasın bu saçlarım hepinize dua edicem:)

dün akşam yaptım turplu suyu sonra yıkamadım bugün yine yaptım üzerine 2 saat sonra falan yıkıcam bi uzasın bu saçlarım hepinize dua edicem:)

Cnm naptın sen yaaaa :bbo:
Aman iyi yapcan diye saçlarını mahvetme sakın :1shok:
İki saat durduktan sonra yıkaaaa kaydirigubbakcemile

bende diorum neden bu kadr döküldü bu defa üüfff ya bi daha asla yapmıcam öyle ama baktım sankim uzamış accık yaaaaa ne kadar zamanda uzadığı bariz olarak belli olucak??

bende diorum neden bu kadr döküldü bu defa üüfff ya bi daha asla yapmıcam öyle ama baktım sankim uzamış accık yaaaaa ne kadar zamanda uzadığı bariz olarak belli olucak??

Cnm hemen ilk yapışta uzamazki
Bir hafta sonra farkedersin sengözlerimebaksanab
Sabırlı ol biraz şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…