Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Benimde bu 4. yapışım fakat bi sorum olucak Çok üzgünüm çoook ya ben bunu yaptığımdan beri yüzüm sivilce doldu fena bi halde senağlama acaba ister istemez akıyo tabi saçtan yüze falan nedeni bu olabilir mi acaba ya bi bilgisi olan var mı?fisfisfis

canım alerji yapmış olabilir, mesela ben de aktardan bir sürü yağ alıp karıştırıp saçıma sürmüştüm. yıkadıktan sonra yüzüm kırmızı kırmızı sivilce dolmuştu kızarmıştı.birdaha uygulamadım.a.s.

kızlar ne yazıkki turplu suya 2hafta ara vercem yarın finaller başlıyor :KK43:
3kilo turp var evde napcas bilmiom yaa:KK43:

merhaba arkadaşlar ben bir buçuk ay önce kullandım benim saçlarım bir ay da beş cm kadar uzadı gerçekten mükemmel bişey dökülmesi de durdu.on beş gün önce gittim rahatça saçlarımı kestirdim evdekiler kokusuna gıcık olduğu için bu aralar yapmıyorum ama önümüz de ki hafta başlayacağım na bir de benim dikkatimi çekti sanki arka taraf daha çok uzadı gibi yaniiii kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

saçlarım kısacık olduğu için uzadığını perçemlerden ve ensedeki saçımdan anladım.bir de bugün turp yaparken kokusundan rahatsız olduğum için içine tarçın ve 2 cm kadar portakal kabuğu koydum ve evde turp kokusu olmadı.çok sevindim.şimdi süzüp uygulayacağım.tavsiye ederim.

arkadaşlar ben daha dün üye oldum siteye turplu suyu hemen denemek istiyorum ama streçleme derken neyi kastediyosunuz anlamadım yardım lütfennnn ve şimdiden teşekkürlerrr

arkadaşlar ben daha dün üye oldum siteye turplu suyu hemen denemek istiyorum ama streçleme derken neyi kastediyosunuz anlamadım yardım lütfennnn ve şimdiden teşekkürlerrr

cnm bazı arkadaşlar turp suyunu döktükten sonra strech filmler varya onla sarıolarmış hava almasın diye üzerinede bone -bere-tülbent-havlu gibi şeyler bağlanıyo ..ama ben strech işini beceremedim boya bonesi ve üzerine tülbent sarıyorum

cnm demekki tüm sayfaları tek tek okumamışsın.. benm saçımı 1 ayda 3 cm. kadar uzattı ki ben öyle 2 günde 1 değil haftada 2 kez uyguladım. 1 ay önceki ve sonraki halim diye de fotoğrafımı koydum.. kahküllerimi görseydin uzamaya sende şahit olabilirdin.. 30 kasım ya da 1 aralık tarihinde olması lazım resmimin... buaralar ciddei şekilde gribal enfeksiyon geçirdim 10 gündür aranızda yoktum malesef.. ama son hız turplu suyumla dönüyorumdelikafadulden

nerde iki haline bakabilicemiz fotoraf???

QUOTE=humakusu;4771570]merhaba arkadaşlar ben bir buçuk ay önce kullandım benim saçlarım bir ay da beş cm kadar uzadı gerçekten mükemmel bişey dökülmesi de durdu.on beş gün önce gittim rahatça saçlarımı kestirdim evdekiler kokusuna gıcık olduğu için bu aralar yapmıyorum ama önümüz de ki hafta başlayacağım na bir de benim dikkatimi çekti sanki arka taraf daha çok uzadı gibi yaniiii kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim[/QUOTE]

annem evde yokken kaynatıyorum ama gerçekten iğrenç kokuyo

cnm 30 kasım tarıhlerindeki sayfalarda demiş gaye ..
ama neden yoruyosunki kendini dene bizzat kendinde gör sonucu tereddüt edcek bişi yok sonucta tamamen zararsız kendi ellerinle hazırladığın bi kür bu :nazar:

şuan kafamda var turp suyu istiyorumki biranda olsun ama ben yumurta koyamıyorum ya midem çok bulanıyo zencefil ve turpu kaynatıyorum sadece

şuan kafamda var turp suyu istiyorumki biranda olsun ama ben yumurta koyamıyorum ya midem çok bulanıyo zencefil ve turpu kaynatıyorum sadece

yumurta konusunda haklsın cnm bende iğrenerek uyguluyorum :1no2:
ama dökülmemide yumurta sayesinde kestim :lepi:
sabrederek düzenli olarak uygula emin ol 1 ay sonunda sende burda müjde verenlerden olcaksın kaydirigubbakcemile5

bu yağlarıda kullansak işe yararmı?mesela haftada bi kere badem yağı,çam terebenti ve hint yağıda uyguluyorum hepsi karışınca çok uzar inşallah

Kızlar ya benim finaller var bu ara turplu su yapamıcam :1no2:
Bende sabah zencefil kaynatıp akşama kadar saçıma sıkıyorum ara ara bakalım tek zencefille nasıl olcak kaydirigubbakcemile3

X