Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaslar saclar zaten 1 ayda 2 cm uzuyo bildiim kadarıyla bu bilginin uzattıını pek sanmıorm bnce psikolojik yani cunku basından sonuna kadar baktım okudum kmse aa uzadı ölçtüm ewet işte bu fln yazmamıs yani madem 3 haftada 4 5 cm uzuo hep yaparlardı bunu we sacları ayaklarına ulaşırdı bu insanların ne bilim bana cok ta mantıklı gelmedi acıckası ccuunku kimse kesin konusmuo hep denicem paylaşıcam yok resm yollıcam fln demiş ama ne bilim tık yok yani kmseden

arkadaslar saclar zaten 1 ayda 2 cm uzuyo bildiim kadarıyla bu bilginin uzattıını pek sanmıorm bnce psikolojik yani cunku basından sonuna kadar baktım okudum kmse aa uzadı ölçtüm ewet işte bu fln yazmamıs yani madem 3 haftada 4 5 cm uzuo hep yaparlardı bunu we sacları ayaklarına ulaşırdı bu insanların ne bilim bana cok ta mantıklı gelmedi acıckası ccuunku kimse kesin konusmuo hep denicem paylaşıcam yok resm yollıcam fln demiş ama ne bilim tık yok yani kmseden

canım uzaması konusunda şimdilik birşey söyleyemiyorum ama parlaklık vermesi ve dökülmeyi azaltması kesin sonuç demekki sağlık veriyor saça, sağlıklı saçta çabuk uzuyor:eek:

cnm saçlar ayda sadece 1 santim uzar...ama bazı yöntemlerle saçın uzaması hızlandırılabilir bu da o yöntemlerden biri diye düşünüyorum ben...tabi ki her uygulamada saçlar 4 5 cm uzayacak diye bir şey yok ki..sadece saçın normal uzama hızını biraz daha artırmak için kullanılıyor..

canım herkes uzatıyor diyor bak sayfalarca yazıda.buna ben de dahil.yani elimi mezro alıp ölçmedim ama bariz uzuyor işte.psikolojik falan değil

kıslar ben röfleliyken başladım bu işleme 6 ayda hiç uzamayan saçım turplu suyla 3 ayda 6cm yakın uzadı ama nerdeyse altı ayda 2cm uzamamıştı bile saçlarım öyle yıpranmıştıki uzama resmen durmuştu :çok üzgünüm:

ama geçen hafta saçlarımı kestirdim düzenli olarak yine yaptım bir haftada 1cm uzadı 1ay sonra sizlere foto şeklinde göstercem daha iyi anlarsınız canlarım yerimseniben :sm_cool:

heycanla bekliyorum canımm..
bende yarın 4. yü yapacam

arkadaşlar biri fotograf eklemekten bahsetmişti bilen varsa yardımcı olun da eklesin biz de görelim

Benimde bu 4. yapışım fakat bi sorum olucak Çok üzgünüm çoook ya ben bunu yaptığımdan beri yüzüm sivilce doldu fena bi halde senağlama acaba ister istemez akıyo tabi saçtan yüze falan nedeni bu olabilir mi acaba ya bi bilgisi olan var mı?fisfisfis

cnm demekki tüm sayfaları tek tek okumamışsın.. benm saçımı 1 ayda 3 cm. kadar uzattı ki ben öyle 2 günde 1 değil haftada 2 kez uyguladım. 1 ay önceki ve sonraki halim diye de fotoğrafımı koydum.. kahküllerimi görseydin uzamaya sende şahit olabilirdin.. 30 kasım ya da 1 aralık tarihinde olması lazım resmimin... buaralar ciddei şekilde gribal enfeksiyon geçirdim 10 gündür aranızda yoktum malesef.. ama son hız turplu suyumla dönüyorumdelikafadulden

arkadaşlar yumurta sarısının kokusu yıkayınca geçio mu ?? okula yumurta kokan bi kafayla gitmek istemiyorum da :S

X