Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben dün ilk defa yaptım ve harika bir sonuç aldım :KK70: kızlar siyah turp buldum ben onunla yaptım ve göz kapağıma gelen kaküllerim gözümün altına indi mucize bişi ya hemde parlatıp yumaşacık yaptı krem bile kullanmadım :KK70: o kadar cok mutluyumki anlatamam :sm_cool: yha ben ilk yapışımda bu kadar sonuç beklemiyordum çok şaşırdım benim saçlarım zaten cabuk uzuyor inşallah 6 ay sonunda belime kadar uzatmak istiyorum okul sonu balo varda hihoyyyt

ben dün ilk defa yaptım ve harika bir sonuç aldım :KK70: kızlar siyah turp buldum ben onunla yaptım ve göz kapağıma gelen kaküllerim gözümün altına indi mucize bişi ya hemde parlatıp yumaşacık yaptı krem bile kullanmadım :KK70: o kadar cok mutluyumki anlatamam :sm_cool: yha ben ilk yapışımda bu kadar sonuç beklemiyordum çok şaşırdım benim saçlarım zaten cabuk uzuyor inşallah 6 ay sonunda belime kadar uzatmak istiyorum okul sonu balo varda hihoyyyt

bir kere yapışta bu kadar etkisini görmen çok süper ve ilginç :1shok:

Benim de kafam turpluusositososito
Kaynatırken camı açtım ve etrafa sürekli oda parfümü sıktımdelikafadulden
Bugün kimse şikayet etmedi turp kokusundan.kaydirigubbakcemile2

bir kere yapışta bu kadar etkisini görmen çok süper ve ilginç :1shok:

Benimde işte böyle birden uzadı.Galiba tam uzama dönemine denk geliyor.1 cm yerine 2 cm birden uzatıveriyor.Mesela ilk yaptıgım hafta hızla uzamıstı.Şimdi bir sessizlik hakim.Ayın sonunda bir atılım bekliyorum açıkçası.

benimde şuanda saçımda turplu suyum war kıslar süper bşi bu yaaa özellikle aklınızda bulunmasın regl dönemine yakın we regl dönemlerinde mükemmel etki edio çünkü saçların uzaması hormonlara we kan sayımına bağlı bu sürelerde işi sıkı tutarsanız dahada çok etki ettiğini görürsünüzzz şekerlerrkaydirigubbakcemile2

benimde şuanda saçımda turplu suyum war kıslar süper bşi bu yaaa özellikle aklınızda bulunmasın regl dönemine yakın we regl dönemlerinde mükemmel etki edio çünkü saçların uzaması hormonlara we kan sayımına bağlı bu sürelerde işi sıkı tutarsanız dahada çok etki ettiğini görürsünüzzz şekerlerrkaydirigubbakcemile2

delikafadulden tam o dönemdeyim yaşasın! dün uyumadan önce debur amla surdum,uyudum.yıkamadan turplu,maydonoz saplı,zencefil köklü suya yumurta kırıp kafama boca ettim ama akıyor bu sekilde yarısı daha etkili olsun diye bir yumurta sarısını sade sekilde surdum,bekliyorum.Annem etli bişi yapıyordu,et suyunun köpüklerini kaşığa alıp atıyordu bana dönüp "al bunu da sür kafana bu da hızlı saç uzatıyordur belki"deyip güldü yakaydirigubbakcemile3 kel kalacagım inancında ama ayın sonunda görecek galeyana gelen saclarımı.Bana da bakım yap diyecek ama ben gülecegim bu sefer.Son gülen iyi gülecekdelikafadulden

ya arkadaşlar bu tarifin kokmaması için bildiğiniz bişey yok mu yaaaa??????? offfff herkes yapıyo bi ben kaldım yaaa offfff :KK43:((((((((((((((

Ben zencefillen birlikte kaynattim Turpu ve Turpunkokusunu bastirdi resmen Zencefil koktu o sekilde Tavsiye ederim arkadasim.

çoooooook teşekkür ederim ya toz zencefil de olur dimi?????? başka önerileri olan arkadaşlarımız varsaa da çok güzel olurrr delikafaduldendelikafadulden bayılıyorum böyle ilgili insanlara yaaaa Allah razı olsun...hihoyyythihoyyyt

çoooooook teşekkür ederim ya toz zencefil de olur dimi?????? başka önerileri olan arkadaşlarımız varsaa da çok güzel olurrr delikafaduldendelikafadulden bayılıyorum böyle ilgili insanlara yaaaa Allah razı olsun...hihoyyythihoyyyt

Canim sagol Kök zencefil daha iyi olur sonucta sacina sürdügünde Toz olursa sacinda kalir ama egerki güzel süzmesini bilirsen Toz kalintilari kalmayacak sekilde neden olmasin.:sm_confused:

Canim sagol Kök zencefil daha iyi olur sonucta sacina sürdügünde Toz olursa sacinda kalir ama egerki güzel süzmesini bilirsen Toz kalintilari kalmayacak sekilde neden olmasin.:sm_confused:[/QU

aslında havuçla beraber de yapabilirim belki havuçla beraber koku olmazzz :)))) çünki havuçta saç için gerekli olan keratin maddesinden bulunuyormuşşş :)))) deniycem inş ikisi birden iyi olurrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar birşey sorucam.. bu turplusuyu gece yatmadan yapıp saçımızı sarıp yatsak sabah da yıkasak olur mu acaba? şimdiden tşkler :KK66:

Canim sagol Kök zencefil daha iyi olur sonucta sacina sürdügünde Toz olursa sacinda kalir ama egerki güzel süzmesini bilirsen Toz kalintilari kalmayacak sekilde neden olmasin.:sm_confused:[/QU

aslında havuçla beraber de yapabilirim belki havuçla beraber koku olmazzz :)))) çünki havuçta saç için gerekli olan keratin maddesinden bulunuyormuşşş :)))) deniycem inş ikisi birden iyi olurrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Canim kesinlikle ölede ama Havuc kokusunu alicagni sanmiyorum Turpun.Zencefil cok agir keskin koktugu icin aliyor.Ama havucda icine katabilirsin.SAclarimiz hizli uzar insallah!:Saruboceq:

kizlar turpli suya baslayali saclarima hic fon cekmemistim bugun fon cektim ve sirtimin ortasina gelmis saclarim evdekiler bayildi..

Ben uzun süre yumurtasız yaptım etkisi değişmedi.
Gece yapıp uyuyup sabah yıkayabiliriz.bu şekilde yaptım,yapanlarda oldu.zararı olmaz faydası olur hatta.

X