Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

herkese slm.lar :lepi:
çok güzel haberlerle geldim inanamıyorum az önce kuafördeydim saçlarıma fön çektrdim..
sizlerden duydukça saçlarınızın uzadığını sağlık kazandını ve çevrenizdekilerinde bunu farkettiğini özeniyordum son zamanlarda saçlarımın kalitesi öyle kötülemiştiki bi gün bende böle bir haber vercemi ummuyordum ..
ama kuaförün koltuğuna oturduğum ve saçlarıma dokunduğum anda bana naptınız saçlarınıza deyişini ve fön bitene kadarki saçlarıma hayranlıkla bakışını hiç unutamıcam hihoyyyt önce söylemedim o bana habşre şunumu bunumu diyince bende yaşasın turp dedim ve çocukcazın gözü ayrıldı resmen nasıl yani filan oldu ..iyice tarif ettim onunda saç dökülmesi varmış hatta açılmaya başlamış ve bende uygulucam dedi hatta tüm elemeanları tek tek gelip saçıma dokundular ve ayrı ayrı tarif verdim kaydirigubbakcemile3
gerçekten inanamıyorum çok mutluyum fair cim sana çok çok teşekkür ederim . Allah ne muradın varsa versin tatlım benim :Saruboceq:
iyiki paylaşmışsın bizlerle bunu..ayrıca burdan hülyaya da teşekkürler çünki zencefilide ihmal etmemiştim kaydirigubbakcemile5
yaşasın turp :sm_cool: hepinizi kocaman Şeniz

herkese slm.lar
çok güzel haberlerle geldim inanamıyorum az önce kuafördeydim saçlarıma fön çektrdim..
sizlerden duydukça saçlarınızın uzadığını sağlık kazandını ve çevrenizdekilerinde bunu farkettiğini özeniyordum son zamanlarda saçlarımın kalitesi öyle kötülemiştiki bi gün bende böle bir haber vercemi ummuyordum ..
ama kuaförün koltuğuna oturduğum ve saçlarıma dokunduğum anda bana naptınız saçlarınıza deyişini ve fön bitene kadarki saçlarıma hayranlıkla bakışını hiç unutamıcam önce söylemedim o bana habşre şunumu bunumu diyince bende yaşasın turp dedim ve çocukcazın gözü ayrıldı resmen nasıl yani filan oldu ..iyice tarif ettim onunda saç dökülmesi varmış hatta açılmaya başlamış ve bende uygulucam dedi hatta tüm elemeanları tek tek gelip saçıma dokundular ve ayrı ayrı tarif verdim
gerçekten inanamıyorum çok mutluyum fair cim sana çok çok teşekkür ederim . Allah ne muradın varsa versin tatlım benim :Saruboceq:
iyiki paylaşmışsın bizlerle bunu..ayrıca burdan hülyaya da teşekkürler çünki zencefilide ihmal etmemiştim
yaşasın turp :sm_cool: hepinizi kocaman Şeniz

ayyy canımmmmmm Şeniz ne kadar mutlu oldum bir bilsennn :1hug:
okadar işe yaradı demek ki cok sevindimmm :asigim:
ayrıca bir de sonuclarını hep paylaş olur mu cok mutlu oluyorum böyle gördükçe hihoyyythihoyyyt
rica ederiz canımm kendimize mi saklasaydık yaniii:mymeka:
bende kocamanŞeniz

resim007fo4.jpg

şimdi bu fotoğrafı koyuyorum bu 4 kez turplanmış saçım ben anılyamamıştım çünki 2. turptan sonra zaten dip boya zamanınmdı boyatmıştım..3 turptan sonra bidaha fotoğraf koycam katlarından anlarız uzadığını arkadaşlar..
inanın fön çektirmekten bile utanır olmuştum düzleşince uçları kırık kırık duruyordu ama bakın şimdi nasıl sağlıklı ..:)))))))

resim007fo4.jpg

şimdi bu fotoğrafı koyuyorum bu 4 kez turplanmış saçım ben anılyamamıştım çünki 2. turptan sonra zaten dip boya zamanınmdı boyatmıştım..3 turptan sonra bidaha fotoğraf koycam katlarından anlarız uzadığını arkadaşlar..
inanın fön çektirmekten bile utanır olmuştum düzleşince uçları kırık kırık duruyordu ama bakın şimdi nasıl sağlıklı ..:)))))))

Maşallah maşallah canım çok güzel görünüyorsun Şeniza.s.
çok sağol emek verip paylaştıgın için :içelim:
akşama bende eklicem bi tane görelim ne kadar uzamışş emmee benim sinüzitten dolayı her zaman yapamadığımı biliyorsunuz:çok üzgünüm: ona göre yanisenağlama

Maşallah maşallah canım çok güzel görünüyorsun Şeniza.s.
çok sağol emek verip paylaştıgın için :içelim:
akşama bende eklicem bi tane görelim ne kadar uzamışş emmee benim sinüzitten dolayı her zaman yapamadığımı biliyorsunuz:çok üzgünüm: ona göre yanisenağlama

merakla bekliyorum bende senin fotonu cnm çünki daha önce göremedim bi türlü umarım bu sefer sen kaldırmadan denk gelir de görürüm..
Allah şifa versin cnm dikkat et kendine ..

canım e yukarısına bakarsan sayfanın her ayrıntıyı bulabilirsin..yalnız strechlemeyi unutma yumurta sarısı sertleştiriyo yıkayanakadar tabi kokusunuda cekmek istemiyosan baglamayı da unutma olur mu tatlım sonuclarını bekliyoruz..süprizzzzz

sevgili fairy strech yerine başka birşeyle sarsam olur mu :nazar:

kızzzz böceğimmm nerelerdesin sennnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
olur canım poşet geçir istersen farketmezzzyerimseniben
özledim seni yaaa:asigim::asigim:

ben de özledim şekerimŞeniz

evet ben de tam olarak çöp poşeti geçirmeyi düşünüyordum zaten:1ninca:

sen nasıl canım a.s.

ben de özledim şekerimŞeniz

evet ben de tam olarak çöp poşeti geçirmeyi düşünüyordum zaten:1ninca:

sen nasıl canım a.s.

bidaha gitme bu kadar uzun süre olur muu :1hug::1hug: Bak profilime girip mesaj yazabilirsin ordan bol bol mesajlaşırız...ŞenizŞeniz

geçir canım geçir bende yapmıştım öyle poşetle :1ninca:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OKUYUNN LÜTFEEEENNN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Haftada 2-3 defa badem yağıyla yumurta sarısını saçlarıma uygulasam 1 haftada kaç cm uzar?
LÜTFEN CVP VERİNN..

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OKUYUNN LÜTFEEEENNN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Haftada 2-3 defa badem yağıyla yumurta sarısını saçlarıma uygulasam 1 haftada kaç cm uzar?
LÜTFEN CVP VERİNN..

zayss canım 2 gündür işgal ettin kız buraları :mymeka:
burası turplu su kullananların başlığı kim ne bilsin uygulamadan ne kadar uzattıgını ..:mymeka:
sen gel buraya 1-2 cm e razı ol gülüm :nazar: azla yetinmeyen çoğu hiç bulamaz söyliyim ben sana:jeyyar:

canım benim sen diyorsun ki benim saçım 2 haftada 4-5 cm uzasın. bak ben 3 gündür her gün turp uyguluyorum saçımdaki uzama hala milimetrik boyutlarda. hatta uzamamış bile olabilir. yani ne yazık ki o miktarda uzama zor canım maalesef. inan senin kadar ben de olması isterdim ama hala ütopik boyutlarda isteğin. 2 haftada max. 3 cm uzar. o da her gün bakım yaparsan ancak.

acil cevap bekliyorum arkadaşlar lütfeeennnnnn...

bunu kaynatınca suyunu saçımıza sürüyoruz, yani yıkar gibi, posasını değil di mi?
bekliyorum lütfen cevap yazın

X