- 14 Aralık 2008
- 5.298
- 122
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.441
uzun sac delisiyimdir.. bu baslik ilac gibi geldi :) Yarin ilk isim siyah turp aramak olacak.. Tskür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese slm.lar
çok güzel haberlerle geldim inanamıyorum az önce kuafördeydim saçlarıma fön çektrdim..
sizlerden duydukça saçlarınızın uzadığını sağlık kazandını ve çevrenizdekilerinde bunu farkettiğini özeniyordum son zamanlarda saçlarımın kalitesi öyle kötülemiştiki bi gün bende böle bir haber vercemi ummuyordum ..
ama kuaförün koltuğuna oturduğum ve saçlarıma dokunduğum anda bana naptınız saçlarınıza deyişini ve fön bitene kadarki saçlarıma hayranlıkla bakışını hiç unutamıcam önce söylemedim o bana habşre şunumu bunumu diyince bende yaşasın turp dedim ve çocukcazın gözü ayrıldı resmen nasıl yani filan oldu ..iyice tarif ettim onunda saç dökülmesi varmış hatta açılmaya başlamış ve bende uygulucam dedi hatta tüm elemeanları tek tek gelip saçıma dokundular ve ayrı ayrı tarif verdim
gerçekten inanamıyorum çok mutluyum fair cim sana çok çok teşekkür ederim . Allah ne muradın varsa versin tatlım benim :Saruboceq:
iyiki paylaşmışsın bizlerle bunu..ayrıca burdan hülyaya da teşekkürler çünki zencefilide ihmal etmemiştim
yaşasın turp :sm_cool: hepinizi kocaman Şeniz
şimdi bu fotoğrafı koyuyorum bu 4 kez turplanmış saçım ben anılyamamıştım çünki 2. turptan sonra zaten dip boya zamanınmdı boyatmıştım..3 turptan sonra bidaha fotoğraf koycam katlarından anlarız uzadığını arkadaşlar..
inanın fön çektirmekten bile utanır olmuştum düzleşince uçları kırık kırık duruyordu ama bakın şimdi nasıl sağlıklı ..:)))))))
Maşallah maşallah canım çok güzel görünüyorsun Şeniza.s.
çok sağol emek verip paylaştıgın için :içelim:
akşama bende eklicem bi tane görelim ne kadar uzamışş emmee benim sinüzitten dolayı her zaman yapamadığımı biliyorsunuz:çok üzgünüm: ona göre yanisenağlama
canım e yukarısına bakarsan sayfanın her ayrıntıyı bulabilirsin..yalnız strechlemeyi unutma yumurta sarısı sertleştiriyo yıkayanakadar tabi kokusunuda cekmek istemiyosan baglamayı da unutma olur mu tatlım sonuclarını bekliyoruz..süprizzzzz
sevgili fairy strech yerine başka birşeyle sarsam olur mu
sevgili fairy strech yerine başka birşeyle sarsam olur mu
kızzzz böceğimmm nerelerdesin sennnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
olur canım poşet geçir istersen farketmezzzyerimseniben
özledim seni yaaa:asigim::asigim:
ben de özledim şekerimŞeniz
evet ben de tam olarak çöp poşeti geçirmeyi düşünüyordum zaten:1ninca:
sen nasıl canım a.s.
şahsen ben boya bonesi kullanıyorum üzerinede tülbent bağlıyorum
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OKUYUNN LÜTFEEEENNN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Haftada 2-3 defa badem yağıyla yumurta sarısını saçlarıma uygulasam 1 haftada kaç cm uzar?
LÜTFEN CVP VERİNN..
peki canım. bu turplu suyu haftada kaç kez kullanmak gerekiyo?
evet canım suyunu sürüyoruz posasını değil a.s..acil cevap bekliyorum arkadaşlar lütfeeennnnnn...
bunu kaynatınca suyunu saçımıza sürüyoruz, yani yıkar gibi, posasını değil di mi?
bekliyorum lütfen cevap yazın