8
89sweetugce89
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.241
ben turplu suyu 3 defa yaptım ve gerçekten uzadı perçemlerim çok kısaydı baya fark var buguün yine yapcam harika bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba bir mucizeyi paylaşıyoruz:) saclarımı 2 gün önce kızıla boyadım.Gec uuyor diye kırıklarını aldırmıyorum.Yazın denizden,güneşten,kışında jöle denilen illetten dolayı aslında cok yıprandı ama nereden bakarsanız en az 8 cm gitmesi gerekiyor ve kıyamıyorum".Hadi bakalım bu turplu suyu da deneyeyim nasıl bir sonuc alacagım?"dedim.Dun once saclarımın dipten fotografını cektim.Bir ay sonra son haliyle ( kimbilir bir aya bile kalmaz belki ) buraya eklemek amacındayım.Yumurta falan sürmedim.saclarımı turplu suyla taradım.iyice ıslattım.sac diplerime masaj yaptım.Kendi kendine kurumasını bekledim ve uyudum.Veeeeeeee bu sabah saclarımın dibinden sac gelmeye başladığını gördüm.Bunu kızkardeşimde gördü çünkü dün özellikle bak yarın bir fark olacak mı demiştim.Bir gecede fark beklemiyordum acıkcası ama saclarım boyalı oldugu için bariz herşey.1 cm falan değil elbette ama olacagım diyor.Her gün hiç üşenmem trplu suyla saclarımı tararım ben.Hatta sac şekillendirici olarak bile kullanılabilir oldugunu gördükten sonra jöleyede elveda derim.Sevgilim yok kocam yok.Sacımı koklayan derdi yok yani turp kokar mıyım endişem sıfır ama kokmuyor.Kaynatırken berbat kokuyordu zira ama kuruyunca eser kalmıyor kokudan.ömrüm boyunca hiç omuzlarımı gecmedi saclarım.Cok buyuk bir heves içindeyim ve bütün gelişmeleri sizinle paylaşacagım.Bu arada keven kökü de hem sac cıkarıyor hem uzatıyor.Daha önce yapmıstım saclarım resmen gürleşmiş ve uzamıştı ama akdara gitmeye üşendiğimden turp suyunu tercih ettim.
ayyy ben de yılan yağı falan kullandım. o da saça sağlık veriyo uzatıyor ve uçlarını koruyor. ancak turp suyu anlaşılan bunu daha çabuk yapıyor. upuzun saçlarım olsun istiyorum.
hemen bu bakımı yapacağım bu akşam. yalnız bir sorum olacak. ne kadar süre bekletiyorsunuz saçınızda?
teşekkür ederim,bende saç dökülmesine sabun iyi geldiğini duydum saçlarımı bir dönem yıkadım ama mahvetti saçlarımı kaskatı yağlı iğrenç bişi oldu sizin sabununuz farklı galiba...
Canım kaskatı yapması normal cunku sacı temızlıyor ben ıkı kere sabunluyorum ıkı kere sampuanlıyorum banyodan cıkınca fonden once yumusatıcı krem suruyorum katılıgı gıdıyor defne sabunu cok faydalı
dun sacımı boyadım ıgrenc oldu turp surcem bugun bı daha ve ıkı gun sonra fln boyayacagım aksın bıraz
:ecrin_bebek:saçlarının maşallahı var resimlerini gördüm canım Şeniz ama sen cok güzelsin Allah nazardan saklasın ... Çok sevindim yaramış fazlasıyla a.s.
makinayla kurutsam beklesem olmazmı sinüzitim varda
kuruttum böle daha rahat oluo bakalım ne olcak
selam bayanlar ben bu turplu suyu iki kez yaptım tamamen burda deddiklerinizden öğrendiklerimle.
ilk yapmam da bi tane turbu yıkayıp 2 bardak buda 30-35 dk.kaynattım.sürdüm 4 saate felan kalmıştır.
Ben öSS ye hazırlanıyorum.çok stresli bi dönemimdeyim. test çözeren sürmüştüm sadece topladım ve açık halde kurudu.sonra yıkamıştım işte.
dün gece de 2.ci kez kullandım.ama bu sefer tek fark bir tane yumurta sarısını koydum.biraz farklı kokuyordu.ama sonunda uzasında katlanırım ben.her neyse yumurtayıda koydum.sürdüm saçıma ve sıkıca evde buldum bişiler naylon boneyle sardım.daha sonrada havlu gibi bişiyle sardım.yattım sabahta yıkadım.uzar mı saçlarım yaaaa. sinirden stresten çok dökülüyordu bende kestiriyim biraz ucundan dedim kuaför maş.resmen kırptı yaa.şimdi de uzasın diye çabalıyorum.cvp verilmiş bir soru olabilir beli ama ne kdr zmanda ne kadar uzatıyor?
bi de benim iampuanım çamterabentinli bi zararı olur mu? Ve ben saçımı sıcak suyla yıkamıştım onunda bir zararı olur mu ?
ama ark.ların yorumları okudum da turbun suyunu çıkarıyorlar mıymış neymiş orasının anlamadım. :S ben rendeliyorum çünkü trbu ve suyla kaynatıyorum...
şimdi den tşk.edrm.