E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.141
bu tuplu suyu gecen 4 bardakla yaptım annem bu fazla die döktü saçın hepsini emmez dedi acaba 2 bardakla yapsam bi turpla olur mu?
olur canım saçına göre ayarlayabilirsin a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tuplu suyu gecen 4 bardakla yaptım annem bu fazla die döktü saçın hepsini emmez dedi acaba 2 bardakla yapsam bi turpla olur mu?
ölçüyü kendin belirle bazı arkadaşlar bir bardak yettigini söylüyorlar..ama ben biraz fazla yapıyorum saçım kalın telli ve çok oldugundan..ancak yetiyor :roflol:bu tuplu suyu gecen 4 bardakla yaptım annem bu fazla die döktü saçın hepsini emmez dedi acaba 2 bardakla yapsam bi turpla olur mu?
ölçüyü kendin belirle bazı arkadaşlar bir bardak yettigini söylüyorlar..ama ben biraz fazla yapıyorum saçım kalın telli ve çok oldugundan..ancak yetiyor :roflol:
yaramayabilir evet yaramayan arkadaşlar da var ama %99 una yaradı.. %1 lik kısma da girebilirsin onun için kesin yarar diyemem..
fairlike peki saçın ne durumda şuan uzadılarmı nekadar oldu?
bu hafta iki kere uyguladım(siyah turpla).ilkinde parlaklık dışında bir değişim olmadı.normalde de çok döküldüğü için dökülmede artış görmedim.2.yi de dün yaptım.dökülmede bariz azalma oldu,normalde elimi her atışımda en az 1 tel gelirdi,tüm gün 3 tel geldi :lepi:
inanılmaz bir parlaklık da oldu,şampuan reklamlarındaki gibi :hooray:
saçımın uzun katlarını kırmızı yapmıştım,son zamanlarda acaip kurudu.resmen öldü..dokunmaya dayanamadığım ve "bunlar düzelmez,banyodan sonra kesmeliyim" dediğim bu bölgede de yumuşama oldu.ama bunu dfn garlı şampuana da borçlu olabilirim,bilmiyorum
sinüzit derdim olmasa düzenli yapmak isterdim ama 1-2 saat öyle durmak bana yaramıyor.neyse yine de saçlarım bir kendine geldi.
çok güzel bir bilgi,paylaştığın için teşekkürler a.s.
Arkadaslar bilmiyorum turplusudanmi ne. yüzümde benim hic tüysorunum yok var ama gözükmüyor sari sari.Bugün bi baktim aynaya o minik Saritüyler yüzümde sankim daha cok gibi geldi.Cenealtkismimda hic olmazdi oralardada var simdi.sok oldumm.Turplusu etki etmis olabilir cünkü yüzüme geldiginde hic yikamam öle kali veriyordu yüzümde.ortaki Killaridami besledi bilmiyorum ama insallah daha fazla cogalmaz .
FairyLike bana yaradı :) 2 hafta oldu, diplerim normalden daha cabuk geldi yaaaaw hihoyyyt hehh bi de kuafor parasi cikacak basima :dance: cok seviyorum seni FairyLike :1hug:
biraz önce babam geldi ve beni çok şaşırtan 2 soru sordu
-senin saçların mı uzamış?
-saçlarını mı boyadın(boyasız kısımdan bahsediyor)?
bir de şu cümleyi kurdu
-saçların ne kadar parlak öyle
kendisi tipik bir "hiçbir değişimi fark etmeyen türk erkeği"dir süprizzzzz
rengi canlandırdığını fark etmiştim ama özellikle de 2 gün önce kestiğim yaklaşık 1 cmlik saçı düşününce...çok sevindim ya :) sadece uçlarda boya olduğu için uzayıp uzamadığını anlayamıyorum ama psikolojik midir nedir,demin bana da uzamış gibi geldi
bu kadar çabuk etki ediyorsa sinüzit dinlemem,devam ederim
kızlar ben bu turplu suyu bi arkadaşıma önerdim.oda başlıycak ama yumurtanın pişmişine de çiğ olanınada alerjisi var yumurtasız kullansa aynı sonucu alırmı.valla cevabı sabırsızlıkla bekliyo çünkü benim turplara göz dikti alıp yapıcak.buarada benim bugün turp günüm heheeeyyyy:teytey:
kızlar ya yurmurta koyup sürdüm diyelim yıkarken bi yerd kaldımı falan diye çok pimpiriklenirim ben napcam :)) korkuyorum bitlenirim falan diye çok mu deliiyim ben ya
hadi yaw demek o kadar memnunsunuz bende yapmayı çok isterim ama saçlarım dökülüyor daha da döker diye yapamıyorum maalesef yenide saçlarımı kestirdim ihtiyacım var aslında ama bilmiyorum.
arkadaşlar ben 2 kez uyguladım turplu suyu.açıkçası çok da memnun kalmıştım yumuşacık ve parlak yapmıştı saçlarımı.ancak geçenlerde saç analizi yaptırdım ve inceleyen kadın bakar bakmaz naptın sen saçlarına mahvetmişsin,kılcal damarların yüzeye çok yaklaşmış ve iltihap başlangıcı var naptıysan bir daha yapma sakın dedi.haberiniz olsun,ben devam etmeyi çok istiyordum dediğim gibi memnun kalmıştım ama herhalde devam etmeyeceğim.