Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Canım yalnız bir kere kullanıp bırakmayacaksın devamlı kullanman gerek o kremi, evet büsbütün sanki güneşten yanmışsın gibi kızartacak ve soyacak ama üzerine sağlam bir nemlendirici sürecek ve makyaj yapmayı da keseceksin bir süre aksi halde ters etki yapar.Şöyle düşün cildin soyuluyor alttan taze cilt çıkıyor ama sen binbir türlü pislik içeren kozmetikleri o bebek deriye sürüyorsun olacak şey mi? Kendi haline bırak bence ve sana tavsiyem hamiltonun yüz için mat ve renkli olan bir güneş koruyucusu var Hamilton everyday face olmalı adı, bu çok güzel bir güneş koruyucu, hem cildi nemlendiriyor hem koruyor hemde biraz renkli olduğu için makyaj ürünü olarak kullanılabiliyor tavsiyemdir bu sayede öyle fondooten vs vs sürmek zorunda kalmayacaksın canım...

Bunun dışında sonbaharda bana sorununu hatırlatırsan kullanabileceğin bir şeyler tavsiye edebilirim ama şu an için ııhhhh olmaz

ben çevirdiğimde şeker yazıyodu yaa neyse :S

Yoo sen doğru çevirdin, hala şeker yazıyor çevirdiğin yerde

dediğini anladım bağımlılık yapan şey

İşte o otu bulabilsem yapacağım zaten de ne yağını ne de otunu bulabiliyorum, yaşadığım yer öyle büyük bir yer değil o yüzden çoğu şeyi bulmakta zorlanıyorum. O yağ çok faydalı bir şey, ta eski zamanlardan beri onu kullanırlar Rusya'da. Resimde Облепиховое масло var bir de, faydalı baya o da, onun türkçesini bilmiyorum ama

böyle bir şey, ağaçta yetişiyor, ben Türkiye'de görmedim hiç. Adını bilen var mı?

ben direk çeviriyi aldım yanlış olabilir ama bu yapılan bi tarif yani içerik değiştiriebilir tabi
Ben şekerin saça bir etkisi olduğunu hiç duymamıştım, ondan şaşırdım. Bazen çeviriyi yarım yamalak yapıyorlar bir de. Ama resim, maskenin olduğu siteden değilse o zaman doğrudur.

Yukarıda yazmıştım İğde olarak sor, meyvesi veya direkt yağı olur...

Ben şekerin saça bir etkisi olduğunu hiç duymamıştım, ondan şaşırdım. Bazen çeviriyi yarım yamalak yapıyorlar bir de. Ama resim, maskenin olduğu siteden değilse o zaman doğrudur.

Bende şeker ile bağı kuramadım ama galiba karışımı katılaştırmaya yarıyor. Ben bizzat "Rusça" olarak paylaşılmış tarifi inceledim, buradaki çeviri doğru.

Şeker=сахар. Сахар yazmıyorsa demek ki şeker değil veya bildiğimiz şeker değil =)

Tarifte verilen bildiğimiz "Şeker"
madem ana dilin Rusça o halde tüm Rus sitelerini araştırıp Saç uzatan Hardal Maskesi tarifinin tariflerini öğrenip bizimlede paylaşman zor olmaz :) Tek tarif bu olmayabilir... Her halukarda başka bir tarif var veya yok, biz bu tarife göre uygulama yapmaya devam ediyoruz...

tatlım ya bb krem misshanınkinş kullandım yani fondöten değil ama... aslında bir an önce yapmak isityorum beklemek istemyorum ama devam etsemmi acnelyse hamilton kreme bakcam şimdi bana tam adını verirmisin

Son düzenleme:
tatlım ya bb krem misshanınkinş kullandım yani fondöten değil ama... aslında bir an önce yapmak isityorum beklemek istemyorum ama devam etsemmi acnelyse hamilton kreme bakcam şimdi

Devam et bence Mayıs'a kadar. Birde kullanım şekli olarak kremi çok ince bir tabaka halinde sürüp sabahlarıda medecassol sürmen iyi olur... Kullandığın missha ise sorun yok ama sen yinede hamiltona bak, yazın da lazım olacak o cici şey :)

hamilton nası azcık kırmızılıkları kapatıormu tatlım adını tam versene bana

Şeker hardalın daha etkili olmasını sağlıyormuş, baktım şimdi. Oğlumu uyutayım bu maskenin değişik versyonlarını paylaşırım.

Toz hardal maskesi .
2 yemek kaşığı toz hardal
2 yemek kaşığı ılık su (bu ikisi karışacak)
1 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı zeytinyağı (veya başka bir yağ da olabilir dulavratotu iğde vs gibi)
2 tatlı kaşığı şeker (şeker burada hardalın daha çok yakmasını sağlayan şey)
Diğer tariflere göre bu maskeye aşağıdakiler eklenebilir:
2 yemek kaşığı konyak
2 yemek kaşığı bal (şeker yerine kullanılmak üzere olabilir, ki bence daha faydalı olur)
3 damla tarçın yağı (saçın uzamasını sağlamak için)
2 yemek kaşığı yeşil çay (papatya veya ısırgan çayı da olabilir),(ılık su yerine kullanılabilir, bence bu da daha iyi olur, yine ılık olarak)
Hazırladığımız karışım krem kıvamında olmalı, içindekilerinin miktarlarıyla buna göre oynayabilirsiniz.

Hazırladığımız maskeyi tamamen homojen hale gelmesi için 1-2 saat bekletiyoruz, sonra uygulamaya başlıyoruz.
Saç uçlarına kesinlikle sürmüyoruz, sadece diplere ve saç derisine uyguluyoruz. Haftada 1 kez 15-30 dk arası kuru saça uygulayıp bekletiyoruz. 1 ay boyunca bu tedaviye devam ediyoruz. Maske sırasında bone kullanırsak daha etkili olur. Maskeyi yıkarken sadece ılık su kullanıyoruz.

Bu arada woman.ru daki forumda bayanların yarısı saçlarının daha çok dökülmeye başladığını yazmış, bazıları bunun doğru olduğunu, dökülen saçların yerine yenilerinin çıktığını filan yazmış. Maskeyi tam olarak doğru uygulamadıklarından olabilir, bilemiyorum. Ben kendi deneyimimden söyleyeyim, hardallı falan değil de, normal karışık yağları içerek maskeler yapıyordum geçen sene, saçlarım ince ve seyrek, bu yüzden onları azıcık da olsa toparlayabilmek için her yolu deniyordum. Maske güzel etki veriyor, saçlar daha canlı, fakat o maskeyi yıkarken inanılmaz çok saçım dökülüyordu. Ben de birkaç kez yaptıktan sonra bıraktım. Ama bu gerçekten zayıf saçlar döküldüğünden ve yeni saçlar çıkacağından olabilir, sadece benim banyoda çok moralim bozulduğundan devam edemedim.

hamilton nası azcık kırmızılıkları kapatıormu tatlım adını tam versene bana

Hamilton Everyday face matte finsih kuzum yazmıştım ilk mesajda... Canım ben yazın bb yerine kullanıyorum sen hesap et :) Yalnız tek renk bu, sürdükten bir süre sonra rengi oturuyor gerçi missha kullanabildiğine göre zaten sorun olmaz renk konusunda...

Şeker hardalın daha etkili olmasını sağlıyormuş, baktım şimdi. Oğlumu uyutayım bu maskenin değişik versyonlarını paylaşırım.

Çok ilginç bu şeker olayı...

Ama sen harikasın

Hiç üşenmemiş detayıyla yazmışsın teşekkür ederim

Birde vodka ile yapılan bir tarif varmış diyordu bizim kızlar elimde crystal vodka var Moskova hatırası Bu tarifi de öğrensem hiç fena olmazdı, gerçi içmeye kıyamadığım vodkayı saçıma nasıl sürerim bilmiyorum

Tarçın ile beraber zencefil, karanfil,biberiye bunlarda olabilir bence, ben dudak şişiren lipstick yaparken tarçın ve zencefil kullanıyorum mesela cidden kan dolaşımını hızlandırıp şişiriyor güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…