Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

tatlım ben saçı ayıra ayıra sürdüm bir nevi dip boya gibi

Evettttt, bakımımı yaptım güzel güzel yıkayıp pakladım,eldiven kullandığım için herhangi bir sorunda yaşamadım ellerim acımadı yani... Zaten aklıma neden daha önce gelmedi bilmiyorum...

saçımıza yaptığımız kürler mutlaka etkili olur ama ben içerdende desteklemenin doğru olduğunu düşünüyorum..

http://nealsam.bilmiyorum.com/life-time-haremax-60-tablet-sac-tirnak-sagligi
bunu denedinizmi bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok memnunlar saçlarıda çok kısa bi süree uzadı ve gürleşti ...

canım gıda takviyelerine sıcak bakmıyorum pek işim gereği içiçeyim ve hiçbirinin de kimyasal hapların nerdeyse yüzde yüz karla satılmasından baska birşey olduğunu düşünmüyorum bu vitamin yada magnezyum potasyum tabletleri yerine bu içerikli besinlerle beslenmeyi tavsiy ederim...

rica ederim tatlım saçlarını da bizle paylaş uzarlarsa .. ben albüme ekledim ama 6 veya 7 kür sonu yine eklicem :)

tabiki paylaşırım..ben sarı kullandığım için sürekli yanıyo saçlarım o yüzden 7 senedir kaynak kullanıyorum. onunda etkisi var tabi bu kadar dökülmesine( 2 sene önce kestirmiştim bidahada uzatamadım..inş faydasını görürüm resimleride mutlaka paylaşırım

benim saç uçlarım çok çatallı canım ve kırık eskiden değildi böyle çok sinir oluyorum obnubn çaresi ne bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…