- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
tatlım ben saçı ayıra ayıra sürdüm bir nevi dip boya gibi
Evettttt, bakımımı yaptım güzel güzel yıkayıp pakladım,eldiven kullandığım için herhangi bir sorunda yaşamadım ellerim acımadı yani... Zaten aklıma neden daha önce gelmedi bilmiyorum...
yumurtanın kokusu çok zor çıkıyodu sanki.sizde nasıl oldu koku kaldımı
http://nealsam.bilmiyorum.com/life-time-haremax-60-tablet-sac-tirnak-sagligi
bunu denedinizmi bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok memnunlar saçlarıda çok kısa bi süree uzadı ve gürleşti ...
yok be canım koku moku olmuo zaten hardal daha baskın olsa o olur o bile olmuoo emin ol
çok tşkler o zaman hemen hardal bulmalıyım:)
hardal tozu diye aktarlara sorarsan orda çekip veriyorlar ben 300 gram falan aldım 5 tl ... :)
tamamdır gidip alıyım hemen :)çok teşlekkürler..
rica ederim tatlım saçlarını da bizle paylaş uzarlarsa .. ben albüme ekledim ama 6 veya 7 kür sonu yine eklicem :)
tabiki paylaşırım..ben sarı kullandığım için sürekli yanıyo saçlarım o yüzden 7 senedir kaynak kullanıyorum. onunda etkisi var tabi bu kadar dökülmesine( 2 sene önce kestirmiştim bidahada uzatamadım..inş faydasını görürüm resimleride mutlaka paylaşırım
benim saç uçlarım çok çatallı canım ve kırık eskiden değildi böyle çok sinir oluyorum obnubn çaresi ne bilemiorum
Ben albümünü göremedim
canmm bu hardal tozu nerden alcaz bılıymusun?
aktardan canım aktar çekip veriyor baska da nerden temin edersin bilemiyorum bitkisel syeler satan yerlerde olabilir ama aktardan aldım ben
tamam canmm denedınmı?