Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

bi başka linkte fotoğraflarla tarifi gördüm bildiğimiz şeker var içinde kafam çok karıştı hemde fotolu. bellaist blog hardal maskesi yazıp bir bakabilir siniz

Son düzenleme:
bugün 4. kürümü yaptım birazdan yıkayacağım bakalım şifa olsun hepimize

Şifa olsun kuzum, bende yarın yaparım artık...

bi başka linkte fotoğraflarla tarifi gördüm bildiğimiz şeker var içinde kafam çok karıştı hemde fotolu. bellaist blog hardal maskesi yazıp bir bakabilir siniz

Bakıyorum canım hemen ama neden kafan karıştı, senin verdiğin tarifle aynı bu? Hiç kafan karışmasın, aynen devam et ben sadece ufacık bir değişiklik yapacağım...

Zeytinyağını azaltıp için biraz karanfil yağı ve biraz biberiye yağı ekleyeceğim.

ben şeker yerine organik olduğumdan emin balı ekledim balın saça faydalı olduğunu düşünüyordım zaten tatlım bakalım ekle tabii bence daha da ii olur

kız çokkkk 2 kavanoz var bal sevmiorum ki yiyim yaa adam kendi arıcı zati arılar ormanda şilede

kızlar bende aldımm hardal tozu sonunda başlycam pazar günü akşam... nasıl heyecan yaptım valla. kılıçbalığımm norwegiancımm nasıl gidiyor sizin durumlar? kaaç kür oldu?

kızlar bende aldımm hardal tozu sonunda başlycam pazar günü akşam... nasıl heyecan yaptım valla. kılıçbalığımm norwegiancımm nasıl gidiyor sizin durumlar? kaaç kür oldu?

4 kür oldu hayatım bilmem ki snaki uzadı sonraki hafta çekip eklimmi yada bu hafta eklim yeni foto :)

kız çokkkk 2 kavanoz var bal sevmiorum ki yiyim yaa adam kendi arıcı zati arılar ormanda şilede

Kuzum zeytinyağı ve bal bize aileden gelen bir şey o yüzden senin bal saf bal değil onu söyleyeyim, sevmemen isabet olmuş yani piyasada satılanlara göre daha iyi durumda ama yinede kuşkulu. Nerden çıkartıyorsun diyorsan bizim memlekette çıkan azıcık bal üreticilerden direkt alınıp devlet erkanı, ateşeler ve belli başlı ileri gelenler arasında paylaşılıyor ve hakiki bal gerçekten çok ama çok pahalı, yani öyle saçına sürebileceğin bir şey değil kuzum. Bize sende minicik bir kavanoz geliyor onu da zaten çeyrek çay kaşığı yiyebiliyoruz o kadar sert bir bal...

Ben iki defa uyguladım, ilk iki kür arasında epey süre geçti allerji olduğum için, düzenli yapamadığım içinde anlayamadım haliyle. Ben geçen haftayı ilk kür sayıyorum o yüzden...

4 kür oldu hayatım bilmem ki snaki uzadı sonraki hafta çekip eklimmi yada bu hafta eklim yeni foto :)

Eh zaten zamanı gelmiş 4 kür olduğunda göre koy bakalım kuzum

ayyy olur valla merak ettim. haftada 2 kez mi uygulyorsun? ne kadar bekletiyorsun?

Haftada 1 uyguluyor, Norwegian'ın bilmiyorum ama ben 1 saat bekletiyorum... Birde inşallah acı hardal tozu almışsındır, bazı arkadaşlar normal hardal tozu kullandığı için yakmıyor...

Haftada 1 uyguluyor, Norwegian'ın bilmiyorum ama ben 1 saat bekletiyorum... Birde inşallah acı hardal tozu almışsındır, bazı arkadaşlar normal hardal tozu kullandığı için yakmıyor...

Yaa bilmiyorum ki :26::26: sarı toz şeklinde ama satıcı acı yada değil diye bişi söylemedi

Yaa bilmiyorum ki :26::26: sarı toz şeklinde ama satıcı acı yada değil diye bişi söylemedi
Kullandığında anlarsın kuzum...

Ben de denemek istiyorum,, acaba saç gürleştirir mi? Ne iyi olur gürleşme olsa

Sanmıyorum, sığır iliği kürü ile kafamdan saç fışkırıyor isimli konuya bir bak canım kürü doğru uygularasan sonuç kesin...

kullananlar saçlarının resmini falan koysaydı keşkee

Profillerimizde fotoğraflarımız var...

yüzde yüz saf değildir belki evet ama canım ben analizleri de bizzat yaptırdık yoksa söylemem kestane balı zaten gerçekten farklı ve acı dediğin gibi. glikoz kullanmıyor . piyasdaki balların hepsi glikoz dolu prolin değerleri çok düşük berbat... bişey yok resmen glikozdan bal uyapıyorlar bu insana şekerden daha zararlı o konuda ghaklısın bildiğin büyük bir bal üretici var adam durmadan arap seyhlerinin uçaklarla gelip daha dorusu özel jetleriyle gelip bal aldıklarını söylüyordu resmen onlara özel yapıyor . ben de haftada bir yapıorum bir saat bekliorum sanırım ama geçtiğide olmuştur :)

koycam inş ama saçlarım bu aralar irenççç gözküo gözüme nedense sert ve mat. şampuanı değişmem lazım sanırım

Son düzenleme:

hardal kaç tür bilmiorum ki canım biz bir sarı toz çektirmiş kardeşimn :Sseninki farklımı

hardal kaç tür bilmiorum ki canım biz bir sarı toz çektirmiş kardeşimn :Sseninki farklımı
bendeki de öyle tatlım. kılıçbalığı demiş ondaki acıymış da acı olması gerekiyor diye. ben daha başlamadım kursa gidiyorum haftasonları. pazartesi deniycem. bakalım yanma olursa acıdır

bendeki de öyle tatlım. kılıçbalığı demiş ondaki acıymış da acı olması gerekiyor diye. ben daha başlamadım kursa gidiyorum haftasonları. pazartesi deniycem. bakalım yanma olursa acıdır

benimki de tatlı değil ki tatl hardal olmaz ki bence doğasına aykırı ..:) illa hafif acı olur canım

Aynen öyle, içinde bal kelimesini geçirip bal şurubu satıyorlar insanlara, sonra da gelsin bozulmuş şeker intoleransı... Yeni neslin hepsine diabete yatkınlık var çok fena... Tamamdır analizleri yaptırdıysan zaten diyecek bir şey yok, sende benim gibi pipiriklisin belli ki

Şampuan ne kullanıyordun?

Hardalın 10 tane türü var ama genellikle aktarlarda, siyah,beyaz ve kırmızı olarak satılır çekilince hepsi sarı oluyor ama

Aynen yanıyorsa acıdır... Ben saçıma sürdüğümle sofra hardalı da yapıyorum söylemiştim, nasıl acı anlatamam ama nefis oluyor yahu

Bende uygulamak istiyorum ama kokusu nasil?
Sinameki kurunu yapmistim cok etkiliydi ama kokusu öööö igrenc gunlerce kafamdan gitmiyirdu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…