Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

bu arada sac rengınede dkkat ettım cok bı renk ne renk acaba?

gördünmü canım eklisin demi bende sen.. sey saçlarım boya değil sadece uçlarda çok önceden hafif kırmıştım sorna açılıp durdu güneş falann ne renk bilmiyorum yani tepesi koyu canım :)

gördünmü canım eklisin demi bende sen.. sey saçlarım boya değil sadece uçlarda çok önceden hafif kırmıştım sorna açılıp durdu güneş falann ne renk bilmiyorum yani tepesi koyu canım :)

kumral gbı duruyo bnm boyatmadan once sac rengme benzttım de ondan canm:) bılmem eklımıyım?

canım konuyla ilgisi yok ama merak ettim ne oldu düzeldimi yüzün..
)
canım benim bende onu yazacaktımm acnelyse ye geçen 2. kez sürdüm sonra yine ara verdim .. baya iyileşme gördüm ama öle 3 günde bir değil haftada bir oldu resmen çok soyuluo diye korkuyorum şu an kabuk yok ama sürersem yine olcak Ç:

)
canım benim bende onu yazacaktımm acnelyse ye geçen 2. kez sürdüm sonra yine ara verdim .. baya iyileşme gördüm ama öle 3 günde bir değil haftada bir oldu resmen çok soyuluo diye korkuyorum şu an kabuk yok ama sürersem yine olcak Ç:

canım güneşe falan çıkıyorsan zaten sürme,leke falan olur olmazsa sonbaharda tekrar başlarsın..

merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.

Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.

Maske tarifi :

1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.

2. 1 çorba kaşık şeker .

3. 1 yumurta sarısı.

4. 60 ml sıcak suyu.

5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.

Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.

40 dakika bekliyorsunuz.

Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.

Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.

Dikkatet :

Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.

Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...
Zeytinyağı yerine resimdeki gibi gerçek "Репейное масло" olursa daha iyi olur. Türkçesi dulavratotu yağı. Nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin, burdaki aktarcı ne olduğunu bile bilmiyor sanırım =)

Zeytinyağı yerine resimdeki gibi gerçek "Репейное масло" olursa daha iyi olur. Türkçesi dulavratotu yağı. Nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin, burdaki aktarcı ne olduğunu bile bilmiyor sanırım =)
Bir de Retinola acetat yerine şeker yazmışsınız sanırım, şeker değil o, A vitamini =)

bende rus bi arkadaşıma gösterdim onun çevirisine göre içindekiler şöyle:
Retinol,
Çıçırgan yağı,
Dulavraotu yağı,
Hardal tozu ve
Yumurta sarısı
(hatta dulavraotu ve retinolün saça çok iyi geldiğini Rusya'da sürekli kullandığını söylüyor..)

Retinol ün yağı özellikle saç içinmiş birde jeli varmış o da ciltteki siyah noktalara ve serumu kırışıklık içinmiş :)

http://nealsam.bilmiyorum.com/life-time-haremax-60-tablet-sac-tirnak-sagligi
bunu denedinizmi bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok memnunlar saçlarıda çok kısa bi süree uzadı ve gürleşti ...

Normal biotin ve bemiks c daha uygun...Birde canım aklında olsun forumda bu tarz dış linkleri paylaşmak yasak, aman ha, reklam yapıyor derler...

saçımıza yaptığımız kürler mutlaka etkili olur ama ben içerdende desteklemenin doğru olduğunu düşünüyorum..

Doğrudur ama seçme vitaminler gerekli ve mümkün olduğunca doğal olmalı...

yarasın kuzummmm :KK70:

Teşekkür ederim canım...

tabiki paylaşırım..ben sarı kullandığım için sürekli yanıyo saçlarım o yüzden 7 senedir kaynak kullanıyorum. onunda etkisi var tabi bu kadar dökülmesine:KK43:( 2 sene önce kestirmiştim bidahada uzatamadım..inş faydasını görürüm resimleride mutlaka paylaşırım :KK66:

Yanan saçlar için benim brezilya fönü başlığıma bak canım... Profilimden bulabilirsin...

benim saç uçlarım çok çatallı canım ve kırık eskiden değildi böyle çok sinir oluyorum obnubn çaresi ne bilemiorum :KK43:

Saç uçların kuruyor çözümü var, nemlendirmek... Kuru saça da çok azıcık hindistan cevizi yağı mesela... Ha yok ben ucuna sürmek istemem diyorsan iyi bir ürün tavsiye edebilirim...

)

Cildinde ne gibi bir sorun vardı senin derdini anlat derman bulayım hihi Bu arada acnelys zaten soyarak çalışıyor...

canım güneşe falan çıkıyorsan zaten sürme,leke falan olur olmazsa sonbaharda tekrar başlarsın..

Güneş koruyucu kullanarak devam edebilir, acnelyse direkt TCA kadar tehlikeli olmuyor koruyucu kullanıldığı vakit...

Bende ilk başta öyle dedim fotoğraftaki malzemelere bakıp ama Norwegian orjinal linki attığında fotoğrafın başka siteden alınmış olduğunu gördüm. Tarif Norwegianın verdiği şekildeydi sitede... Dulavrat otu yağını aktarda bulabilirsin ama ne kadar gerçek olur bilmiyorum bence ot olarak alıp zeytinyağına yatırabilirsin şimdi tam mevsimi, garip kahverengi bir ot ve ucuz bir şey...

Rusya'da çok güzel marketler var, ilaç,kozmetik bu tür şeyleri beraber satıyorlar ve oradan alıpda hala kullandığım şeyler var mesela sorun şu ki oradan aldığım şeylerin kalitesi çok yüksekken buradan aldıklarımda aynı kaliteyi bulamıyorum, acı ama gerçek...

Bir de Retinola acetat yerine şeker yazmışsınız sanırım, şeker değil o, A vitamini =)

Yok canım yani fotoğrafa bakarak söylüyorsan fotoğrafta kullanılan şeyler değil tarifte yazan, siteyi bizzat inceledim ama farklı şekillerde yapılıyor olaiblir ben araştıracağım neticede dulavrat otunu ben mesela yara yanık vs için kullanıyorum çabuk iyileşmesini sağlıyor...

bende rus bi arkadaşıma gösterdim onun çevirisine göre içindekiler şöyle:
Retinol,
Çıçırgan yağı,
Dulavraotu yağı,
Hardal tozu ve
Yumurta sarısı
(hatta dulavraotu ve retinolün saça çok iyi geldiğini Rusya'da sürekli kullandığını söylüyor..)

Çıçırgan yağı yani yabani İğde yağı, bulmak kolay olmaz sanki...

Retinol ün yağı özellikle saç içinmiş birde jeli varmış o da ciltteki siyah noktalara ve serumu kırışıklık içinmiş :)

Canım Retinol zaten A vitamini, eczanede rahat rahat bulunur...Avicap olarak istersen minicik balyalar halinde veriyorlar.

ben direk çeviriyi aldım yanlış olabilir ama bu yapılan bi tarif yani içerik değiştiriebilir tabi

Yok canım, senin bana gönderdiğin linkte yazan senin verdiğin tarif ama kullandığın fotoğraf işi karıştırıyor daha önce söylemiştim... Fotoğrafta ki malzemelerle tarif uymuyor diye ilk ben yazmıştım :KK1::KK1::KK1: Başka tarifler varmı diye esasında araştırmak lazım Angel'in yazdığı diğer bir tarif olabilir işe yarayabilirde neden olmasın.Hatta atkuyruğu da eklenebilir bence...

senin rusçan var mı ?

Onu bilmem ama benim var:KK1:

Normal biotin ve bemiks c daha uygun...Birde canım aklında olsun forumda bu tarz dış linkleri paylaşmak yasak, aman ha, reklam yapıyor derler...

Doğrudur ama seçme vitaminler gerekli ve mümkün olduğunca doğal olmalı...

Teşekkür ederim canım...

Yanan saçlar için benim brezilya fönü başlığıma bak canım... Profilimden bulabilirsin...

Saç uçların kuruyor çözümü var, nemlendirmek... Kuru saça da çok azıcık hindistan cevizi yağı mesela... Ha yok ben ucuna sürmek istemem diyorsan iyi bir ürün tavsiye edebilirim...

Cildinde ne gibi bir sorun vardı senin derdini anlat derman bulayım hihi Bu arada acnelys zaten soyarak çalışıyor...

Güneş koruyucu kullanarak devam edebilir, acnelyse direkt TCA kadar tehlikeli olmuyor koruyucu kullanıldığı vakit...

Bende ilk başta öyle dedim fotoğraftaki malzemelere bakıp ama Norwegian orjinal linki attığında fotoğrafın başka siteden alınmış olduğunu gördüm. Tarif Norwegianın verdiği şekildeydi sitede... Dulavrat otu yağını aktarda bulabilirsin ama ne kadar gerçek olur bilmiyorum bence ot olarak alıp zeytinyağına yatırabilirsin şimdi tam mevsimi, garip kahverengi bir ot ve ucuz bir şey...

Rusya'da çok güzel marketler var, ilaç,kozmetik bu tür şeyleri beraber satıyorlar ve oradan alıpda hala kullandığım şeyler var mesela sorun şu ki oradan aldığım şeylerin kalitesi çok yüksekken buradan aldıklarımda aynı kaliteyi bulamıyorum, acı ama gerçek...

Yok canım yani fotoğrafa bakarak söylüyorsan fotoğrafta kullanılan şeyler değil tarifte yazan, siteyi bizzat inceledim ama farklı şekillerde yapılıyor olaiblir ben araştıracağım neticede dulavrat otunu ben mesela yara yanık vs için kullanıyorum çabuk iyileşmesini sağlıyor...

Çıçırgan yağı yani yabani İğde yağı, bulmak kolay olmaz sanki...

Canım Retinol zaten A vitamini, eczanede rahat rahat bulunur...Avicap olarak istersen minicik balyalar halinde veriyorlar.

Yok canım, senin bana gönderdiğin linkte yazan senin verdiğin tarif ama kullandığın fotoğraf işi karıştırıyor daha önce söylemiştim... Fotoğrafta ki malzemelerle tarif uymuyor diye ilk ben yazmıştım :KK1::KK1::KK1: Başka tarifler varmı diye esasında araştırmak lazım Angel'in yazdığı diğer bir tarif olabilir işe yarayabilirde neden olmasın.Hatta atkuyruğu da eklenebilir bence...

Onu bilmem ama benim var:KK1:

o daaaa devuşka muah muah :KK70:

tatlım benim akne sorunım var birazözellikle de kırmızı izleri ay çıldırıorum geçmesi zor oluooo acnelyse kullandım 3 gün üstüst çok soydu falan sonra bırakyım bikez sürdüm az soydu şu an fena deil aslında işe yarar gbi ama soyma çok kötüü :KK43: yani makyaj bile yapılmıoki

X