Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Gözlerim yaşardı, burnum nasıl aktı anlatamam Acılık oranı farklı olanlarda mı oluyo ? Bi daha mı denesem dicem ama yok çok yandım. Sen de aktardan almıyor musun?
Tbiiki hardalın farklı türleri vardır ama hepsi çekildiğinde sarı olur böyle... Eğer rahatsız olduysan riske atma.

arkadaşlar ben hardalın tohumunu aldım aktarda çekme makinesi yok.kahvecilerde çekmeyeceklerini söyledi.Dibekte dövsem olur mu bir kısmını ezdim ama toz gibi olmadı ne dersiniz bu şekilde kullansam olur mu

arkadaşlar ben hardalın tohumunu aldım aktarda çekme makinesi yok.kahvecilerde çekmeyeceklerini söyledi.Dibekte dövsem olur mu bir kısmını ezdim ama toz gibi olmadı ne dersiniz bu şekilde kullansam olur mu
kuzum ezebilirsen ez istersen ama baya toz yapman lazım becerebilir misin
normalde çekiyorlar ama anlamadım
sen yap bakalım

rondoda az önce denedim kıyılmadı bile.dibektede irili ufaklı oluyor ezebildiğim kadar ezerim ama toz haline gelmiyor tam ayrıca sarı siyah oluyor sizinki tamamen sarı mı yoksa siyah tozuda gözüküyor mu.sayfaların hepsini okumadım henüz gerçekten uzattı mı

Siyah kısım görülmüyor bizde, iyi ezilmediğinde sarı siyah oluyor doğrudur. Evde karabiber değirmeni var mı peki?

Evet gerçekten uzatıyor.

yok canım karabiber değirmeni un haline getiriyor mu .alabilirim yani.ama bugün bir kaç aktara çekermisiniz diye soracağım

malesef kimse çekmedi dibektede irili ufaklı oldu ya tozunu sipariş edeceğim ya da eğerki irii ufaklıda olr derseniz ezebildiğim kadar kullanacağım .sizce dibekte ezdiğim kadar aynı etki gösterir mi

ve son olarak karabiber öğütücü aldım ondada un haline elmedi dibekte dövdüğüm kadar maske uyuladım.biri desin o şekildede olur diye.un haline gelmeden aynısı olurmu .şu an uyuladım hafif yanma var

merhaba kızlar bu maskenin bir benzeriyle pinterestte dolaşırken karşılaştım. Avokado(kendisi veya avakado yağı)-hardal tozu-bal-tarçın bu şekilde uygulayanınız ve sonuç alanınız oldu mu acaba?

merhaba kızlar bu maskenin bir benzeriyle pinterestte dolaşırken karşılaştım. Avokado(kendisi veya avakado yağı)-hardal tozu-bal-tarçın bu şekilde uygulayanınız ve sonuç alanınız oldu mu acaba?
merhaba konuyu ben açmıştım bu sekilde uyguladım ama bence avakado eklenirse etkide sıkıntı çıkmaz hem yağlarla desteklemek çok iyi oluyor

Bu maskenin esasını azeri bir arkadaşımdan öğrenmiştim1kaşık hardal tozu,1 kaşık DULAVRAT OTU YAĞI( tabi Türkiye'de bulunması bayağı zor),1 kaşık mayonez,biraz bal.
buradaki yeşil kapaklı şişe dulavrat otu yağıdır. Araştırırsanız göreceksiniz :)

çeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…