- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Tbiiki hardalın farklı türleri vardır ama hepsi çekildiğinde sarı olur böyle... Eğer rahatsız olduysan riske atma.Gözlerim yaşardı, burnum nasıl aktı anlatamamAcılık oranı farklı olanlarda mı oluyo ? Bi daha mı denesem dicem ama yok çok yandım. Sen de aktardan almıyor musun?
Baya acı çektim ama hala da aklım kaldı. Saçım uzasın diye herşeyi yapabilirim.Tbiiki hardalın farklı türleri vardır ama hepsi çekildiğinde sarı olur böyle... Eğer rahatsız olduysan riske atma.
Canım belki alerjik reaksiyon gösteriyor kafa derin, doğal olması alerjiye sebep olmayacağı manasına gelmez çünkü, bu yüzden ben önce sağlık derim.Baya acı çektim ama hala da aklım kaldı. Saçım uzasın diye herşeyi yapabilirim.
merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.
Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.
Maske tarifi :
1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.
2. 1 çorba kaşık şeker .
3. 1 yumurta sarısı.
4. 60 ml sıcak suyu.
5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.
Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.
40 dakika bekliyorsunuz.
Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.
Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Dikkatet :
Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.
Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...
arkadaşlar ben hardalın tohumunu aldım aktarda çekme makinesi yok.kahvecilerde çekmeyeceklerini söyledi.Dibekte dövsem olur mu bir kısmını ezdim ama toz gibi olmadı ne dersiniz bu şekilde kullansam olur mu
kuzum ezebilirsen ez istersen ama baya toz yapman lazım becerebilir misinarkadaşlar ben hardalın tohumunu aldım aktarda çekme makinesi yok.kahvecilerde çekmeyeceklerini söyledi.Dibekte dövsem olur mu bir kısmını ezdim ama toz gibi olmadı ne dersiniz bu şekilde kullansam olur mu
Siyah kısım görülmüyor bizde, iyi ezilmediğinde sarı siyah oluyor doğrudur. Evde karabiber değirmeni var mı peki?rondoda az önce denedim kıyılmadı bile.dibektede irili ufaklı oluyor ezebildiğim kadar ezerim ama toz haline gelmiyor tam ayrıca sarı siyah oluyor sizinki tamamen sarı mı yoksa siyah tozuda gözüküyor mu.sayfaların hepsini okumadım henüz gerçekten uzattı mı
Olur bir sorun yaratmaz sadece arındırırken azıcık zorlar seni hepsi bu.ve son olarak karabiber öğütücü aldım ondada un haline elmedi dibekte dövdüğüm kadar maske uyuladım.biri desin o şekildede olur diye.un haline gelmeden aynısı olurmu .şu an uyuladım hafif yanma var
arkadaşımızın dediği gibi sorun yok yap canımve son olarak karabiber öğütücü aldım ondada un haline elmedi dibekte dövdüğüm kadar maske uyuladım.biri desin o şekildede olur diye.un haline gelmeden aynısı olurmu .şu an uyuladım hafif yanma var
merhaba konuyu ben açmıştım bu sekilde uyguladım ama bence avakado eklenirse etkide sıkıntı çıkmaz hem yağlarla desteklemek çok iyi oluyormerhaba kızlar bu maskenin bir benzeriyle pinterestte dolaşırken karşılaştım. Avokado(kendisi veya avakado yağı)-hardal tozu-bal-tarçın bu şekilde uygulayanınız ve sonuç alanınız oldu mu acaba?
merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.
Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.
Maske tarifi :
1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.
2. 1 çorba kaşık şeker .
3. 1 yumurta sarısı.
4. 60 ml sıcak suyu.
5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.
Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.
40 dakika bekliyorsunuz.
Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.
Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Dikkatet :
Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.
Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...
Bu maskenin esasını azeri bir arkadaşımdan öğrenmiştim1kaşık hardal tozu,1 kaşık DULAVRAT OTU YAĞI( tabi Türkiye'de bulunması bayağı zor),1 kaşık mayonez,biraz bal.
buradaki yeşil kapaklı şişe dulavrat otu yağıdır. Araştırırsanız göreceksiniz :)
Ayda kaç cm uzadıçeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...