- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
Dün hardal tozunu temin ettim. En kısa zamanda bende başlayacağım :) saçlarım şuanda ensemde yandıkları için kestirmek zorunda kalmıştım. Dulavrat otu yağını maalesef hiç bir yerde bulamadım. İnternette bile yok onun yerine başka yağlar kullanacağım. Birde dün aktarda tesadüfen hardal yağı gördüm ve aldım argan yağıyla karıştırıp başıma friksiyon yöntemiyle uyguladım. Gece öyle yattım sabah yıkadım saçlarımı resmen dolgunlaştırdı. Aşırı ince telli ve sönük bir saç yapım var ve kolay kurumazdı saçlarım gece yıkayıp yattığımda sabah kurumamış oluyordu. İnanır mısınız hardal ve argan yağını surdukten sonra saçımı yıkadığımda yaklaşık 1.5 saat sonra saçım kendiliğinden kurudu. Ben bile inanamadım. Hiç bir umudum yoktu alırken aaman bunu da alayım denerim dedim ama bence işe yaradı :) Birde hardal tozlu maskeyı yağlı saçlara uygulamak lazımmış bunu da söylemeden geçmeyim :)çeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...