Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldu
))