- 2 Nisan 2015
- 157
- 46
Dün hardal tozunu temin ettim. En kısa zamanda bende başlayacağım :) saçlarım şuanda ensemde yandıkları için kestirmek zorunda kalmıştım. Dulavrat otu yağını maalesef hiç bir yerde bulamadım. İnternette bile yok onun yerine başka yağlar kullanacağım. Birde dün aktarda tesadüfen hardal yağı gördüm ve aldım argan yağıyla karıştırıp başıma friksiyon yöntemiyle uyguladım. Gece öyle yattım sabah yıkadım saçlarımı resmen dolgunlaştırdı. Aşırı ince telli ve sönük bir saç yapım var ve kolay kurumazdı saçlarım gece yıkayıp yattığımda sabah kurumamış oluyordu. İnanır mısınız hardal ve argan yağını surdukten sonra saçımı yıkadığımda yaklaşık 1.5 saat sonra saçım kendiliğinden kurudu. Ben bile inanamadım. Hiç bir umudum yoktu alırken aaman bunu da alayım denerim dedim ama bence işe yaradı :) Birde hardal tozlu maskeyı yağlı saçlara uygulamak lazımmış bunu da söylemeden geçmeyim :)çeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...
Şifa olsun yarasın düzenli kullandıktan sonra işe yarar merak etmeyinDün hardal tozunu temin ettim. En kısa zamanda bende başlayacağım :) saçlarım şuanda ensemde yandıkları için kestirmek zorunda kalmıştım. Dulavrat otu yağını maalesef hiç bir yerde bulamadım. İnternette bile yok onun yerine başka yağlar kullanacağım. Birde dün aktarda tesadüfen hardal yağı gördüm ve aldım argan yağıyla karıştırıp başıma friksiyon yöntemiyle uyguladım. Gece öyle yattım sabah yıkadım saçlarımı resmen dolgunlaştırdı. Aşırı ince telli ve sönük bir saç yapım var ve kolay kurumazdı saçlarım gece yıkayıp yattığımda sabah kurumamış oluyordu. İnanır mısınız hardal ve argan yağını surdukten sonra saçımı yıkadığımda yaklaşık 1.5 saat sonra saçım kendiliğinden kurudu. Ben bile inanamadım. Hiç bir umudum yoktu alırken aaman bunu da alayım denerim dedim ama bence işe yaradı :) Birde hardal tozlu maskeyı yağlı saçlara uygulamak lazımmış bunu da söylemeden geçmeyim :)
İnşaallah :) ama inançlı olmakta çok önemli bence psikolojik olarakta etkileniyor vucut :) bu sfer inanıyorum olacak :)Şifa olsun yarasın düzenli kullandıktan sonra işe yarar merak etmeyin
Kesinlikle katılıyorum inançlı olmak ve düzenli yapmak gerekiyorİnşaallah :) ama inançlı olmakta çok önemli bence psikolojik olarakta etkileniyor vucut :) bu sfer inanıyorum olacak :)
1 ay sonunda kesinlikle bildireceğim :)Kesinlikle katılıyorum inançlı olmak ve düzenli yapmak gerekiyorolumlu gelişmelerini bekliyorum
valla canım normalden hızlı uzadı cm olarak hesaplamadım..Ayda kaç cm uzadı
Anladım canım bende dax bitince başlamayı düşünüyorum teşekkür ederimvalla canım normalden hızlı uzadı cm olarak hesaplamadım..
yine başlayacağım bu küre saçımı kestirdim yıprandığı için...
dax ne canımAnladım canım bende dax bitince başlamayı düşünüyorum teşekkür ederim
Dax supergo saçları Hızlı uzat bakım yağıdax ne canım
Bu urunu bende kullaniyorum yalniz cok yoğun bir urun o nedenle sactan arinmasi bayagi zor oluyor yaz aylarinda pek tercih etmiyorum. Ama icerik bakimindan cok zengin bir urun tavsiye ederim bende :)
Tatlım ben şöyle yapıyorum 1 tatlı kaşığı dax 1er tatlı kaşığı badem yağı-çörekotu yağı -susam ve lavanta yağını benmari usulü eritip sürüyorum ve arınıyorBu urunu bende kullaniyorum yalniz cok yoğun bir urun o nedenle sactan arinmasi bayagi zor oluyor yaz aylarinda pek tercih etmiyorum. Ama icerik bakimindan cok zengin bir urun tavsiye ederim bende :)
merhaba canim. Ne kadar zaman uygulandin maskeyi ve kac cm uzadi??çeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...
6 seans gibi uyguladım canım gözle görülür en az 6 cm oldu.. fotoda var aslında gerçekten etkiliC
merhaba canim. Ne kadar zaman uygulandin maskeyi ve kac cm uzadi??
Anladim canim. Cok tesekurler cevapladigin icin.6 seans gibi uyguladım canım gözle görülür en az 6 cm oldu.. fotoda var aslında gerçekten etkili
merhaba arkadaşlar
saçlarım uçlarıda kırık olduğundan mı bilinmez kaç yıldır aynı boyda kaldılar uzama yok uçlarını da aldırıyorum fayda etmiyor.. rusça bir siteden bulduğum bu maskeyi yapacağım çok popüler olduğundan işe yarayacağını düşünüyorum maske tarifi ve uygulayan bayanların resimleri de bunlar.
Yavaş uzayan saçlar için bu saç maskesi uzamayı hızlandırır.
Maske tarifi :
1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.
2. 1 çorba kaşık şeker .
3. 1 yumurta sarısı.
4. 60 ml sıcak suyu.
5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.
Maskeyi sadece saç diplerine uyguluyorsunuz saç uçlarına sürmüyorsunuz.
Sonra bone takıyorsunuz veya streçle sarıyoruz ve üzerine havlu sarıyorsunuz.
40 dakika bekliyorsunuz.
Sonra sıcak suyla yıkıyorsunuz.
Maske haftada sadece 1 kere yapabilirsiniz. Komple 14 hafta yapabilirsiniz.
Dikkatet :
Maske yapıldığında kafa deriniz sanki size yanıyormuş gibi gelecek. Fakat panik yapmayın çünkü hardal tozu başımızdaki kanı hareketlendiriyor , o yüzden saçlar daha hızlı çikiyor ,
gür ve güçlü ,ve volume yapıyor.
Eğer sizin saç uçlarına kuru bu maske ile beraber Coconut Oil sürebilirsiniz. isterseniz içine farklı yağlar badem hindistan cevizi ekleyebilir hafif ısıtıp koyabilirsiniz...
merhaba ben de siparis verdim anneme ..Yeniden başlamaya ne dersin?norwegian
merhaba ben de siparis verdim anneme ..
bi sarı bir de siyah -kahve arası küçük tohumlu birsey getirmiş hangisi bilemedim dedi..
sarıyı mı kullandınız siz ?
merhaba ben de siparis verdim anneme ..
bi sarı bir de siyah -kahve arası küçük tohumlu birsey getirmiş hangisi bilemedim dedi..
sarıyı mı kullandınız siz ?