Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

çeşitli şekillerde yapılabilir zaten yağları katmak eklemek ve çıkarmak size kalmış ama bizim reçetede çok işe yaradı...
Dün hardal tozunu temin ettim. En kısa zamanda bende başlayacağım :) saçlarım şuanda ensemde yandıkları için kestirmek zorunda kalmıştım. Dulavrat otu yağını maalesef hiç bir yerde bulamadım. İnternette bile yok onun yerine başka yağlar kullanacağım. Birde dün aktarda tesadüfen hardal yağı gördüm ve aldım argan yağıyla karıştırıp başıma friksiyon yöntemiyle uyguladım. Gece öyle yattım sabah yıkadım saçlarımı resmen dolgunlaştırdı. Aşırı ince telli ve sönük bir saç yapım var ve kolay kurumazdı saçlarım gece yıkayıp yattığımda sabah kurumamış oluyordu. İnanır mısınız hardal ve argan yağını surdukten sonra saçımı yıkadığımda yaklaşık 1.5 saat sonra saçım kendiliğinden kurudu. Ben bile inanamadım. Hiç bir umudum yoktu alırken aaman bunu da alayım denerim dedim ama bence işe yaradı :) Birde hardal tozlu maskeyı yağlı saçlara uygulamak lazımmış bunu da söylemeden geçmeyim :)

Şifa olsun yarasın düzenli kullandıktan sonra işe yarar merak etmeyin

Bu urunu bende kullaniyorum yalniz cok yoğun bir urun o nedenle sactan arinmasi bayagi zor oluyor yaz aylarinda pek tercih etmiyorum. Ama icerik bakimindan cok zengin bir urun tavsiye ederim bende :)
Tatlım ben şöyle yapıyorum 1 tatlı kaşığı dax 1er tatlı kaşığı badem yağı-çörekotu yağı -susam ve lavanta yağını benmari usulü eritip sürüyorum ve arınıyor

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

merhaba ben de siparis verdim anneme ..
bi sarı bir de siyah -kahve arası küçük tohumlu birsey getirmiş hangisi bilemedim dedi..
sarıyı mı kullandınız siz ?

bi sarı bir de siyah -kahve arası küçük tohumlu birsey getirmiş hangisi bilemedim dedi..

aynen doğru ürün siyah sarı arası tohum tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…