- 26 Mart 2015
- 40
- 1
- 43
Senin masken nedir?maskeyi kullandigim muddetce parlaklik ve canlilik disinda pek bir fark gormedim,14 hafta gectikten sonra uzamasi suratlendi saclarimin.Simdi bir baska hardal maskesi kullanmaya basladim,bir kez yaptim,sonuc muhtesem,saclarim isil-isil,ucusuyor resmen,cok memnunum hardaldan...
Devamlı yazıyorum, her zaman işe yarar.Ya benim son zamanlarda kedfettigim sey de masaj kesinlikle ise yariyor
sizin maskeniz nedir?Lutfen yazarmisiniz?Devamlı yazıyorum, her zaman işe yarar.
Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldusizin maskeniz nedir?Lutfen yazarmisiniz?
Benim saclar suan boyle.Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldu))
Bi de kendi sacimi kendim kesiyorum. Kuaforlere gidince butun emeklerim cop oluo cunku.Benim saclar suan boyle.
Bu başlıkta yazmamdan Hardal maskesi olduğunu anlamışsındır zaten...sizin maskeniz nedir?Lutfen yazarmisiniz?
Krizantem, arkadaş soruyu bana sormuş canım.Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldu))
Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldu))
Canim valla benim maskem biraz kendime gore uyarlanmis. Sac konusunda takintiliyim. Ruyalarimda goruyorum desem yeridir. Yolda bile insanlarin sacina bakip duruyorum. Yuzlerce sayfa okudum. Arastrdim. Sonra kendime gore bi plan program ve maske olusturdum. 200 liradan fazla para harcadim. Soguk sikim ve sertifakali onlarca cesit yagi, bepanten, bemiks, evigen uclusunu sigir iligine belli olculerde karistiriyorum. Gunduzden sacima orjinal soguk sikim hindistan cevizi yagini surup aksama da ilikli karisimi suruyorum. Sac kurutma makinasiyla isitip 5 dakika masaj yapip naylon bone uzerine de sıkıca esarp bagliom. Iki saat oyle durduktan sonra sabaha kadar bekletiom. Sabah sacimi yikayip islakken gliserini iyice yediriyorum uclarina. Saclarim surekli nemli gibi kaliyor. Sonra sampuanimda da cam terabentini, bemiks var bioblas sac uzatma etkili olani kullaniyorum. Butun bunlarin ustune de biotin hapi iciyorum bi ay olmak uzere. Sigir iligini haftada iki yapiyorum. Ve zor da olsa sık sık yikamamaya calosiyorum cunku en iyi besleyen sacin kendi yagiymis. Boyle iste biraz uzun oldu))
Bende hardalımı aldım. Yarın evde değilim ama pazar günü muhakkak yapacağım.
Söylediğin iyi oldu uğraşır dururdum artık.Yarın akşam çok yorgun olmazsam yapabilirim. Bir saat bekletmek yeterli mi?
Arındırma faslında, saçı komple ıslattıktan sonra kökten uca saç kremi sür, bir kaç dakika sonra su ile durula p şekilde şampuanla canım. Diğer türlü direkt şampuan yapılınca hardalın pütürleri saç diplerinde kalıyor
Söylediğin iyi oldu uğraşır dururdum artık.Yarın akşam çok yorgun olmazsam yapabilirim. Bir saat bekletmek yeterli mi?
şifa olsun bende yaptım 1. kür ama :)Ben kür yapmaya devam ediyorum bu hafta 2. kürümü yaptım. Kafam bir kaç gündür çılgınlar gibi kaşınıyor bacılar... Geçen sefer aynı şekilde olmuştu bu yüzden küre devam...
Sana da şifa olsun kuzumşifa olsun bende yaptım 1. kür ama :)
Sonunda bugün maskeyi yaptım. Ama 10 dk bile dayanamayıp saçımı yıkadım. Kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz? Bir saat boyunca aynı şiddette yanmaya devam ediyor mu saç derisi? Madem hardal maskesi olmadı dedim saçımı yıkayıp kuruladıktan sonra evilgen bepanden bemix ampullerini kırdım, yumurta sarısı ve bal ekledim onu sürdüm saçlarıma.
Hardal maskesiyle başlamadan vedalaşmış olmak canımı sıktı birazcık :/
Senin hardal herhalde en acı olanıydı, benimki de yanar ama öyle aman aman değil, sadece çılgınca bir kaşıma isteği oluşturuyor bende