- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
maşallah maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah maşallah
Daha maşallah olmadı kuzum, istediğim gibi her yer aynı boya geldiğinde kesmekten vazgeçip uzatmaya başlayacağım. Şu anki bütün uzatma kürleri aynı boya daha hızlı getirmek için biliyorsunmaşallah maşallah
Daha maşallah olmadı kuzum, istediğim gibi her yer aynı boya geldiğinde kesmekten vazgeçip uzatmaya başlayacağım. Şu anki bütün uzatma kürleri aynı boya daha hızlı getirmek için biliyorsun
Neden bilmiyorum ama bir şekilde önler kısalıyor, önde omuz hizamda saçlar var şaka gibiolacak inanıyorum :)
birde benim de ön taraflar kısa
oysaki hiç kat kesmem
evet kırıldı mı döküldü mü bilemiyorum arkam bele gelcek önü gögüs hizasından altta hafifNeden bilmiyorum ama bir şekilde önler kısalıyor, önde omuz hizamda saçlar var şaka gibi
Galiba kırılıyor haklısınevet kırıldı mı döküldü mü bilemiyorum arkam bele gelcek önü gögüs hizasından altta hafif
Evet sığır iliği ile gürleştirdim saçlarımı ama şimdi başka maskenin adı geçmesin konuyu dağıtmayayım. Devam et ama bu hardal maskesinide yap.[/QUOTE
Sigir iligi ile mi oldu kilicbaligi kac ay uyguladin da bu sonucu aldin
8-10 hafta yanlış hatırlamıyorsam ama dediğim gibi yeni çıkan saçların eskileri ile aynı boya ulaşması seneler sürüyor.Ben o süre zarfında saçı bir noktada sabitledim ve bir kaç ayda bir kesip durdum.Sigir iligi ile mi oldu kilicbaligi kac ay uyguladin da bu sonucu aldin
Bu iki foto arasinda 10 hafta mi var yani?8-10 hafta yanlış hatırlamıyorsam ama dediğim gibi yeni çıkan saçların eskileri ile aynı boya ulaşması seneler sürüyor.Ben o süre zarfında saçı bir noktada sabitledim ve bir kaç ayda bir kesip durdum.
Bu iki foto arasinda 10
Bu iki foto arasinda 10 hafta mi var yani?
Bu bizimkilerin çekilmemiş hali. Dışı böyle siyah, içi sarımsıdır. Doğru şeyi almış yani.Merhaba arkadaşlar ben kürü yapamadım bugün. Daha doğrusu eşimin almış olduğu hardal tohumu tuafima gitti biraz güvenemedim
arasında sar bişiler var normal mi bu fotosunu ekliyorum sizde bakarmisiniz ?
Eki Görüntüle 1480365
Soru yalnis anlasilmis. Sadece iki aylik uygulama sonucunda iki yil sonra bu hale mi geldi demek istedim. Iki ayda mumkun degil tabiki çim degil bu saç)) iki foto arasinsa iki aylik aylik uygulama yapildu baskada yapilmadi manasinda idi.Biyolojik olarak böyle bir şey mümkün mü?
Tekrar anlatıyorum. İlk fotoğraftan sonra 8-10 hafta kadar kürü uyguladım, yeni saçlar çıkmaya başladı. Yeni çıkan saçların diğer saçlar ile aynı boya ulaşması iki yıldan fazla sürdü yani iki foto arasında 2 yıldan fazla bir süre var. Takdir edersin ki, saçların bir uzama hızı var, 10 hafta içinde yeni saçların zınk diye 50 cm boya ulaşması mümkün değil.
Soru yalnis anlasilmis. Sadece iki aylik uygulama sonucunda iki yil sonra bu hale mi geldi demek istedim. Iki ayda mumkun degil tabiki çim degil bu saç)) iki foto arasinsa iki aylik aylik uygulama yapildu baskada yapilmadi manasinda idi.
bu evet çekilince sarı olur ama sen bunu evde çekebilecekmisin canımMerhaba arkadaşlar ben kürü yapamadım bugün. Daha doğrusu eşimin almış olduğu hardal tohumu tuafima gitti biraz güvenemedim
arasında sar bişiler var normal mi bu fotosunu ekliyorum sizde bakarmisiniz ?
Eki Görüntüle 1480365
Ya benim son zamanlarda kedfettigim sey de masaj kesinlikle ise yariyorEvet aynen öyle, sadece sığır iliği. Çünkü hem uzatma hem yeni saç çıkarma aynı anda tam performans sağlamıyor benim tecrübelerime göre.Bu yüzden amaç gürleştirme ise sığır iliği uygun.
HiYa benim son zamanlarda kedfettigim sey de masaj kesinlikle ise yariyor
Ya benim son zamanlarda kedfettigim sey de masaj kesinlikle ise yariyor[/QUOTE