Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

Peki sıklastiriyor mu canim

Esas amaç uzatma ama saç köklerini uyardığı için tembelleşmiş saç köklerinin yeniden faaliyete geçmesini sağlayıp bir miktar yeni saç çıkmasını sağlıyor %5 diyelim. Yinede amacın uzatmak değil gürleştirmekse kesinlikle sığır iliği derim. Kişisel albümümde sığır iliği öncesi sonrası fotoğrafım var, aradaki fark anlaşılıyor.

kuzum senin albümün gözükmüyor bende diğer arkadaşlarda görmüyor

2 album var diyor ama tıklayınca bişi açılmıyor. 2 kere yaptım dediğiniz sığır iliği maskesi mi? ben de iki kez yaptım 1,5 haftadır.

Evet sığır iliği ile gürleştirdim saçlarımı ama şimdi başka maskenin adı geçmesin konuyu dağıtmayayım. Devam et ama bu hardal maskesinide yap.

Etiketledim ama yine olmadı herhalde

Sorun bende değil, bütün ayarlar açık ama albüm eski, forum sistemi değişince demek ki böyle oldu...
bir de profil ayarları var ya sanırım ordan kapalı çözemedim canım neyse :) göremicez o güzelim saçları

hardal maskesinin faydasını gördünüz mü ?

bir de profil ayarları var ya sanırım ordan kapalı çözemedim canım neyse :) göremicez o güzelim saçları

kür öncesi böyleydi, tekir kedi kuyruğu

Kür sonrası böyle oldu

Tabii çıkan saçların aynı boya gelme süresini hesap edin. Senelerce aynı boyda tutup hepsini aynı hizaya getirmeye uğraştım.Dikkat ederseniz en alttaki boy ile üstler arasında 10 cm kadar fark var. Şu an o katlar eşitlendi gibi.

Eklentiler

• 69834-1391719176-d011c1c16d29f6dff7da69f8ad8bb524.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 204
  • 69835-1391719189-c5cba9a6e0f84c44608407c64d1c9bd3.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…