Selam,
Benim saçlarımda problemli biraz, denemek istiyorum bu kürü. Sizlerde durumlar nasıl? Düzenli uygulayıp sonuç alan oldu mu aranızda?
Hey maşallah
Evet ama güneş koruyucu var... Hamiltonun bir yüz koruyucusu var, adını hatırlarsam yazarım. Hafif renkli ve mat görünüm sağlıyor ben yazın bb yerine onu kullanıyorum. Hem koruyucu hem mat cilt daha ne olsun.
Sağolasın. 50küsür sayfa yazmışsınız ama tabi okuyamadım hepsini, resim vardı bir tane onu gördüm baya fark etmiş gerçekten.baya sayfalar önce paylaşmıştık canım uzama gördüm ben uyguladım ve baska arkadaşlarda var
Cildin problemliyse Avene deneyebilirsin güneş koruyucu olarak. Mineral bazlı bir ürün, ilk sürdüğünde bembeyaz kalsada,15 dakika sonra gayet emiliyor cilt tarafından ve duru sakin bir görüntü veriyor. 5 senedir kullanıyorum yüzüme, tavsiye ederim canım.kuzu yeni bir güneş kremi arayışındayım
kafamda birşeyler oluştu
çok yüksek korumalı yüz için istiyorum ve cildimde sorunlu biliyorsun
solante
la roche posay
birde vichy cok akışkan yüz koruyucusu var
istediğim yağlı his çok olmadan korusun
birde nemlendirici istiyorum
yardım
Hamiltonkuzu yeni bir güneş kremi arayışındayım
kafamda birşeyler oluştu
solante
la roche posay
yardım
kuzum bundan aldım ben ama renkli mi senin ki çözemedim ben :SHamilton
Bundan başka güneş koruyucu kullanmıyorum ben kuzum o yüzden diğer seçenekleri hiç denemedim
kuzum zaten istemediğim şey yağlılık zaten yeterince akneliyimCildin problemliyse Avene deneyebilirsin güneş koruyucu olarak. Mineral bazlı bir ürün, ilk sürdüğünde bembeyaz kalsada,15 dakika sonra gayet emiliyor cilt tarafından ve duru sakin bir görüntü veriyor. 5 senedir kullanıyorum yüzüme, tavsiye ederim canım.
Biraz yağlı gibi geliyor ilk etapta ama gerçekten çok etkili koruma ve nemlendirme saglıyor.
Bu arada benim cildim karma, kuru ise cildin sen daha fazla memnun kalırsın.
canım 3-4 cm bariz fark ettik sanırım 1 ay falandıSağolasın. 50küsür sayfa yazmışsınız ama tabi okuyamadım hepsini, resim vardı bir tane onu gördüm baya fark etmiş gerçekten.
Denemeye değer.
Teşekkür ederim.
kuzum bundan aldım ben ama renkli mi senin ki çözemedim ben :S
hangisi ve renkli mi ? bir sürü türü var :S
Everyday Face canım.SPF 30 ve mat dokulu...
50 faktör olayı hikayebirde kafamda bir şey var canım
50 değildi 30 olması daha az mı korumalı diye düşündürüyor durmadan
bu faktörlere çok inanmasamda
banada öyle geliyordu sana sorayım dedim50 faktör olayı hikaye
30 üzerine çıkma 3 saatte bir tazele...
Bakayım çünkü banada lazım. Yalnız bunu günlük kullanmak için istiyorsun değil mi? Plaj için olmaz bence.banada öyle geliyordu sana sorayım dedim
en yüksek faktör 30 muş bir ülkede kriterlerde öyle okumuştum
yalnız bunu aradım taradım hep tükenmiş
yok canım günlük işte vs dışarda gezerkenBakayım çünkü banada lazım. Yalnız bunu günlük kullanmak için istiyorsun değil mi? Plaj için olmaz bence.
yok canım günlük işte vs dışarda gezerken
canım yanma oluyorHardal maskesini ben de yapyorum ama hiç forumlarda yazdığım gibi kafa derimde yanma falan olmadı bir iki iğnelenme gibi oldu ama yanma olmadı. Hardal tohumunun iki çeşidi var ben acı olanı seçtim. Gene de yanma olmuyor normal mi?
kuzu yeni bir güneş kremi arayışındayım
kafamda birşeyler oluştu
solante
la roche posay
yardım