kızlar 60 sayfaynın hepsini okuyamadım, etkisini gördünüzmü bu maskenin?
Ben sigir iligine basliycam. Bloglarda cok memnun herkes.
Hamilton bulursak alacağız ama, hiç bir yerde bulamadık aradığımızı. İnşallah 1 aya stoklara girer yoksa yandım bencanım diğerlerini denemedim ama vichy kullandım benim cilt yağlı daha da beter yaptı ve bereketlide değil hemen bitiyor o yüzden sebamed güneş koruyucuma geri döndüm ben şimdi hamilton alayım diyorum
hepsini değil ama ilk 5- 10 sayfa okusan yeterli canm uzama gördük en az 4 cm uzadı 1 ay gibi sürede
yanlız bu konuda hardal maskesinden bahsediyoruz istersen bunu baska yerde paylaş
sevgiler
Hardal maskesi bolumu demissin ama gunes kremleeinden bahsediyorsun??
evet konu konuyu açtı ama demek istediğim olay o değil.
burada saç uzatma konusundaki etkili yöntemlerden birini anlatıyor sende diğerini deneyeceğim çok iyi diyorsun.
sığır iliği maskesini denesem ve beğensem onu anlatırdım burda hardal maskesi topiğine yazarak cevap alamazsın sığır iliği topiğide var orayı deneyebilirsin.
ama hardal hakkında danışmak istiyorsan yardımcı olabilirim
canım saçların mat olma nedeni tam arındırmamandan olur benimde öyle olmuştu arındırma işi önemli bu kısmıSorayım o halde; hardal maskesini bir kez denedim sonrasında biraz mat olmakla beraber aşırı derecede dolgun ve gür gösterdi zaptetmekte zorlandım diyebilirim saçlarımı. Ancak çoğunlukla okuduğum kadarıyla hissedilir derecede yanma olmadı. 10 birim üzerinden yanma numaralandırması yaparsak benimki 2-3 arasında kalır yani. Hardal tohumunu çektirmeden önce tadına bile baktım acıydı. Zira iki çeşidi vardı birisi kahverengi ki acı oluyor diğeri daha sarımsı o da tatlısı oluyor. Yani yanma derken ne kadar bir yanmadan söz ediliyor acaba benimki sadece biraz ısınma ve bir iki iğnelenme hissettim o kadar. Eğer yalnışsa birşeyler boşa eziyet çekip emek vermeyeyim. Teşekkürler.
Hamilton bulursak alacağız ama, hiç bir yerde bulamadık aradığımızı. İnşallah 1 aya stoklara girer yoksa yandım ben
Hayır gelmedi canım, şimdi mesajımdan alıntı yaptığın için gördüm. Sanırım @ ile yapılan alıntılarda sorun var.Size venorwegian a bir kaç soru sordum ama cvp alamadim. bildirim mi gelmedi acaba size ?
Hayır gelmedi canım, şimdi mesajımdan alıntı yaptığın için gördüm. Sanırım @ ile yapılan alıntılarda sorun var.
Ben bal kullanmadım tam olarak
Maske tarifi :
1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.
2. 1 çorba kaşık şeker .
3. 1 yumurta sarısı.
4. 60 ml sıcak suyu.
5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.
bu tarifi uyguladım. Karışımı yaptıktan sonra sürmek için 10 dakika kadar beklersen iyi olur. Ben geniş gözenekli sünger kullandım.
merhaba canım konuma giremedim bildirimde gelmediBende anlam verememistim neden cvp gelmediğine çünkü aktif bir üyeliğiniz var neyse öğrenmiş oldum o sekilde mesajlarin bildirimi gelmediğini.
Teşekkür ederim tarif için. Eşim hardal tohumlarını almış ama çekilmemiş. Ben kendim robotta ceksem sorun olmaz dgl mi?
Ve bu maskeyi ne kadar sacta bekletmem lazım.
Biliyorum çok soru sordum ama sizi izlemeye almama rağmen fotoğraflarınızı göre miyorum neden acaba ? Saçlarınızı merak ettim :))
Bende anlam verememistim neden cvp gelmediğine çünkü aktif bir üyeliğiniz var neyse öğrenmiş oldum o sekilde mesajlarin bildirimi gelmediğini.
Teşekkür ederim tarif için. Eşim hardal tohumlarını almış ama çekilmemiş. Ben kendim robotta ceksem sorun olmaz dgl mi?
Ve bu maskeyi ne kadar sacta bekletmem lazım.
Biliyorum çok soru sordum ama sizi izlemeye almama rağmen fotoğraflarınızı göre miyorum neden acaba ? Saçlarınızı merak ettim :))
Dün beni albümdeki fotoğrafta etiketlediğinde bildirim geldi ama dikkat ediyorum bir kaç kişi daha beni taglamış forum mesajlarında ama bildirim gelmiyor. Geçen gün bildirimlerin tümü gitmişti, buna da şükür...merhaba canım konuma giremedim bildirimde gelmedi
kusura bakma
ilk sefer için 3o dk yeterli
cildinin reaksiyonunuda görürsün
sonra durularsın
ben şeker yerine bal da kullandım bir kaç sefer
ama şeker de olur hiç sorun değil canım
Dün beni albümdeki fotoğrafta etiketlediğinde bildirim geldi ama dikkat ediyorum bir kaç kişi daha beni taglamış forum mesajlarında ama bildirim gelmiyor. Geçen gün bildirimlerin tümü gitmişti, buna da şükür...
Bende onu diyorum işte. Saçma bir durum olmuş...canım fotoğraftaki taglar geliyor forumdaki taglar gelmiyor hiç :S
Bende onu diyorum işte. Saçma bir durum olmuş...
Bu arada sen konuyu açalı 1 yıl olmuş kuzum. Sene-i devriyesi şerefine ciddi ciddi yeniden başlayalım mı? Ama ara vermeden her hafta yapalım ne dersin?
evet canım saçlarımda uzama gördüm gerçektenKuzum nasıl bir faydasını gördün mü ?
Norwegian'da zaten cevap verir ama saçımı gerçekten uzatan tek kür bu oldu 3.5 cm kadar uzattı bir anda.Normalde ayda 1.5- 1.75 cm gibi uzar saçlarım.Kuzum nasıl bir faydasını gördün mü ?
ne derim Alllah derim :) olurrr