Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak için rus menşeyli hardal maskesine başlıyorum

canım diğerlerini denemedim ama vichy kullandım benim cilt yağlı daha da beter yaptı ve bereketlide değil hemen bitiyor o yüzden sebamed güneş koruyucuma geri döndüm ben şimdi hamilton alayım diyorum
Hamilton bulursak alacağız ama, hiç bir yerde bulamadık aradığımızı. İnşallah 1 aya stoklara girer yoksa yandım ben

Hardal maskesi bolumu demissin ama gunes kremleeinden bahsediyorsun??

evet konu konuyu açtı ama demek istediğim olay o değil.
burada saç uzatma konusundaki etkili yöntemlerden birini anlatıyor sende diğerini deneyeceğim çok iyi diyorsun.
sığır iliği maskesini denesem ve beğensem onu anlatırdım burda hardal maskesi topiğine yazarak cevap alamazsın sığır iliği topiğide var orayı deneyebilirsin.
ama hardal hakkında danışmak istiyorsan yardımcı olabilirim

Son düzenleme:

Sorayım o halde; hardal maskesini bir kez denedim sonrasında biraz mat olmakla beraber aşırı derecede dolgun ve gür gösterdi zaptetmekte zorlandım diyebilirim saçlarımı. Ancak çoğunlukla okuduğum kadarıyla hissedilir derecede yanma olmadı. 10 birim üzerinden yanma numaralandırması yaparsak benimki 2-3 arasında kalır yani. Hardal tohumunu çektirmeden önce tadına bile baktım acıydı. Zira iki çeşidi vardı birisi kahverengi ki acı oluyor diğeri daha sarımsı o da tatlısı oluyor. Yani yanma derken ne kadar bir yanmadan söz ediliyor acaba benimki sadece biraz ısınma ve bir iki iğnelenme hissettim o kadar. Eğer yalnışsa birşeyler boşa eziyet çekip emek vermeyeyim. Teşekkürler.

canım saçların mat olma nedeni tam arındırmamandan olur benimde öyle olmuştu arındırma işi önemli bu kısmı KilicBaligi arkadaşımız saç kremi ile direk saçını arındırıp sonra sampuanlamayı tercih etmiş ve daha kolay olmuş
ben de 2 kez yıkadım yoksa gerçekten mat kalıyor cünkü ince taneli yapısı arındırmasıda zor oluyor.
yanma hissine gelince aşırı bir yanma olmuyor yani zaten aşırı yansa kafa derini tahriş eder ki kulllanılması tavsiye asla edilmez
aktarda çektirip aldım ben siyah taneli çekince sarımsı oluyor .
ben en fazla 4 uygulamada faydayı gördüm
diğer arkadaşlar da da var ki benim saçım çok yavaş uzar.
boşa eziyet değil gerçekten en azından 4-5 hafta yap eğer fark görmezsen bırak ben kesinlikle tavsiye ediyorum !
rica ederim ayrıca

norwegian ve KilicBaligi konuyu tamamıyla okuMadiM. İlk sayfada verilen tarifi uyguluyorsunuz değilmi ? Yanlış hatırlamiyorsam şeker yerine bal mi ekliyordunuz? ve saçınıza nasıl suruyorsunuz? Fırça ile mi yoksa ellerlemi?

Size ve norwegian a bir kaç soru sordum ama cvp alamadim. bildirim mi gelmedi acaba size ?
Hayır gelmedi canım, şimdi mesajımdan alıntı yaptığın için gördüm. Sanırım @ ile yapılan alıntılarda sorun var.

Ben bal kullanmadım tam olarak

Maske tarifi :

1. 1-2 çorba kaşık toz hardal.

2. 1 çorba kaşık şeker .

3. 1 yumurta sarısı.

4. 60 ml sıcak suyu.

5. 2 çorba kaşık zeytinyağı.

bu tarifi uyguladım. Karışımı yaptıktan sonra sürmek için 10 dakika kadar beklersen iyi olur. Ben geniş gözenekli sünger kullandım.

Bende anlam verememistim neden cvp gelmediğine çünkü aktif bir üyeliğiniz var neyse öğrenmiş oldum o sekilde mesajlarin bildirimi gelmediğini.
Teşekkür ederim tarif için. Eşim hardal tohumlarını almış ama çekilmemiş. Ben kendim robotta ceksem sorun olmaz dgl mi?
Ve bu maskeyi ne kadar sacta bekletmem lazım.
Biliyorum çok soru sordum ama sizi izlemeye almama rağmen fotoğraflarınızı göre miyorum neden acaba ? Saçlarınızı merak ettim :))

merhaba canım konuma giremedim bildirimde gelmedi
kusura bakma
ilk sefer için 3o dk yeterli
cildinin reaksiyonunuda görürsün
sonra durularsın

ben şeker yerine bal da kullandım bir kaç sefer
ama şeker de olur hiç sorun değil canım

Daha önce geliyordu ama son 3 gündür forum üzerinden gelmiyor. Biri albümdeki bir fotoğrafı etiketlediyse geliyor bende anlamadım.

Çok ince bir şekilde toz gibi çekebileceksen robotta olur tabii.İlk sayfadaki tarifte belirtildiği gibi en az 40 dakika beklenmeli ama daha fazla beklenirsede bence 1 saati aşmamalı. Yıkama aşamasına geçerken şampuandan önce saçlarını komple kremle yoksa hardalın toz tanecikleri saçtan çıkmıyor, aralarda kalıyor. Önce saç kremi yaparsan saç tellerinin kayganlaşmasından ötürü kolayca akıyor saçtan.

Albümde zaten sadece 2 foto var o da sığır iliği kürü ile alakalı, uzatma ile ilgili foto paylaşmadım.

Dün beni albümdeki fotoğrafta etiketlediğinde bildirim geldi ama dikkat ediyorum bir kaç kişi daha beni taglamış forum mesajlarında ama bildirim gelmiyor. Geçen gün bildirimlerin tümü gitmişti, buna da şükür...

canım fotoğraftaki taglar geliyor forumdaki taglar gelmiyor hiç :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…