kilicim bulur insanın içi dışı her yanı mı güzel olur işte örneği
sevindim canım nazar değmesin cildine
Gayet normal bir durum. Adam şok geçiriyordur... Birde anında sonuç alınamıyorki tam soyulma bazen 7 günü buluyor ve insan uygulamak için düşünüyor haliyle.aynen öyle aslında çok araştırıp öyle yaparım her işimi ama geçen sene evlilik telaşı işlerimin yoğunluğu filan kafa bi dünya olunca malesef pek iyi olmadı sonuçları tca deneyiminin geçen sene bu senede ancak kendime geliyorum gerçi ne zormuş evli olunca da bakım olayları :) yüzüne ne sürdün ? niye sürdün ? bi dahamı yapcaksın ? ailemleyken de erkek kardeşim gülüp gülüp sinirimi bozardı ama koca başka malesef :) sanırım daha pek rahat değilim maskeleri gizli gizli yapıyorum :)
Evet ama güneş koruyucu var... Hamiltonun bir yüz koruyucusu var, adını hatırlarsam yazarım. Hafif renkli ve mat görünüm sağlıyor ben yazın bb yerine onu kullanıyorum. Hem koruyucu hem mat cilt daha ne olsun.çok teşekkür ederim bu yaz fontoden yok bb krem yok özgürümmmm :)))))))))
Evet ama güneş koruyucu var... Hamiltonun bir yüz koruyucusu var, adını hatırlarsam yazarım. Hafif renkli ve mat görünüm sağlıyor ben yazın bb yerine onu kullanıyorum. Hem koruyucu hem mat cilt daha ne olsun.
benim cildim yağlı artık ondanmıdır bilmem ama en fazla 4 gün de soyuluyor 7 ci günde devam ediyor ama pul pul sonrasında çok rahatsız etmiyor ama ilk 3 gün fenalardayım yüzüne kezzap atılmış gibi dolaşıyorum işyerinde :))))Gayet normal bir durum. Adam şok geçiriyordur... Birde anında sonuç alınamıyorki tam soyulma bazen 7 günü buluyor ve insan uygulamak için düşünüyor haliyle.
Beyaz tenlilerin sorunu bu işte... Yaz kış kullanacağız canım, başka çaresi yok.ben sebamed 50 faktörlük kullanıyorum tca yapmasam da çok beyaz tenli olduğumdan malesefhamiltonu biliyorum hiç kullanmadım ama methini duydum bi çok kişiden deneyebilirim yani :)
benim cildim yağlı artık ondanmıdır bilmem ama en fazla 4 gün de soyuluyor 7 ci günde devam ediyor ama pul pul sonrasında çok rahatsız etmiyor ama ilk 3 gün fenalardayım yüzüne kezzap atılmış gibi dolaşıyorum işyerinde :))))
çok teşekkür ederim bu yaz fontoden yok bb krem yok özgürümmmm :)))))))))
Evet ama güneş koruyucu var... Hamiltonun bir yüz koruyucusu var, adını hatırlarsam yazarım. Hafif renkli ve mat görünüm sağlıyor ben yazın bb yerine onu kullanıyorum. Hem koruyucu hem mat cilt daha ne olsun.
bu değil mi kuzum
benimde soyuldu sonra akneler portledi ama gitti gibi azaldı komedonlar açıldı sanırım
Evet kuzum tastamam bu. Hem nemlendirici hem güneş koruyucu...
Akneler için endişe etme dediğim gibi kısa süre sonra geçecekler ama sen bir kere daha uygula hala altta kalan varsa onlarda çıksın.
sinirim bozuldu kuzum bir tane burnumun yanında çıktı en kötü yer ne inio ne sönüyor sanırım dediğin gibi yapacağım
bu ürünü bende alacağım bu sene için yağlı his bırakmıyor birde harika
kulak çubuğu ile yaptım 3 tanesineBurnunun yanında çıkana terramycine sür kuzu, inmiyorsa iltihaplı demektir. Sakın sıkma.
Evet muhakkak dene, ben çok rahat ediyorum.
kulak çubuğu ile yaptım 3 tanesinedediğin yöntemle
En iyisini yapmışsın canım.
Beyaz tenlilerin sorunu bu işte... Yaz kış kullanacağız canım, başka çaresi yok.
4 gün çok iyi bir sonuç, benim tam soyulma 6. günü bulur. Soyulmaya başladıktan sonra peeling falan kullanıyor musun peki? Clean and Clearin peelingini kullanırım ben. Azıcık yakıyor ama pul pul olmadan soyuluyor.
bu değil mi kuzum
benimde soyuldu sonra akneler portledi ama gitti gibi azaldı komedonlar açıldı sanırım
Hey maşallahya cildim yağlı sanırım ondan hemen soyuluyor hiç ellemiyorum vallahi 3 cü gün harita gibi oluyor yüzüm bepantenle yapıştırıyorum komple rezalet yaniben hiç o tarz peeling kullanmıyorum .Sebamed sabunum var birde yüz kesem onla keseliyorum 7 ci günde yani bir hafta sonrasında .Ondan önce banyo yaparken elimle hafif hafif ufalıyorum o kadar o peelingleri artık hiç kullanmıyorum .Hafta da bir yaş maya maskesi yapıyorum bide yumurta beyazı ve limon 1 dakika ateşte ısıtıp vazelin kıvamına gelene kadar karıştırıp soğutup sürüyorum çok faydası oluyor bana birde buz kalıpları limonlu ,sütlü ,sodalı şu saçlarımı uzatırsam çok mutlu olucam bakalım hayırlısı :)
Hey maşallah
sincek birşey değil ki kuzum yani kötü kokmuyor bencebu arada saçlarımı hardal maskesi yapınca uçlarına ısıtılmış has zeytinyağı sürüyorum streçleyip saç bonesi takıp birde üstüne başörtüsüyle sarıyorum ama geçen annem geldi senin yatak odan ne kokuyo öyle dedi yatak örtümü filan herşeyimi mutlaka değiştiriyorum odayıda havalandırıyorum bana hiç koku gelmedi odayamı sindi nedir ? eşim de almışmıdır o kokuyu yoksa bizim burunlar alıştımı anlamadım yahu ...